Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Problem je u tome sto se danas velika kolicina materijala snima i obradjuje digitalno a tek posle to ide na "analogni" vinil nosac :(

Napisano

Sreca (nasa) pa su ploce od " juce" a ne od " danas" :D tako da je i velika kolicina materijala od juce a ne od danas, 

Napisano

pa jel neko još snima na traku pa reže na vinilu?

Napisano
1 minute ago, Stradi said:

Sreca pa su ploce od " juce" a ne od " danas" :D tako da je i velika kolicina materijala od juce a ne od danas, 

ja kupih tri ploče od danas...dobiješ i kod za skidanje sa neta u mp3 formatu:sarcastic:

Napisano
1 hour ago, Woland said:

trt ili ne, tako je - još uvek nije dosegnut video format na koji bi mogla da se spakuje filmska traka.. 

Jel se govori o audio ili video formatu?

BTW rezolucija filmske trake je 2000 DPI a već se pojavili TVi sa 4000 pa i više

Napisano

tebi kad neko takne digitaliju kao prst u oko da ti je gurnuo

Napisano
1 hour ago, grau said:

evo vam jedna bombonica umesto KP skrndeljka

. . .

Da znas da sam se lozio na taj sa KP. Bila neka bezobrazno niska cena za bazu . . . . kazes . . . skrndeljak . . . ?

' si vid'o doticnu bazu uzivo ? Ja ne odoh, jer dobih upravo takve insajdske info-e da je skndelj. :huh:

E sad', 'bem li ga ?

Ipak kako ide situacija ce da bidne neki L 75, pa ce se izivljavamo, tj. "da mu ga damo malo" po plinth-u . . . etc. :roll1:

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

da li postoji način smanjivanja pucketanja na starim pločama? neko čišćenje, pranje, premazivanje?

Napisano
da li postoji način smanjivanja pucketanja na starim pločama? neko čišćenje, pranje, premazivanje?

Ultrazvucna kada, lepak za drvo, par kapi fejrija sa vodom...

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

• 1 month later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...