mrcelavi Napisano %s u %s #199 Napisano %s u %s Cemu strah, pa mI nismo u stanju sebe da kontrolisemo a vec se uplasismo bebe u pelenama. Nwidia trenutno vredi vise of BNP Nemacke,tako da... Proces je nezaustavljiv dok neko ne iskljuci struju. Kupio luk i strele i ne plasim se od Ai. Slican strah se vec odigrao kod prve industijske revolucije i znamo ishod, fizicki radnici se danas ne zale sto im masine oduzele kramp i lopatu. LightMatic and Aleks je reagovao/la na ovo 2
ninja Napisano %s u %s #200 Napisano %s u %s Ja predlažem da razbijemo sve mašine, i zabranimo korištenje volova za oranje LightMatic and mrcelavi je reagovao/la na ovo 1 1
Zen Mod Napisano %s u %s #201 Napisano %s u %s Oracemo njive karakterom! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Aleks Napisano %s u %s #203 Napisano %s u %s Prompt ChatGPT-u: Napravi mi sliku od ove teme sa jednog foruma (i copy paste svi razgovori odavde) mrcelavi and Leonardo je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano %s u %s Autor #204 Napisano %s u %s Mikoristov model nije treniran na korporativnim prezentacijama i LinkedIn motivaciji. Model je treniran duboko u šumama Darkwooda. Dataset: kafana, IRC, diyaudio.rs, Hi-Files, Linux kernel panic u 3:17 ujutru, B92 komentari iz 2008, pravoslavni forumi sa temom “da li je WiFi grešan”, čovek koji kaže “ma samo restartuj”, ruski doom forumi, stari HDD koji klikće ali još radi, i admin koji ćuti 40 minuta pa napiše: “Bambara mi splovilo” Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano %s u %s #205 Napisano %s u %s 26 minutes ago, Mikorist said: “Bambara mi splovilo” spolovilo
Mikorist Napisano %s u %s Autor #206 Napisano %s u %s pre 16 minuta, Zen Mod reče pre 42 minuta, Mikorist reče “Bambara mi splovilo” spolovilo old-school Vukajlija termin ✔️ Definicija iz 2007 ✔️ Nema escape. Internet pamti sve. Čak i bambara mi spolovilo. Session terminated. Sent from my Nokia E71 using Tapatalk
Mikorist Napisano %s u %s Autor #208 Napisano %s u %s I sad stoji otvoren browser sa 17 tabova Kupinda i Limunda da proveri da li “spolovilo” možda postoji u nekom zaboravljenom dijalektu iz Crne Gore iz 1893. Valjda ću se setiti dok popijem prvu jutarnju kafu. Ako se ne setim... onda to znači da sam sinoć dostigao onaj nivo umora gde čovek više nije siguran da li debug-uje elektroniku ili sopstvenu svest. Session terminated. Sent from my ThinkPad at 0:28 AM
Zen Mod Napisano %s u %s #209 Napisano %s u %s U otom Uskockom recniku ima reci koje nece nadjes u Vujakliji ..... pa cak ni na Vukajliji ima da se kupi kojekude a knjiga starostavna, uvezana u pravu kozu Mikorist and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano %s u %s #212 Napisano %s u %s Blankirani patrljak LightMatic je reagovao/la na ovo 1
mrcelavi Napisano %s u %s #213 Napisano %s u %s 9 hours ago, Aleks said: Prompt ChatGPT-u: Napravi mi sliku od ove teme sa jednog foruma (i copy paste svi razgovori odavde) hahahha genijalno
asimze Napisano %s u %s #214 Napisano %s u %s Citat Malo se mahalalo (od riječi mahala!) sa chatgpt: "Ako već slušaš Irakere, Eliadesa, AfroCubism i Jarretta — već si daleko iznad prosječnog “audiofila” koji testira kablove sa Diana Krall. 😄" interesantno zapažanje
Srecko Napisano %s u %s #215 Napisano %s u %s Prvi potez logičan od kada pratim AI! Procurio Trampov plan za veštačku inteligenciju: Bela kuća uvodi strogu kontrolu "najopasnijih" modela, evo šta se menja za tehnološke gigante WWW.BLIC.RS Predsednik SAD Donald Tramp priprema novu izvršnu naredbu koja će značajno pojačati nadzor nad najnaprednijim modelima veštačke inteligencije (AI) i sajber bezbednošću.
Leonardo Napisano %s u %s #216 Napisano %s u %s Al menadžer se do sada baš i nije proslavio u ovom kafeu u Švedskoj. The barista is human but an AI agent runs this experimental Swedish cafe APNEWS.COM The coffee might be poured by a human hand, but behind the counter something far less traditional is calling the shots at an experimental cafe in Stockholm.
Srecko Napisano pre 17 časa #217 Napisano pre 17 časa Ljudi, ovaj Papa sve što govori o globalnoj situaciji i AI, baš prija mojim ušima! Papa Lav: Veštačka inteligencija mora biti razoružana N1INFO.RS Papa Lav XIV posvećuje svoju prvu encikliku jednoj ogromnoj temi: „O zaštiti čoveka u vreme veštačke inteligencije“. Na šta američki papa upozorava, a gde vidi
aaa zmaju! Napisano pre 16 časa #218 Napisano pre 16 časa (izmenjeno) A nekad bila frka oćemo li ući u novi milenijum Izmenjeno pre 16 časa od aaa zmaju! Srecko and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Srecko Napisano pre 15 časa #219 Napisano pre 15 časa 59 minutes ago, aaa zmaju! said: A nekad bila frka oćemo li ući u novi milenijum Eh, beše to lepo vreme kada se nisi morao takmičiti sa mašinom za posao (preživljavanje) i kada ljudi nisu prihvatali čak smatrali normalnim da mašine ubijaju ljude!
Zen Mod Napisano pre 14 časa #220 Napisano pre 14 časa bolmeq, ja u pemziji LightMatic and Srecko je reagovao/la na ovo 2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah