milan p. Napisano April 9, 2023 Share #331 Napisano April 9, 2023 pre 1 sat, Zen Mod reče Dyn D54 - ako je neko nakacio to na belu hornu koja podseca na Altec B511, svaka mu dala Definitivno je taj...😅 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
milan p. Napisano April 9, 2023 Share #332 Napisano April 9, 2023 pre 1 sat, Zen Mod reče ne vidim gde se tu moze naci bass Možda ovde??? Uglavnom videću kada stignem kući i razmontiram čudo...A sve i da ga nema(a računao sam kao da ga nema), dođoh do fostex-a i altec-a... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano April 9, 2023 Share #333 Napisano April 9, 2023 bas tu sam mislio - kutijica nakalemljena ako prorondas po netu za "Sato horn" videces vec kako su je ljudi kombinovali, mislim sa cim sve ne jedna od popularnih kombinacija je dole Onken sa 12'' ili 15", pa Sato, pa onda vec gore po volji - ponekad Altec B511 onda jos neki visoki kao taj Fostex bullit manje vise je nastala kao jeftinija i mozda cak i univerzalnija/zgodnija za udomiti opcija za WE horne da sam mladji jedno 20, da se bacim u obezbedjenje veeeeelikog dnevnog boravka ........ sa jedne strane Klispch Horn, a sa druge Jubilee, sa trece strane neko loodilo 4way al mator ..... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
milan p. Napisano April 9, 2023 Share #334 Napisano April 9, 2023 Ma ka definitivno planiram da povadim drajvere...dyn i ako ima još koji unutra idu na tender da povratim uložene novce, altec i fostex zadržavam i pravim nešto od toga..Od nule. Drvenarija ide u šporet, kakvo je vreme, trebaće i u Junu da se loži. Btw, alteci su u posebnim kutijama i tek treba da vidim kakvi su... Tnx for "sato horn" proguglaću.. Može li to da svira makar upola koliko žena, kada iste uneseš u kuću?🤣 LightMatic, Vix and vladd je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano April 9, 2023 Share #335 Napisano April 9, 2023 sto se tice Sato - proveri na netu kayem, lako je naci nacrt i ako se ispostavi da je blizu/korektno napravljena, to moze samo po sebi da predstavlja osnovu za lep sisttemak, naoricto sto si napenalio Altecs ono, to mu dodje iz iste price ako nemas srece sa nacrtom, vici, ce se rovari po kompu, negde treba da bude nacrt sacuvan Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
milan p. Napisano April 10, 2023 Share #336 Napisano April 10, 2023 (izmenjeno) Već na prvi pogled vidim da nije ni blizu... Videćemo, daleko je Jun kad se vraćam sa okeana, premeriću... Hvala na pomoći, bliži sam saznanju šta je bila ideja projekta... Btw, čitam i dalje o Sato dizajnu...zanimljivo. Mada sve više nalazim da ova skalamerija liči na WE 15a hornu... Izmenjeno April 10, 2023 od milan p. Dopuna Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano April 10, 2023 Share #337 Napisano April 10, 2023 taj dopravljani crni deo gde se nalazi driver (kakav da je) sigurno da nije ni blizu ostatak valja proveriti msm, daj bar nesto od drvenarije da valja sato.zip LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano April 10, 2023 Share #338 Napisano April 10, 2023 pre 12 časa, milan p. reče Može li to da svira makar upola koliko žena, kada iste uneseš u kuću?🤣 Pao sam sa kauča od smijeha, nakon što pročitah ovo. Ti si car. vladd je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
milan p. Napisano April 13, 2023 Share #339 Napisano April 13, 2023 (izmenjeno) On 10. 4. 2023. at 0:57, Zen Mod reče ponekad Altec B511 onda jos neki visoki kao taj Fostex bullit Može li mi ko reći: -Šta od drajvera može da se "napasuje" na Altec 511b/811b horne; -Da li je cena za par 511b/811b od 200 evra prevelika; -Neko da zna nekoga ko pravi klonove tih horni da zavređuju pažnju a da su u ceni polovnih(do 200e); -šta mislite o Altec Santiago projektu? Izmenjeno April 13, 2023 od milan p. Pravopisna greška Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano April 13, 2023 Autor Share #340 Napisano April 13, 2023 Za Altec BMS4524. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
milan p. Napisano Maj 27, 2023 Share #341 Napisano Maj 27, 2023 Je li se ko u prošlom veku susretao sa ovim 😄? Šta bi mogli biti ovi drajveri 🤔. Za firmu Neptun sam čuo i mislim da sam video par njihovih "gitarskih" SS glava... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 27, 2023 Share #342 Napisano Maj 27, 2023 skole i kasarne i slicno - razglasi nikad video iznutra, sticajem okolnosti niti cuo sa korektnom amplifikacijom milan p. je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano Maj 27, 2023 Share #343 Napisano Maj 27, 2023 1 hour ago, milan p. said: Je li se ko u prošlom veku susretao sa ovim 😄? Šta bi mogli biti ovi drajveri 🤔. Za firmu Neptun sam čuo i mislim da sam video par njihovih "gitarskih" SS glava... zvucnjaci su 100% ruski, Lomo Kinap. milan p. je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Maj 27, 2023 Autor Share #344 Napisano Maj 27, 2023 U svakom slucaju jesu sa Alnico magnetom . milan p. je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
milan p. Napisano Maj 27, 2023 Share #345 Napisano Maj 27, 2023 pre 5 časa, чика-Брка reče zvucnjaci su 100% ruski, Lomo Kinap. I meni liče ovako "od pozadi".Ali mnogo puta sam se zahebo kad gledam od pozadi savršeno...al kad se okrene 😵💫. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
pecello Napisano Avgust 22, 2023 Share #346 Napisano Avgust 22, 2023 On 27. 5. 2023. at 7:20, чика-Брка reče zvucnjaci su 100% ruski, Lomo Kinap. Ja bih se kladio da nisu ruski! ;-) Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Mart 19 Share #347 Napisano Mart 19 Zna li neko sta moze biti ovo? Po dimenzijama lici na Visaton w130s. Tipa midbass/extended midrange. Sasvim solidno zvuci, ne vristi, prijatan sa slusanje. 4 omski, Skretnica 4.7uF do visokotonca i toe to. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Mart 19 Share #348 Napisano Mart 19 (izmenjeno) Deluje kao mali dvosistemski zvučnik nepoznatog podrijetla sa improvizovanom skretnicom. Izmenjeno Mart 19 od NIXIE Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Mart 19 Share #349 Napisano Mart 19 12 minutes ago, NIXIE said: Deluje kao mali dvosistemski zvučnik nepoznatog podrijetla sa improvizovanom skretnicom. Svaka ti cast, pogodio si iz prve! NIXIE and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah