Leonardo Napisano pre 3 časa #309 Napisano pre 3 časa Pre neku Emisiju, Korado izgovori jednu rečenicu koja mi još zvoni u ušima. Slobodno interpretiram... "Svi ostali koji se bave AI već odavno gledaju u rep galopirajućeg kineskog AI konja, koji nema nameru usporiti ili stati" "Kompanije koje razvijaju AI samo znaju za profit i neće se zaustaviti dok AI ne napravi finansisku katastrofu "do nule" neke banke i njenih klijenata ili stotinak hiljada mrtvih ljudi ( neka tehnološka katastrofa tipa hemijske industrije ili slično )" " Onda bi usledio detant, kao u doba nakon upotrebe atomske bombe i suludog naoružavanja Sveta njima" Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano pre 3 časa #310 Napisano pre 3 časa AI = Aladinova lampa. Duh je izasao...lepo fino ispunjava zelje, ali sta ako se malo iznervira... Mikorist je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 2 časa #311 Napisano pre 2 časa Znači, ipak ja nisam glup koliko izgledam, polako se krećemo ka Srednjem vijeku.... Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano pre 2 časa #312 Napisano pre 2 časa Polako? Vec smo u trecoj brzini, nizbrdo.... LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 2
Mikorist Napisano pre 45 minuta Autor #313 Napisano pre 45 minuta Meni ovo više liči na neku mešavinu Kaligulinog Rima i srednjeg veka. Rim gde su nasilje, gladijatori, robovi i političke čistke bili deo normalnog ambijenta. Srednji vek je druga priča, ratovi, kuga, glad, opsade i svakodnevna nesigurnost. Danas imamo neke elemente oba sveta, samo upakovane u moderno društvo. Imamo tehnologiju 21. veka, a ponašanje ljudi ponekad kao da je neko izvukao Rimljane iz muzeja. A onda se pojavi i srednjovekovna atmosfera, gomila, strah, propaganda, versko-politička histerija, pa još samo fale lomače. Nije baš srednji vek, ali nije ni neka naročito civilizovana verzija modernog društva. Tehnologija je otišla napred, čovek baš i nije toliko. Samo smo neke stare stvari dobili u HD rezoluciji. I internet, da sve to možemo da gledamo uživo borbe gladijatora, orgije, ratove, kuge. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah