Vix Napisano Januar 11 Share #6359 Napisano Januar 11 ▪️RAVE IT! | When you just can’t stop raving—even when heading to a super serious job in a suit and tie! 🕺💼 Never stop dancing, no matter the setting.... | Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 26K likes, 1,122 comments - rave.it on November 19, 2024: "When you just can’t stop raving—even when heading to a super serious job in a suit and tie! 🕺💼 Never stop dancing, no matter the setting. Rave on! 🖤✨ ➡️ Follow... zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 16 Share #6360 Napisano Januar 16 kLON JBT Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Januar 16 Share #6361 Napisano Januar 16 Svi oni imaju po jednog klo(v)na, namerno ili slucajno Ja mislim da narod uopste ne zna kad je na sceni onaj pravi, a kad dubler recimo Tramp LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 16 Share #6362 Napisano Januar 16 pre 25 minuta, Vix reče Svi oni imaju po jednog klo(v)na, namerno ili slucajno Ja mislim da narod uopste ne zna kad je na sceni onaj pravi, a kad dubler recimo Tramp Ne bi me čudilo da i ja i ti imamo kosookog klona. Koliko ih mnogo ima mora jedan da liči na tebe. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Januar 16 Share #6363 Napisano Januar 16 13 minutes ago, Mikorist said: Ne bi me čudilo da i ja i ti imamo kosookog klona. Koliko ih mnogo ima mora jedan da liči na tebe. Ima onaj vic kad u 2sv ratu, amer puca na japanca, pa gleda i kaze: "Sad znam zasto ne mozemo dobiti rat. Ovog lika sam ubio vec 3 puta..." LightMatic and vladd je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Januar 16 Share #6364 Napisano Januar 16 Ilon jeste čajniz ušteko se za sistem, tura slušalice sa alija da je japaner imo bi ovaki sistem LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 19 Share #6365 Napisano Januar 19 inače čovek nije audiofili - ima kanal o fotografiji. vladd je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 20 Share #6366 Napisano Januar 20 ezgif-2-87e6639705.mp4 Doktor je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 21 Share #6367 Napisano Januar 21 Ama neme šanse da je sam mogao sve ovo da smisli što potpisuje...armija ljudi (republikanaca) radi iza ovog.... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 23 Share #6368 Napisano Januar 23 zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Januar 23 Autor Share #6369 Napisano Januar 23 ^ Ovo rasteruje pijandure ispred piljarnice LightMatic, Mikorist, zerowaf and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Januar 23 Autor Share #6370 Napisano Januar 23 Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Januar 23 Share #6371 Napisano Januar 23 Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Januar 24 Share #6372 Napisano Januar 24 vladd je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 24 Share #6373 Napisano Januar 24 zerowaf and Doktor je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 25 Share #6374 Napisano Januar 25 oooooo.mp4 Naravno da govori i našim jezikom.... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Januar 28 Share #6375 Napisano Januar 28 Hvala Bogu da nas ovakvi ludaci ne voze već voze pakete. Oladio sam se od gledanja! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Januar 28 Autor Share #6376 Napisano Januar 28 ^ Ovo je igrica, simulator letenja. Ima takvih snimaka koliko želite, čak i fantastičnijih. Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 28 Share #6377 Napisano Januar 28 pic.twitter.com/J92W3G4ly0— Ивићка (@ivic_ka) January 26, 2025 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Januar 29 Share #6378 Napisano Januar 29 China makes seats called boneless seats, which are packed in boxes and sent to America.Logistics costs are decreasing, costs are becoming cheaper. pic.twitter.com/Co1gtrBHSf— Tansu Yegen (@TansuYegen) January 28, 2025 Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Februar 8 Share #6379 Napisano Februar 8 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Februar 9 Autor Share #6380 Napisano Februar 9 (izmenjeno) Zanimljiva priča o "prilagođenim loptama" u NFL, i o čoveku koji je naparavio ozbiljan posao radeći friziranje novih lopti u super lopte. Izmenjeno Februar 9 od Leonardo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah