Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ukoliko je uradjeno profi, to nije problem. Ta sundjerasta vesanja moraju da se menjaju posle izvesnog broja godina. Vazno da je sve ostalo u originalnom stanju. 

Napisano

Miko ovo je vala za tebe.

Slusao sam u maloj sobi ( relativno ), bas bez mumlanja, brz k'o munja, radilo odlicno sa koherentnom zvucnom slikom... mogu samo da zamisljam kako tek radi u velikom prostoru.

Napisano

Trenutno kod Miljana iz Pirot imaš daleko bolji item, pri tome još i kultni. :)

Jes' da je risiver, jes da je malko i skuplji od Uomane, ali, što neko reče ovde . . .  nek' ide život. :rofl:

Mara1.jpg

Napisano
pre 3 minuta, Doktor reče

A š'o ? Pa, tada je bila baš dobra berba. :roll1:

Crni i ja smo isto godište, pojačalo je napravljeno kad smo bili u srednjoj školi. Tad je carovao PUNK i to je zvučalo isto na svim pojačalima. :punk:

Napisano
Just now, NIXIE said:

Crni i ja smo isto godište, pojačalo je napravljeno kad smo bili u srednjoj školi. Tad je carovao PUNK. :punk:

Msm da ova predmenta Uomana nije za Punk. Referentna je za Italo Disco pravac. :rofl:

Napisano

oni ljudi placeni da kritikuju

ja kad budem placen da slusam , onda cu da verujem onima koji su placeni

a do tada verujem samo onima koji nisu placeni , pa ih jos znam poduze , pa im znam i ukus , pa iz konteksta mogu da izvucem zakljucak

Napisano
On 2/22/2020 at 3:19 PM, zeljkor said:

On 2/22/2020 at 3:20 PM, zeljkor said:
WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Legendarni model, originlne slike.

Kakva je ovo navala JBL zvucnika kod nas? 

Ovo vidim prvi put kod nas u oglasima, i to dva odjednom. Dobra stvar je što su tu, mogu se pogledati, poslušati a ne kupovina na slepo iz inostranstva i zezanje sa prevozom. Izgleda da kriza uzima maha. 

Napisano
1 minute ago, prophet said:

Ovo vidim prvi put kod nas u oglasima, i to dva odjednom. Dobra stvar je što su tu, mogu se pogledati, poslušati a ne kupovina na slepo iz inostranstva i zezanje sa prevozom. Izgleda da kriza uzima maha. 

ako imas nesto preko 4K EUR viska :P

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...