Leonardo Napisano Februar 11 Autor #6381 Napisano Februar 11 Sinoć vidim u vestima da je Japan zavejan sa par metara snega i da odavno nisu imali toliko padavina. Odmah mi se nametne pitanje - Kako se greju u Japanu? Nisam imao pojma, a pretpostavim na gas. Pomislim, pošto su toliko tehnološki superiorni mora da je to neki efikasan način. Iznenadim se odgovorom na ovu temu, koji pronađoh na mreži. U prilogu jedan članak iz POLITIKE i kratki video. Japanci na električnom ćilimu WWW.POLITIKA.RS Skoro pa prođe dvadeset peta zima u Japanu. Ova je bila najblaža u poslednjih četvrt veka, barem u gradu u kom živimo, oko šezdeset kilometara severno od Tokija. Ove godine su nam računi za gas, koji koristimo za bojler, grejanje i kuvanje, dosta manji nego prethodnih godina. Naš stan u Japanu nikada nije bio zimi ugrejan kao što su stanovi u Srbiji, iako odvajamo za gas mesečno, otprilike, jednu prosečnu srpsku... Kuja and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
zerowaf Napisano Februar 13 #6384 Napisano Februar 13 pre 2 časa, Leonardo reče Ne znam otkud bih počeo. Kao prvo, nemam pojma koliko je ta količina radijacije zapravo opasna, ali čisto sumnjam da bi itko upućen preporučio djeci i dojiljama da ga nose na lančiću oko vrata. Zašto netko uopće prodaje čisti uran? Zašto ga netko uopće želi kupiti? Zašto se netko igra s njim? Je li sudbina Marije Kiri već zaboravljena? Zar se nije čitalo "Sadako hoće živjeti"? LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano Februar 14 Autor #6385 Napisano Februar 14 Meni je uznemirujuća brojka od 8,5M pratilaca i 2,5M pregleda za 2 dana! NileRed na svakom videu, koji je uvek uvrnut na poseban način ima veliki broj pregleda a ljudi reaguju najneobičnije. Od obožavanja do užasavanja "eksperimentom" Što napisa jedan u komentarima: Mi: pokušavamo izbjeći mikroplastiku zbog štete koju bi mogla nanijeti Nilu: pa sam odlučio osloboditi čisti uranijum Svetina je luda i svakim danom sve luđa zerowaf je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano Februar 14 #6386 Napisano Februar 14 (izmenjeno) Sačuvaj Bože.....ljudska rasa je sama sebi najveći neprijatelj. Izmenjeno Februar 14 od LightMatic zerowaf and Vix je reagovao/la na ovo 2
Mikorist Napisano Februar 14 #6387 Napisano Februar 14 najgore je što ljudi misle da je ovo pravi uranijum. pa za 10 minuta bi imao CIA i FBI na vratima.
Leonardo Napisano Februar 14 Autor #6388 Napisano Februar 14 (izmenjeno) I ja sam vrlo ubeđen da je to sa čistim U, lagarija. Evo kako izgleda prava ampula Uranium 99.9% — Luciteria WWW.LUCITERIA.COM In the Garden of Eden, periodic table of the elements edition, this vial contains a bit of the Forbidden Fruit. If the world is fascinated and alarmed at the ease with which Americans can own firearms they may be outright shocked to learn that sale and ownership of radioactive uranium metal is perfectly legal too. And a surprisingly generous amount at that: citizens and permanent residents alike may own up to seven kilograms; that’s a... Ali sa druge strane ima i ovakvih na tržištu Izmenjeno Februar 14 od Leonardo
Mikorist Napisano Februar 14 #6389 Napisano Februar 14 pre 29 minuta, Leonardo reče Ali sa druge strane ima i ovakvih na tržištu Izmenjeno pre 25 minuta od Leonardo ama skoro je bio skandal sa medicinskim izotopima u USA. Negde je se prevnuo kamion i verovatno je neko ćorno nešto... Posle toga ide on najezda dronova gde traže ampule. Ili su vanzemaljci ?
John Coltrane Napisano Februar 14 #6391 Napisano Februar 14 Čuvaj se Tarnpe ovaj dolazi paralelnom montažom jbt
Mikorist Napisano Februar 22 #6398 Napisano Februar 22 Elon Musk maše motornom testerom. Ovo sve u Americi što se dešava trenutno je kao bizaran san. Vix je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Februar 23 #6399 Napisano Februar 23 pre 17 časa, Mikorist reče Elon Musk maše motornom testerom. Ovo sve u Americi što se dešava trenutno je kao bizaran san.
zerowaf Napisano Februar 26 #6401 Napisano Februar 26 Dobar YT kanal u nastajanju. Nas covjek! https://www.youtube.com/@justlisten7010
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah