Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ne sumnjam da radi yebeno! Slušao sam AN zvučnike u dva sistema - jedan full ANUK, a drugi sa Krklec ampovima. Pojačalo sa lundahlom i tamurom, interstage? Sakuma san? Za neke je to pravi fetish... Volio bih to čuti!

Napisano

kako bi vam se onda tek svidjali pravi zvucnici:buehehe::cheers:

Od FR još uvijek su mi u sjećanju Ivanekove horne....dok ne čujem taj Ayon sa Sonidom! :Viannen_loungelizard: Samo mali OT: je li tko čuo Spawn Saburo double mouth BVR?
  • 2 nedelje kasnije...
Napisano

A tu su i :JJ 500uF 500V 2komSilver Mica 220pF 500V 10komSilver Mica 47pF 500V 10komPanasonic FM 330uF 50V 10komOvo nisam slikao. Drugar mi je doneo iz Nemacke iz Banzai-a.Ima jos nekih elektrolita sa otpada ali ono i nisu tolikok bitni.

Napisano

E dočekasmo i to da je već i Jelen pivo završilo na otpadu :buehehe:

Napisano

Technics SU-C800Upost-13-079154900 1283682968.jpg(gornji uređaj)Philips FT650post-13-074527800 1283683451.jpgCijena? Sitnica. Radi? Ne zna se još.

Napisano

Technics ne izgleda kao da je ikada bio otvaran. Verovatno zato što izgled ukazuje na nepostojanje potrebe (radoznalost ne spada u kategoriju "potrebe" osim ako sam ja i meni slični u pitanju :))post-13-035124000 1283686196.jpgpost-13-062878100 1283686140.jpgpost-13-046646000 1283686153.jpg

Napisano

Stiglo...http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=22842&PageId=6http://www.tomshardware.com/reviews/phenom-x4-965,2468-2.htmlI jedan "Hand Made Quad 405" koji me je sramota da slikam i pokazujem ovde jer ni moj najnelepši uradak ikada izgledao je bolje. S druge strane gledano, cena po kojoj sam ga dobio je isto tako sramotno niska pa smo kvit :Viannen_loungelizard:

Napisano

Ono gadno što ne dam da se vidi izgleda da je ispravno. Bemliga. Nema DC na izlazu, trafo malo bruji (previše za haj end spravu :)) ali recimo da primarna provera dopušta priključenje zvučnika :)

Napisano

Da...Nisam izdržao. Još su bolje očuvani od prethodnog para a i bili su povoljniji, značajno...

Napisano

Ne znam šta ću. Imam ja i par Savovih zvučnika koji su Garage Sale... :)Sad slušam "novi" par a šta će biti sa "starim", videćemo. Ne verujem da će u Garage Sale, možda zameni Differo kod mog sina. Pošto imam dva sobička gde je "moj" space, verovatno će biti i dva system-a... :)To što su "isti", samo govori šta mislim o njima... :)

Napisano

.......To što su "isti", samo govori šta mislim o njima... :)

drago mi je ;jos neko deli moju ljubav za Cabasse :rolleyes:
Napisano

drago mi je ;jos neko deli moju ljubav za Cabasse :rolleyes:

Ti si kriv... Da ne kažem, zarazan... :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...