Leonardo Napisano Septembar 25 #17097 Napisano Septembar 25 (izmenjeno) ^^ Bašta ili Bašča svejedno, Elmedin je bezbeli mortus pjan. Izmenjeno Septembar 25 od Leonardo LightMatic je reagovao/la na ovo 1
aaa zmaju! Napisano Septembar 25 #17099 Napisano Septembar 25 pre 2 minuta, Zen Mod reče sto bi reko Woland - esvala Ko je to?
Aleks Napisano Septembar 27 #17100 Napisano Septembar 27 Vix, LightMatic, BANAT and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3
Vix Napisano Septembar 27 #17102 Napisano Septembar 27 1 hour ago, Aleks said: Ko onaj vic: Zemlja je okrugla, a j*bu se na svakom cosku! BANAT and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Ikaro Napisano Septembar 27 #17103 Napisano Septembar 27 On 9/25/2026 at 10:10 PM, Leonardo said: ^^ Bašta ili Bašča svejedno, Elmedin je bezbeli mortus pjan. č kao "bašča sljezove boje" Leonardo and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano %s u %s #17107 Napisano %s u %s LightMatic, grone, Ikaro and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 6
grone Napisano %s u %s #17109 Napisano %s u %s Poceo i meni ovako! najbolje mesto da spavam. LightMatic, Leonardo, Ikaro and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1
zerowaf Napisano %s u %s #17110 Napisano %s u %s pre 12 časa, grone reče Poceo i meni ovako! najbolje mesto da spavam. Da znas da ima nesto u tome. 😀
NIXIE Napisano pre 35 minuta #17112 Napisano pre 35 minuta Pchelac and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
LightMatic Napisano pre 5 minuta #17113 Napisano pre 5 minuta (izmenjeno) Danas sam bio kod doktora. Šta ti je rekao? 200 eura. Ma ne pitam te za to, nego šta imaš? Imam 50 eura. Joj, budalo jedna, ne zanima me to nego šta ti fali? Fali mi 150 eura.... Izmenjeno pre 4 minuta od LightMatic
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah