Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Neka neko prvi proba i prenese utiske. Tako nisam verovao, da napojni kabl od 1m, moze uticati na zvuk, pa sam se uverio da moze.

Napisano

Nisam verovao da slušalice mogu da unaprede sluh i doživljaj muzike kod ljudi starijih od 50 godina,  sve dok nisam probao na sopstvenim ušima. Ispostavlja se da hi-end ne počinje u kablovima, već u bubnoj opni. Što je sluh slabiji, to zvučnik mora biti bliže bubnoj opni. :default_smesna:

Napisano
5 hours ago, Mingus,Mingus said:

Da li je neko probao ove osigurace ili ce ovi takozvani kv majstori da daju savete.

dakle, ako ti dam savet, trazices i diplomu na dokaz

Napisano
39 minutes ago, Zen Mod said:

dakle, ako ti dam savet, trazices i diplomu na dokaz

Dacu ti ja moju dipolomu ako zatreba. Ionako samo skuplja prasinu.

Napisano

Daje te savete a ne znam da li ste probali.Da li govorite iz iskustva ili onako kako mislite.Postavio sam pitanje da li vredi menjati osigurace i ocekujem odgovor od onih koji su to probali dobili nekve rezultate.Ne mesam se u rad servisera ali ja sam tehnicko lice sada u penziji.Krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih pravio sam neke uredjaje sa prijteljem.Medju prvima Hiragu i Kanedu.VTL...

Napisano (izmenjeno)
22 minutes ago, Mingus,Mingus said:

Daje te savete a ne znam da li ste probali.Da li govorite iz iskustva ili onako kako mislite.Postavio sam pitanje da li vredi menjati osigurace i ocekujem odgovor od onih koji su to probali dobili nekve rezultate.Ne mesam se u rad servisera ali ja sam tehnicko lice sada u penziji.Krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih pravio sam neke uredjaje sa prijteljem.Medju prvima Hiragu i Kanedu.VTL...

ti kao tehnicko lice morao bi svakako znati da pregorele osigurace valja menjati sa osiguracima iskljucivo osiguracima potpuno istih vrednosti i karakteristika , i iskljucivo ako se pre zamene ustanovi tacan razlog pregorevanja . 

Izmenjeno od BANAT

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Kreiraj novo...