BANAT Napisano Jul 11, 2011 Share #1 Napisano Jul 11, 2011 Hey drugari nadjoh danas na otpadu kod prijatelja ovaj zvucnik ! Precnik mu je 30cm ( 12``), Alniko magnet - rekao bih ,kalem spulne papirni fi 37 sa dva zasebna namotaja , cetiri terminala na plasticnoj plocici sa strane ,cenim da je starosti bar jedno 30 - 40 god .Pitanje : Da li neko zna sta je ovo ? Unapred hvala na odgovorima ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Jul 11, 2011 Share #2 Napisano Jul 11, 2011 Неки Шваба! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Jul 11, 2011 Autor Share #3 Napisano Jul 11, 2011 Zaboravih : Livena Alu korpa ,I dodatno pitanje za vas drugare : Vredi li to popravljati ili da ga vracam nazad u otpad put Smederevske Zeljezare Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Jul 11, 2011 Share #4 Napisano Jul 11, 2011 ili da ga vracam nazad u otpad put Smederevske Zeljezare Наравно када немаш два! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 11, 2011 Share #5 Napisano Jul 11, 2011 Zaboravih : Livena Alu korpa , I dodatno pitanje za vas drugare : Vredi li to popravljati ili da ga vracam nazad u otpad put Smederevske Zeljezare Zavisi šta bi ti značilo posle... Ako bi to bio samo još jedan zvučnik, onda ne vredi, a ako bi se, recimo skompao sa nekim finim OT, mogao bi da napravi neki Steampunk 2.1 sistem, po jednu EL84 u SE za satelite, ovo za sub sa recimo EL84 u PP ili SE sa EL34.... Mogućnosti su neograničene... Uz to središ i kućište za PC u istom maniru... Satelite Plazma visokotonac... a za subwoofer, kućište u stilu... Daklem, imamo dugme, samo nam još kaput fali... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Jul 11, 2011 Autor Share #6 Napisano Jul 11, 2011 Наравно када немаш два!Kad nisam dovoljno kopao po krshu !, ovaj jedan je bio na vrhu kamare na dohvat ruke . Nego gledam nema ich djubreta u procepu magneta ! Dobro je ! Ali zato nigde Bas Nikakva Oznaka . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Jul 11, 2011 Share #7 Napisano Jul 11, 2011 Ко би га знао, магнет је прилично мали.Ма очисти га добро и имаш шешир да изиграваш Кинеза Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Jul 11, 2011 Share #8 Napisano Jul 11, 2011 Lorenz LP312potrazi na forumu Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Jul 11, 2011 Autor Share #9 Napisano Jul 11, 2011 Steine ono sa tvojih slika jesu kao licne skalamerije Profesora Frankenstajna ! Scary ! Poz Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Jul 11, 2011 Autor Share #10 Napisano Jul 11, 2011 Lorenz LP312potrazi na forumuLorenz LP312 ? Cu pogledam okolo ! Hvala Zen -e ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 11, 2011 Share #11 Napisano Jul 11, 2011 Eto, i onda kažu Zen ovako i onako... http://www.german-vintage-loudspeakers.com/navid.108/lorenz-lp-312-coaxial-speaker-30-cm.htm :respect:khm, nije tajna da dotični traži para primerku koji već ima... ovo vam nisam ja rekao .... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dunavko Napisano Jul 11, 2011 Share #12 Napisano Jul 11, 2011 to bi trebo da bude LORENZ kao sto je zen napisao. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Jul 11, 2011 Share #13 Napisano Jul 11, 2011 doticni je odavno nasao parainace - jedan sretno utrampljen sa kolegom sa Dunava , drugi posteno kupljen od starinarniceono sto jos uvek trazim je par za Tesla ARO 932 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 11, 2011 Share #14 Napisano Jul 11, 2011 Steine ono sa tvojih slika jesu kao licne skalamerije Profesora Frankenstajna ! Scary ! Poz ključna reč: steampunk :)Kada sve radi kako si oduvek želeo a imaš vremena napretek i nešto ti đavo ne da mira pa bi da nešto... samo malo a da ne kvariš što si mukom postigao, e onda se valjda rade takve stvari... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Jul 11, 2011 Share #15 Napisano Jul 11, 2011 Lorenz LP312 ? Cu pogledam okolo ! Hvala Zen -e ! Лепо ја написах Шваба! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Jul 11, 2011 Share #16 Napisano Jul 11, 2011 (U prepričavanju)...tu se svi bijelo pogledaše nemajući pojma otkud je iskopao taj komad lijevanog aluminija kad naiđe Zen i u prolazu si u bradu promrmlja:"Vidi Lorenz! LP312." - i ode svojim poslom niti ne shvačajući da je odgovorio na pitanje mnogih prisutnih....E, tako se stvaraju legende! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 11, 2011 Share #17 Napisano Jul 11, 2011 (U prepričavanju)...tu se svi bijelo pogledaše nemajući pojma otkud je iskopao taj komad lijevanog aluminija kad naiđe Zen i u prolazu si u bradu promrmlja:"Vidi Lorenz! LP312." - i ode svojim poslom niti ne shvačajući da je odgovorio na pitanje mnogih prisutnih....E, tako se stvaraju legende! Došao je tiho i ušao u legendu...http://www.youtube.com/watch?v=e8NSldX3rPY&feature=related:buehehe: Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grau. Napisano Jul 11, 2011 Share #18 Napisano Jul 11, 2011 kakve veze ima sto je 1, jel ovde neko gadljiv na mono? napravis mono sistem za slusanje radio prenosa fudbalskih utakmica nedeljom, taj lorenz ubija kako zvuci spiker na njemu. jedino jos da vratimo marka markovica i pokojnog vladanka stojakovica pred mikrofon Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Jul 11, 2011 Share #19 Napisano Jul 11, 2011 jedino jos da vratimo marka markovica i pokojnog vladanka stojakovica pred mikrofon Боље да га пошаљемо Владану Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BokiTokiVoki Napisano Jul 11, 2011 Share #20 Napisano Jul 11, 2011 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Jul 11, 2011 Autor Share #21 Napisano Jul 11, 2011 kakve veze ima sto je 1, jel ovde neko gadljiv na mono? napravis mono sistem za slusanje radio prenosa fudbalskih utakmica nedeljom, taj lorenz ubija kako zvuci spiker na njemu. jedino jos da vratimo marka markovica i pokojnog vladanka stojakovica pred mikrofon Mozda bude i Stereo ! jer sutra idem do tog svog starog drugara na njegov otpad da mu bacim tamo neki crknuti menjac od auta pa cu polako da iskopavam po toj kamari , mozda naletim na jos koji komad takvog zvucnika , ili njihove pripadajuce visokotonce (mislim da je to njihov najbolji deo ustvari) , videcu sutra .Istini za volju nisam imao prilike da slusam takve starudije i ne znam kako zvuce , doduse neke slicne modele sam i poslusao i to mi se uopste nije dopalo , svega je tu bilo ali zvuka prave open&loud muzike bas nigde , tako da i ako budem popravljao te krsheve ne vracam ih na original fazon nikako . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
boban 85 Napisano Jul 11, 2011 Share #22 Napisano Jul 11, 2011 Ako naletis na neki basek koji moze da se spasi javi pa da trgujemo :DMoze kom, moze dva. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah