Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

UZPSdZ :scratch_head:

udruženje zadovoljnih poštovalaca Stein-ove sposobnosti da...
Napisano

Zajebe? :connie_nutzo:

Ja to nisam nigdi napi'so... Pitaj one koji jesu... Uzmi rečnik i vidi pod „Z“...
Napisano

Zavrn'o, Zakinuo, Zavuk'o, Zezno... Ništa me ovo ne teši ... :0002trtum3:

Napisano

Zavrn'o, Zakinuo, Zavuk'o, Zezno... Ništa me ovo ne teši ... :0002trtum3:

Ne valja Ti filter... Ja vidim neke druge...Zadužio, Zabavio, Zasmejao...
Napisano

Malo i ja da se pohvalim.

Od pre par dana vlasnik a od sinoć i zadovoljni korisnik i uživaoc zvučne kartice ESI Juli@.

Kupljena od kolege forumaša Mlaje, prošle nedelje.

Obaveze mi nisu dale priliku da je odmah aktiviram iako sam je sa čežnjom gledao zarobljenu u kartonskom pakovanju.

Juče se zgodi prilika da je ugradim u računar i instaliram drajver.

Iz nekog razloga instalacija nije potekla lako pa sam se oslonio na pomoć prijatelja " 'alo Sipi, 'alo Djole " i...I !

Uživanje može da počne.:hipi:

Kombinacija u kojoj Juli@ radi je - Win7/32 Ultimate>Juli@>Dig.integr.amp. Akai AM-55>Dayens Studio monitori ( Boki crossover tuning )

Sada bih mogao da krenem da kitim kao Mika u vezi Cabassica, ali to će biti neka druga priča. :hi:

post-11-0-00831800-1301901573.jpg

.

Napisano

U inat mnogima koji blate Hiraga-e (pogotovu DIY, mada ne znam za druge), upravo slušam takovu na Soltanus... Mmmm, sramota me je što je zapustih... Zolika je, tačno, predvideo gde je trouble in paradise u love relationship između F3 i njegovih „roletni“... Nice experience... Lepo je imati hladnu reserve...

Napisano

Od pre par dana vlasnik a od sinoć i zadovoljni korisnik i uživaoc zvučne kartice ESI Juli@.

Obaveze mi nisu dale priliku da je odmah aktiviram iako sam je sa čežnjom gledao zarobljenu u kartonskom pakovanju.

Iz nekog razloga instalacija nije potekla lako pa sam se oslonio na pomoć prijatelja " 'alo Sipi, 'alo Djole " i...I !

Kombinacija u kojoj Juli@ radi je - Win7/32 Ultimate>Juli@>Dig.integr.amp. Akai AM-55>Dayens Studio monitori ( Boki crossover tuning )

Sada bih mogao da krenem da kitim kao Mika u vezi Cabassica, ali to će biti neka druga priča. :hi:

.

:happy64: Svira Julija, ljubi je Mlađa :)

Drago mi je da ti se sviđa Zoki :drinks:

Napisano

.

Možda svira bolje sa analognog izlaza, odnosno mislim da ima bolji DAC od Akai AM-55. Vredi probati. Da dodam još da za W7 treba SP1.
Napisano

Možda svira bolje sa analognog izlaza, odnosno mislim da ima bolji DAC od Akai AM-55. Vredi probati. Da dodam još da za W7 treba SP1.

Svira sa analognog izlaza.Postaraću se i za refreš W7.Akai A-55 ima DAC PCM58 2kom, tako da ću nekom prilikom probati kako radi drugačije povezano.
Napisano

Ne, možda nekad...ko zna možda se i usudim.Možda ne bi bilo loše da otvorim temu "Leov sistem u razvoju" pa sve novosti, sugestije i razmišljanja da se nadju na jednom mestu.Dobro za forum, dobro za mene.

Napisano

Ja više ne znam da li ima smisla busati se u grudi... Bilo bi potpuno politički nekorektno... A još nisam iste ni isplatio u celosti... :Viannen_loungelizard:post-13-0-03289500-1301936440.jpg

Napisano

Ja više ne znam da li ima smisla busati se u grudi... Bilo bi potpuno politički nekorektno... A još nisam iste ni isplatio u celosti... :Viannen_loungelizard:

Htedoh da Ti ispravim post u:

Ja više ne znam da li ima smisla busati se u busts... Bilo bi potpuno politički nekorektno... A još nisam iste ni isplatio u celosti... :Viannen_loungelizard:

al' sam se uzdržao. Dosta je što sam Ti jedan post , danas, malo pre, ispravio...(sad počinje da se okreće i da traži šta sam mu ispravio...)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...