Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

a vec jednom da Grau ne baci pare ......... :buehehe:mada - sumljeto mi je to - nidje lavora - bice da sastavlja zeni stubac za kufinju ......... koji ce na kraju biti bolji od lavorskog u dnevni boravci :L3000:

Napisano

Bome, da znaš !

Samo još to napajanje da uradim da bude ko svet, tj. dual mono shunt na IVY i to je to, meni ne treba bolji izvor...za sad... :aloofandbored12:

Napisano

the skalamerija:

Svaka čast! Odlično za do posluge, trafike, posla, idealno za voziti po pešačkim stazama, zaustavi te cajac i kaže ne može biciklom na trotoar a ti već cajglu zgužvao sa maramicama u džep jakne... koja biciklica? :)

Napisano

Eto, prilika da se i ja pohvalim: DnD mi je preradio 6n6p preamp... Slušanje je u toku. Kao i obično, čini se da je vredelo...

Napisano

Pristiglo danas  ! 

Altec 811b plehane horne , u dobrom  su stanju , ali su spreda cetkom ofarbane u belo da  ruznije ne moze  biti !  :sarcastic_hand:

post-556-0-43456300-1354537640_thumb.jpg

Napisano

Peskiraj pa ponovo farbaj.

Kolegione 

To je i moja ideja isto , da se peskiraju ali samo sa unutrasnje strane i spolja gde je ova bela farba , pa da se prespricaju nanovo u neku novu crnu boju ! 

:cheers:

Napisano

ima tu jos dosta posla, potrazi onaj sajt pera haslinga iz danske gde ima vodic da se od toga napravi upotrebljiva horna danas

za 40e super kupovina

Napisano

ima tu jos dosta posla, potrazi onaj sajt pera haslinga iz danske gde ima vodic da se od toga napravi upotrebljiva horna danas

za 40e super kupovina

:cheers:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...