Superfi Napisano April 3, 2011 #1433 Napisano April 3, 2011 Ziko cestitam Slusao sam te zvucnike i zaista su super!!!Sad jos fali jos samo Sipijev amp i Pozz
zika Napisano April 4, 2011 #1434 Napisano April 4, 2011 UZPSdZ udruženje zadovoljnih poštovalaca Stein-ove sposobnosti da...
sir Oliver Napisano April 4, 2011 #1436 Napisano April 4, 2011 e . nek' je nekoga Stein za'ebo ......... I mene je. .Odavno
zika Napisano April 4, 2011 #1437 Napisano April 4, 2011 Zajebe? Ja to nisam nigdi napi'so... Pitaj one koji jesu... Uzmi rečnik i vidi pod „Z“...
stein Napisano April 4, 2011 #1438 Napisano April 4, 2011 Zavrn'o, Zakinuo, Zavuk'o, Zezno... Ništa me ovo ne teši ...
zika Napisano April 4, 2011 #1439 Napisano April 4, 2011 Zavrn'o, Zakinuo, Zavuk'o, Zezno... Ništa me ovo ne teši ... Ne valja Ti filter... Ja vidim neke druge...Zadužio, Zabavio, Zasmejao...
Leonardo Napisano April 4, 2011 #1440 Napisano April 4, 2011 Malo i ja da se pohvalim. Od pre par dana vlasnik a od sinoć i zadovoljni korisnik i uživaoc zvučne kartice ESI Juli@. Kupljena od kolege forumaša Mlaje, prošle nedelje. Obaveze mi nisu dale priliku da je odmah aktiviram iako sam je sa čežnjom gledao zarobljenu u kartonskom pakovanju. Juče se zgodi prilika da je ugradim u računar i instaliram drajver. Iz nekog razloga instalacija nije potekla lako pa sam se oslonio na pomoć prijatelja " 'alo Sipi, 'alo Djole " i...I ! Uživanje može da počne. Kombinacija u kojoj Juli@ radi je - Win7/32 Ultimate>Juli@>Dig.integr.amp. Akai AM-55>Dayens Studio monitori ( Boki crossover tuning ) Sada bih mogao da krenem da kitim kao Mika u vezi Cabassica, ali to će biti neka druga priča. .
zika Napisano April 4, 2011 #1442 Napisano April 4, 2011 U inat mnogima koji blate Hiraga-e (pogotovu DIY, mada ne znam za druge), upravo slušam takovu na Soltanus... Mmmm, sramota me je što je zapustih... Zolika je, tačno, predvideo gde je trouble in paradise u love relationship između F3 i njegovih „roletni“... Nice experience... Lepo je imati hladnu reserve...
Zvu Napisano April 4, 2011 #1443 Napisano April 4, 2011 Malo i ja da se pohvalim. Od pre par dana vlasnik a od sinoć i zadovoljni korisnik i uživaoc zvučne kartice ESI Juli@. Kupljena od kolege forumaša Mlaje, prošle nedelje. Obaveze mi nisu dale priliku da je odmah aktiviram iako sam je sa čežnjom gledao zarobljenu u kartonskom pakovanju. Juče se zgodi prilika da je ugradim u računar i instaliram drajver. Iz nekog razloga instalacija nije potekla lako pa sam se oslonio na pomoć prijatelja " 'alo Sipi, 'alo Djole " i...I ! Uživanje može da počne. Kombinacija u kojoj Juli@ radi je - Win7/32 Ultimate>Juli@>Dig.integr.amp. Akai AM-55>Dayens Studio monitori ( Boki crossover tuning ) Sada bih mogao da krenem da kitim kao Mika u vezi Cabassica, ali to će biti neka druga priča. . Svira Julija, ljubi je Mlađa Drago mi je da ti se sviđa Zoki
prophet Napisano April 4, 2011 #1444 Napisano April 4, 2011 Malo i ja da se pohvalim. Od pre par dana vlasnik a od sinoć i zadovoljni korisnik i uživaoc zvučne kartice ESI Juli@. Kupljena od kolege forumaša Mlaje, prošle nedelje. Obaveze mi nisu dale priliku da je odmah aktiviram iako sam je sa čežnjom gledao zarobljenu u kartonskom pakovanju. Juče se zgodi prilika da je ugradim u računar i instaliram drajver. Iz nekog razloga instalacija nije potekla lako pa sam se oslonio na pomoć prijatelja " 'alo Sipi, 'alo Djole " i...I ! Uživanje može da počne. Kombinacija u kojoj Juli@ radi je - Win7/32 Ultimate>Juli@>Dig.integr.amp. Akai AM-55>Dayens Studio monitori ( Boki crossover tuning ) Sada bih mogao da krenem da kitim kao Mika u vezi Cabassica, ali to će biti neka druga priča. . Možda svira bolje sa analognog izlaza, odnosno mislim da ima bolji DAC od Akai AM-55. Vredi probati. Da dodam još da za W7 treba SP1.
Leonardo Napisano April 4, 2011 #1445 Napisano April 4, 2011 Možda svira bolje sa analognog izlaza, odnosno mislim da ima bolji DAC od Akai AM-55. Vredi probati. Da dodam još da za W7 treba SP1.Svira sa analognog izlaza.Postaraću se i za refreš W7.Akai A-55 ima DAC PCM58 2kom, tako da ću nekom prilikom probati kako radi drugačije povezano.
sir Oliver Napisano April 4, 2011 #1446 Napisano April 4, 2011 A jesi probao da tweakujes taj digitalni ulaz u Akai? ( DAC PCM58 i oko njega)
Leonardo Napisano April 4, 2011 #1447 Napisano April 4, 2011 Ne, možda nekad...ko zna možda se i usudim.Možda ne bi bilo loše da otvorim temu "Leov sistem u razvoju" pa sve novosti, sugestije i razmišljanja da se nadju na jednom mestu.Dobro za forum, dobro za mene.
sir Oliver Napisano April 4, 2011 #1448 Napisano April 4, 2011 Ako imas service manual ili bar shemu za Akai, sibni na mail , cisto da vidim dal ima mesta za mod.
Leonardo Napisano April 4, 2011 #1449 Napisano April 4, 2011 Ako imas service manual ili bar shemu za Akai, sibni na mail , cisto da vidim dal ima mesta za mod.Ok, leti pismo preko Savu i Nišavu.
stein Napisano April 4, 2011 #1450 Napisano April 4, 2011 Ja više ne znam da li ima smisla busati se u grudi... Bilo bi potpuno politički nekorektno... A još nisam iste ni isplatio u celosti...
zika Napisano April 4, 2011 #1451 Napisano April 4, 2011 Ja više ne znam da li ima smisla busati se u grudi... Bilo bi potpuno politički nekorektno... A još nisam iste ni isplatio u celosti... Htedoh da Ti ispravim post u:Ja više ne znam da li ima smisla busati se u busts... Bilo bi potpuno politički nekorektno... A još nisam iste ni isplatio u celosti... al' sam se uzdržao. Dosta je što sam Ti jedan post , danas, malo pre, ispravio...(sad počinje da se okreće i da traži šta sam mu ispravio...)
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah