hifish Napisano Decembar 7, 2010 #1189 Napisano Decembar 7, 2010 najlon ispod presvlaka i milje na tabli - obezbedjuju da se nas novi automoobil moze zvati novi - bar 15 godina Covece, pa ti si i milje isheklao cekajuci Puntica!E to je posvecenost!
hifish Napisano Decembar 7, 2010 #1190 Napisano Decembar 7, 2010 Nisam htjeo zvučati bahato! ...prava istina je da se snalazi kako se zna i umije i da zahvaljujući viđenijim kreatorima naših života i ono malo što je navodno vrijedilo odlazi u Honduras.Nema nesporazuma Mladene!Ja sam se nasalio na racun onog "nepostojeceg" auta (kojeg svi ponekad imamo )!
Pchelac Napisano Decembar 7, 2010 #1191 Napisano Decembar 7, 2010 Covece, pa ti si i milje isheklao cekajuci Puntica!E to je posvecenost! Kaze se 'Cekajuci Puntoa'...
hifish Napisano Decembar 7, 2010 #1192 Napisano Decembar 7, 2010 Kaze se 'Cekajuci Puntoa'... Dadada! Ali, hteo sam da ostane nesto i drugima da kazu! Mozda nam se smesi nova tema o heklanju miljea?
revox Napisano Decembar 7, 2010 #1193 Napisano Decembar 7, 2010 najlon ispod presvlaka i milje na tabli - obezbedjuju da se nas novi automoobil moze zvati novi - bar 15 godina poluđe me care samo još meti kučka što mrda glavom na zadnji vjetrobra i nemaš problema
Zen Mod Napisano Decembar 7, 2010 #1194 Napisano Decembar 7, 2010 ......samo još meti kučka što mrda glavom na zadnji vjetrobra i nemaš problema al' da je braon ...... onda bi mi bilo zao sto nemam tristaća
guja011 Napisano Decembar 7, 2010 Autor #1195 Napisano Decembar 7, 2010 dokon čovek.el da te podsećam ili ne treba?tick-tick-tick...
Zen Mod Napisano Decembar 7, 2010 #1196 Napisano Decembar 7, 2010 ne podsecajpreduzeo korake sad je do njih - al' se nadam odgovoru sutrazasad mogu nabaviti 2 kom od golfaje 2 - one sto mozes supu u njima kuhati
chakija Napisano Decembar 7, 2010 #1197 Napisano Decembar 7, 2010 :cheers:al' da me podsecas da - kad dodjem kod tebe - kucam pravi broj registracije za parking ...... ako budes imao poteskoca, zovni mene da ti pomognem
Daudio Napisano Decembar 7, 2010 #1198 Napisano Decembar 7, 2010 Надам се да нисам закаснио са честиткама?У здравље га Зен возио и чешће обарао седишта Него јеси ли сигуран да су ти доћерали ПУНТА,мислим одакле њему ВОЛАН,МЕЊАЧ....
Aleksandar Car Napisano Decembar 7, 2010 #1199 Napisano Decembar 7, 2010 Kakva shustikla!!! Pa to ni ja nemam na televizoru taku!!!Svaka cast u zdravlju da ga vozis...
BANAT Napisano Decembar 7, 2010 #1200 Napisano Decembar 7, 2010 Zen-e sta kazes za Moju najnoviju HD Digital Antenu za AutoRadio?kao sto sam je Ja ugradio na ovom svom Kabrioletu sa slike. Jos jedanput : Cestitam Ti za Novi Fiat Punto, Svako Dobro i u Sreci se Vozio
Zen Mod Napisano Decembar 10, 2010 #1201 Napisano Decembar 10, 2010 Punto Srbija 7 godina garancije na lim je cista sprdacina ( da se ne lazemo - ista prica i kod Dachie - mozda Dachia jos i gore ) elem - ono sto ima od zastite fabricki se moze jednostavno opisati sa poprskpoprsk dakleM - odradjena proper zastita poda i ostaog , sa sve voskiranjem unutrasnjosti vrata i ostalih ..... unutrasnjosti stavljene tablice danas verni kec sa Puntovim 1400 motorom dream dreamuje na otpadu svemirskih krstarica , a mladi zamenik tek treba da zasluzi i delic postovanja zasad je jedino mlad ....... a za ostalo cemo vidimo epilog zajebancije sa nakupcima i prekupcima - Zastava Promet Sombor ( sa sve ispostavom Kula ) - naslednik nekada postovane firme - sada sa ( kao i velika vecina frimi u ovoj pacovskoj rupi) rukovodstvom postavljenim po politickoj liniji - polako ali sigurno hodi putem propasti - moralne , poslovne i finansijske ; do prekjuce - kada sm otisao da predam vernog keca na reciklzu i preuzmem finalne papire za novo klokotalo - mislio sam da vise nema mesta za novi zajeb i dalji pad rejtinga ZPS ; medjutim - bio sam razuveren - naslo se toga jos za novi popizd . epilog - posle maltene 2 meseca prikupljanja informacija i maltene aktivnog rada - auto je na cesti a pazi - nisam naleteo na kriminalce koji idu da te ojade ...... nego sam samo naleteo na nekoga ko muljari i pokusava nesposobno da se bavi necim na zalost - par netacnih informacija me tada sprecilo da krenem drugim pravcem , gde bi se sve zavrsilo za nedelju dana - pocev od prvog papira - do tablica na autu
zeljkor Napisano Decembar 11, 2010 #1202 Napisano Decembar 11, 2010 Pravi lepotani. Dugo se tragalo za njima. Netaknuti JBL LE85 (2420) sa aluminijumskim membrana i hornama.
gaggia Napisano Decembar 11, 2010 #1205 Napisano Decembar 11, 2010 Pravi lepotani. Dugo se tragalo za njima. Netaknuti JBL LE85 (2420) sa aluminijumskim membrana i hornama.rodjo, tebi opet nije dobro ?!!
Zen Mod Napisano Decembar 11, 2010 #1207 Napisano Decembar 11, 2010 e tacno cu ga banujem , ako nastavi sa 'vakim slikama .....
Zen Mod Napisano Decembar 11, 2010 #1209 Napisano Decembar 11, 2010 hey dude - udarilo vino ......... mislim - meni bi bilo drago da si ti to udomio ........
Sipi Napisano Decembar 11, 2010 #1210 Napisano Decembar 11, 2010 ....udomio ........ Ne bih da budem cepidlaka, al' jezik nam i nije narocito bogat, te bi bilo dobro da ga ne kvarimo dodatno: Udomiti znaci da je nesto izaslo iz kuce, naslo novi dom, kao: "udomio sam kcer, udao sam je" i sl... Odraditi ne znaci uraditi - odradi se kazna ili dug, kao: "nisam imao da mu platim pa sam dug odradio u njegovoj firmi..." Ove dve reci se vrlo cesto neispravno koriste na ovom forumu i ostavljaju los utisak o opstem obrazovanju clanstva - let alone moderatora...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah