Jump to content

Preporučeni Komentari

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

Hello guys...and girls! :)

Nije me bilo neko vrijeme, pa mislim da je prikladno da se javim sa jednim uobraženim likovanjem... Hehehe!

Poglečte:

Postavljena slika

Single ended monoblokovi sa 211-icama od gosp. Krkleca. Custom rad za jednog viđenijeg znalca. Ponuda je bila takva da ju nisam mogao odbiti.

Zero happy!

Napisano

Single ended monoblokovi sa 211-icama od gosp. Krkleca. Custom rad za jednog viđenijeg znalca. Ponuda je bila takva da ju nisam mogao odbiti.Zero happy!

Sjajno ! Cestitam. :oke:
Napisano

još jedan noćni snimak da vidimo kako to šakti :wink2:

Bit će, kolega, bit će! :)Ali ne noćas jer ću otići na posao.@Doktor,1 x JAN 6sn7gt (RCA)2 x 6189 (Mazda)
Napisano

Fala Willy! :cheers:Dodat ću zanimljivu činjenicu: posudio sam Revel Concerte F12 zbog zabrinutosti da monosi neće moći hraniti izgladnjele Dynaudie.....još ih nisam niti spojio! Dynovi nikad ljepše nisu svirali i ne osjećam niti čujem ikakav manjak snage u mojoj 16-kvadratnoj sobici. Eto, korak sam bliže mom sustavu iz snova - all tubes + high eff speakers. Fale mi još high eff speakers i preamp.

Napisano

Hello guys...and girls! :)Nije me bilo neko vrijeme, pa mislim da je prikladno da se javim sa jednim uobraženim likovanjem... Hehehe!Poglečte:Single ended monoblokovi sa 211-icama od gosp. Krkleca. Custom rad za jednog viđenijeg znalca. Ponuda je bila takva da ju nisam mogao odbiti.Zero happy!

iskopace njega billy !:buehehe:
Napisano

...Single ended monoblokovi sa 211-icama od gosp. Krkleca. Custom rad za jednog viđenijeg znalca. Ponuda je bila takva da ju nisam mogao odbiti.Zero happy!

:baklja:
Napisano
Postavljena slikaSg će vidim dal je ovo neki HiFi uredjaj ili daljinski za Apple Airport i ROKU Soundbridge ili nešto treće.Za sad se sigram snjuma.Zamisao mi je bila da umesto SqueezeBoxa sa touch ekranom imam touch remote u rukama a player ( Apple Airport ili ROKU) da budu WiFi vezani i locirani kod Ampa. Al može da bude i nešto drugo. Ne se znaje, Zare igra.
Napisano

Meni zapali Altec 887A Capry..........znam da to nije onaj pravi Altec ali ni ovi nisu losi................... :whistle2:

post-729-0-59692200-1345032849_thumb.jpg

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

transformator EI75.Dimenzije okvirne ce biti DxSxV = 75mmx65mmx65mm100mAslicno nesto kao Hammond 159M...http://www.tube-town.net/ttstore/product_info.php/info/p809_Hammond-Choke-159M.html

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...