paja959 Napisano Juče u 11:53 #14411 Napisano Juče u 11:53 Soulnote E-1 (phono) grone, aaa zmaju!, Vix and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 3 4
Doktor Napisano Juče u 13:29 #14412 Napisano Juče u 13:29 Čestitke. Ispratio sam celu priču od samog početka i drago mi je da je sprava konačno kod tebe. Izgleda kao bojni brod. Kako reče maločas u našoj viber prepisci - End Game ! paja959, Mikorist and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 2
paja959 Napisano Juče u 16:20 #14413 Napisano Juče u 16:20 2 hours ago, Doktor said: Čestitke. Ispratio sam celu priču od samog početka i drago mi je da je sprava konačno kod tebe. Izgleda kao bojni brod. Kako reče maločas u našoj viber prepisci - End Game ! ...i sviri ko bojni brod ...msm necu da kazem da nisam imao malo bojazni,iako sam X puta cuo u drugarevom sistemu,al to je neka druga liga,po svim parametrima od ispracene dedicirane naponske mreze,specijalnih sondi za uzemljenje,brdo extra ne bas jeftinih osiguraca itd...na svu srecu,radi to bez problema,i nije probirljiva pi@kica ako se ubaci i u jeftiniji sistem Doktor and zerowaf je reagovao/la na ovo 2
Doktor Napisano pre 5 časa #14414 Napisano pre 5 časa Posle vise meseci odoh sa kumom na berzu vinila/CD/ostalo do Dorcol Platza. Poslednjih par godina uglavnom ne uzimam tamo nista zbog podivljalih cena vinila, a in the meantime sam fino razradio mrezu dealer-a vinila koji me uredno obavestavaju i snabdevaju sa naslovima. Ideja je bila da uzmem desetak kvalitetnih unutrasnjih omota za vinile . . . . gledah, na prvi prelaz odustah. Berza vec bila gotova, napravim jos jedan krug, i - Tap. Naletim na dobro ocuvano nemacko izdanje albuma Ma od Rare Earth. Imam neki poluurnisani komad i ovo je bas palo kao budali shamar. Nadjoh na kraju i dobre nemacke unutrasnje vinile ( uzeh 15 komada ). Na shanku sa ekipom konzumirah Yebiga radzu koju drzi Billy Gould ( Fate No More ). Naravno, Yebiga Prva bila ( zuta ). Jedan bas lep nedeljni dan. Ikaro, grone, paja959 and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 2 5
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah