vbraca Napisano pre 4 časa #23 Napisano pre 4 časa Neka neko prvi proba i prenese utiske. Tako nisam verovao, da napojni kabl od 1m, moze uticati na zvuk, pa sam se uverio da moze.
Mikorist Napisano pre 4 časa #24 Napisano pre 4 časa Nisam verovao da slušalice mogu da unaprede sluh i doživljaj muzike kod ljudi starijih od 50 godina, sve dok nisam probao na sopstvenim ušima. Ispostavlja se da hi-end ne počinje u kablovima, već u bubnoj opni. Što je sluh slabiji, to zvučnik mora biti bliže bubnoj opni. LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano pre 2 časa #25 Napisano pre 2 časa To je smer daljeg razvoja. HiEnd slušni aparati za zvukoljupce 50+. LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano pre 1 sat #26 Napisano pre 1 sat 5 hours ago, Mingus,Mingus said: Da li je neko probao ove osigurace ili ce ovi takozvani kv majstori da daju savete. dakle, ako ti dam savet, trazices i diplomu na dokaz LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Gosha Napisano pre 1 sat #27 Napisano pre 1 sat 39 minutes ago, Zen Mod said: dakle, ako ti dam savet, trazices i diplomu na dokaz Dacu ti ja moju dipolomu ako zatreba. Ionako samo skuplja prasinu. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 52 minuta #28 Napisano pre 52 minuta Ja mogu i da mu odštampam LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mingus,Mingus Napisano pre 50 minuta Autor #29 Napisano pre 50 minuta Daje te savete a ne znam da li ste probali.Da li govorite iz iskustva ili onako kako mislite.Postavio sam pitanje da li vredi menjati osigurace i ocekujem odgovor od onih koji su to probali dobili nekve rezultate.Ne mesam se u rad servisera ali ja sam tehnicko lice sada u penziji.Krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih pravio sam neke uredjaje sa prijteljem.Medju prvima Hiragu i Kanedu.VTL...
драган Napisano pre 35 minuta #30 Napisano pre 35 minuta Vec su ti ljudi rekli, ostavi stare osigurace na miru, pogledaj da li se negde sasusio kalaj pa preletuj sasiju, pregledaj kondenzatore. LightMatic and BANAT je reagovao/la na ovo 2
BANAT Napisano pre 28 minuta #31 Napisano pre 28 minuta (izmenjeno) 22 minutes ago, Mingus,Mingus said: Daje te savete a ne znam da li ste probali.Da li govorite iz iskustva ili onako kako mislite.Postavio sam pitanje da li vredi menjati osigurace i ocekujem odgovor od onih koji su to probali dobili nekve rezultate.Ne mesam se u rad servisera ali ja sam tehnicko lice sada u penziji.Krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih pravio sam neke uredjaje sa prijteljem.Medju prvima Hiragu i Kanedu.VTL... ti kao tehnicko lice morao bi svakako znati da pregorele osigurace valja menjati sa osiguracima iskljucivo osiguracima potpuno istih vrednosti i karakteristika , i iskljucivo ako se pre zamene ustanovi tacan razlog pregorevanja . Izmenjeno pre 28 minuta od BANAT LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah