Woland Napisano Novembar 25, 2013 #881 Napisano Novembar 25, 2013 @ninja Sreća da nemam mačke, bila bi im to lepa kuća A ono za unuke ću da Ti naplatim na narednom FAK-u
ninja Napisano Novembar 25, 2013 #882 Napisano Novembar 25, 2013 @ninja Sreća da nemam mačke, bila bi im to lepa kuća A ono za unuke ću da Ti naplatim na narednom FAK-u Htjeo sam prvo da kazem cigare i alkohol pa sam okrenuo na unucad, reko lakse je a mozda je i vrijeme ... kao on, primjetis da ti nesto losije zvuci iz jednog zvucnika i zavuces ruku untra kad ono flasa Badela ili otvorena kutija cigara ;-)
Woland Napisano Novembar 25, 2013 #883 Napisano Novembar 25, 2013 Nije još vreme za unuke, ali se približilo - zbog toga sam hipersenzitivan
grozni Napisano Novembar 25, 2013 #886 Napisano Novembar 25, 2013 Ninja, ti si druze u relativno mirnoj zoni jos uvek. Lako ti je da zajebavas casne starine. Podseticu te na ovu vrstu zajebancije kad ti malo klinci poodrastu. Woland i ja smo ljudi u khm, khm, najboljim godinama, doduse ja malo mladje izgledam ( citaj debo, pa se zatego), ali to ne menja na stvari. Takve recenice koji si ti izrekao, mogu da speru samo velike kolicine pica ( pored tanjira sa glavom u skembetu), kad dodjes. Za svaki drugi slucaj slede surove reperkusije i represalije tipa velike kolicine pica (zamisli, opet pored glave u skembetu), al samo Woly (.... nastavak nazrevas pretpostavljam ) i ja jedemo, a tebi ne damo, dok ne revidiras stav ( kakva 48-ka recenica). A ti sedis, zarozan od placa, a suze ti kaplju u grilovano povrce i sojinu sniclu. A nama sve nesto bude zao, pa te pustimo posle ( jerbo smo dobri jel). E, onda te malo po malo stigne vreme, i nadje se neki baja pa te podseti na to. A sta ako nisi debo pa zategnut ko ja, vaki lepi, samo taki ki upisan il ne daj boze budes neuhranjen ko nas Woly ( khm, khm ). E tad ce da te pitamo. Pozdrav burazeru. .
guja011 Napisano Novembar 25, 2013 #887 Napisano Novembar 25, 2013 grozni, a senilnost? da npr nisi zaboravio nešto plekano a za mene a što stoji kod tebe?
grozni Napisano Novembar 25, 2013 #888 Napisano Novembar 25, 2013 Stoji, al ja na putu stalno. Za vikend se druzimo, ti dobacim. Pozdrav.
Doktor Napisano Novembar 25, 2013 #889 Napisano Novembar 25, 2013 grozni, a senilnost? da npr nisi zaboravio nešto plekano a za mene a što stoji kod tebe? stoji, stoji ...... vec poduze. da si pametan naplati mu i lezarinu.
grozni Napisano Novembar 25, 2013 #890 Napisano Novembar 25, 2013 Joj bre Doktore sad i ti me.... seti se bre da imas prijatelja koji te voli, te me brani. Jel vis ti kako ja Wolyja (.... ) branim.
ninja Napisano Novembar 25, 2013 #891 Napisano Novembar 25, 2013 E, Grozni, i moj 'mali' je vec tu tako da znam sta me ceka i cemu strepim ali cu se bogami i radovati ... mala je jos 'sigurna' A to za zalivanje je obavezno ... naravno, kad dobijete titulu, da ... Znas ono, doktor je dr ... a deda je da da Woli i da Grozni
guja011 Napisano Novembar 25, 2013 #892 Napisano Novembar 25, 2013 taman posla, onda bi ti to proglasio za pravilo pa i meni naplatio štošta.
grozni Napisano Novembar 25, 2013 #893 Napisano Novembar 25, 2013 E, Grozni, i moj 'mali' je vec tu tako da znam sta me ceka i cemu strepim ali cu se bogami i radovati ... mala je jos 'sigurna' A to za zalivanje je obavezno ... naravno, kad dobijete titulu, da ... Znas ono, doktor je dr ... a deda je da da Woli i da Grozni I ja cu da budem dr, al ne od titule vec od drkadzija. U gadnog cicu rastem
Doktor Napisano Novembar 25, 2013 #895 Napisano Novembar 25, 2013 taman posla, onda bi ti to proglasio za pravilo pa i meni naplatio štošta. ne sekravaj se, ali 'ič.
Woland Napisano Novembar 25, 2013 #896 Napisano Novembar 25, 2013 Ja Đedo?! Grozni jeste, što jes-jes, ali zašto jaaa Kud Te na'ranih, Nindžo, za srce si me uj'o
grozni Napisano Novembar 25, 2013 #897 Napisano Novembar 25, 2013 E odbrani me sada samo tako. Nemo vise da me branis, Brankovicu Woly (.... ). Ninja, samo tebe volem. ( uprkos tvom postu)
Woland Napisano Novembar 25, 2013 #899 Napisano Novembar 25, 2013 E odbrani me sada samo tako. Nemo vise da me branis, Brankovicu Woly (.... ). Ninja, samo tebe volem. ( uprkos tvom postu) Jebiga - žrtvovao sam Te, trči ninja brzo, nek' se maje malo sa Tobom, sledeću put ću ja đe si sakrio magnetofon U špajzu, đe i sve fine stvari
paja959 Napisano Novembar 29, 2013 #900 Napisano Novembar 29, 2013 Promena plasticnog knife edge kod SME 3009S2 Improved,na bronzani: poskidati elemente:shell,protivteg,otkaciti antiscating,skinuti tegic za podesavanje gazne sile..u pocetku nisam hteo,ali najbolje da se skine,kao i cela rucka sa gramofona..ovo zadnje sam ukapirao da nemere kao roda tamo gde je gram na polici,vec se to radi kulturno na stolu..kad upadnu u kuciste ona dva sarafcica s cim se fiksira knife edge,to je pravo veselje ceo posao iziskuje nekih sat vremena i kad se prvi put radi,za verzirane moze i 30 minuta ..vredi li? da,apsolutno ..prociscava se zvuk,dobija se na fokusu,ekstenzija prema visljim je bolja,donji segment postaje rezultniji,cisci...that's it...
ninja Napisano Novembar 29, 2013 #901 Napisano Novembar 29, 2013 Cisci zvuk, fokus, ekstenzija, rezolucija, .... zvuci vise kao .... HiFi a manje vintage? ;-) ... hoces da dobijes Kuzmu od Thorensa
paja959 Napisano Novembar 29, 2013 #902 Napisano Novembar 29, 2013 Cisci zvuk, fokus, ekstenzija, rezolucija, .... zvuci vise kao .... HiFi a manje vintage? ;-) ... hoces da dobijes Kuzmu od Thorensa ma ostao je vintage i dalje zvuk,na svu srecu ,no frkenzi..Kuzma je i dalje druga prica
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah