Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
On 6/25/2017 at 0:13 AM, Zen Mod said:

Maca svima pojela tastaturu ?

:rofl:

Nije maca...progutao zivi pesak :D

Evo sad se vratih redovnom programu...gledam haos u stanu, a jos smrdi lak od parketa....

IMAG1081-1280x724.jpg

Napisano

Da svaku novu godinu u Sisku dočeke ? ;) . Ozbiljno Saturnus  band , apa  sa Dragom Vidakovićem  i kumom pa Chances pa Tony Le King uglavnom ima ga dosta po Sisačkim klubovima  ( bluzersko đezerska ekipa iz VG ). Ima tu i Kukuruzovića . Pa sam mislio da se eventualno poznate ,il je to ipak " gomila anonimusa" . Bez ljutnje :)

Napisano

Radiš li ti to svojeručno ili neko to odrađuje za tebe?

Ako radiš ti, jako mi je drago da si toliko napredovao od zadnjeg puta kad smo se čuli. Tada reče da ti je veliki problem bilo kakav rad sa rukama. 

Napisano
45 minutes ago, dragan333 said:

Pletenicu uspevam jedva ali to je vec mnogo velik korak, ostalo drugi jer ne mogu... Samo da dodjem do Moskve opravit ce me rus

Alal vera :thumbsup: ... želim ti svu moguću sreću da uspeš u tome :drinks:

Napisano
On 01. 07. 2017. at 8:56 AM, black coffe said:

Da svaku novu godinu u Sisku dočeke ? ;) . Ozbiljno Saturnus  band , apa  sa Dragom Vidakovićem  i kumom pa Chances pa Tony Le King uglavnom ima ga dosta po Sisačkim klubovima  ( bluzersko đezerska ekipa iz VG ). Ima tu i Kukuruzovića . Pa sam mislio da se eventualno poznate ,il je to ipak " gomila anonimusa" . Bez ljutnje :)

Sa Kukuruzevicem se dobro poznajem, ,nekad popijemo kavu i česti gosti smo u njegovom klubu. Ali reci cu ti iskreno slabo pratim našu domaću scenu osim njega i par drugih bendova. Posjecujem redovno razne koncerte ali osim po izgledu nemam pojma tko se kako zove, bas se i ne trudim zapamtiti. Meni je bitno da oni svi dobro sviraju i da uzivamo u glazbi kakva god ona bila.;)

Napisano
20 hours ago, Dacho said:

Sa Kukuruzevicem se dobro poznajem, ,nekad popijemo kavu i česti gosti smo u njegovom klubu. Ali reci cu ti iskreno slabo pratim našu domaću scenu osim njega i par drugih bendova. Posjecujem redovno razne koncerte ali osim po izgledu nemam pojma tko se kako zove, bas se i ne trudim zapamtiti. Meni je bitno da oni svi dobro sviraju i da uzivamo u glazbi kakva god ona bila.;)

Ma to su "prdonje" s viče od 5 banki i sviraju  "old školu"  po klubovima ( ne Vidaković )  i dobro se zekaju  skoro za kavu . :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...