Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Kakvi su to drajveri? Šta će ti 4?

Morel. Midbass: HU631 i visokotonac: MDT-33.

Za 4 komada je kriv SuperFi. Nagovorio me, jer su 4 kom. imala 20% nižu cenu nego 2 kom.

Napisano

Morel, a dole će verovatno band pas kutija.

Za sada ne. Bije samo tako i bez sub-a. :shinymj5:

Sve što sam izračunao, simulirao, izmozgao, itd.--> sve se posložilo baš kako treba i kako je zamišljeno. Čak i prva verzija skretnice.

Napisano

Za sada ne. Bije samo tako i bez sub-a. :shinymj5:

Sve što sam izračunao, simulirao, izmozgao, itd.--> sve se posložilo baš kako treba i kako je zamišljeno. Čak i prva verzija skretnice.

Koliko vidim skretnica je 6/12 sa atenuacijom visokih? Ako si ih prvo izmerio (a znam da jesi), ne čudi da si dobio dobre rezultate sa prvom skretnicom.  :oke:

Napisano

Zalemio tda 1541 dac .Optički ulaz ne radi ,neznam šta bi to bilo.

post-201-0-69123500-1376474295_thumb.jpg

Napisano

Evo i sledeči projekt.

post-201-0-28838400-1376474678_thumb.jpg

Napisano

Grešku traži tamo gde si radio. Tamo gde nisi, nisi ni mogao da pogrešiš. Proveri sve još pet puta ako treba... Ja sam se naljutio kada mi prvo pojačalo nije proradilo i na isto pitanje dobih ovakav odgovor. Posle sam shvatio da je ovakav odgovor najbolji način da se nađe greška i usput poešto nauči...

Napisano

Morel. Midbass: HU631 i visokotonac: MDT-33.

Za one sa jeftiniji ulaznicama, da pojasnim.

To je klasa jedinica kao Dynaudio (mid-bass) 17W75LQ Esotec i (visokotonac) T330 Esotar.

Dakle, ako se izvuče (skoro) to the max, onda je u rangu Contour S1.4 ....samo bolje :icon_mrgreen:  jer ga Dyn utuli da zvuči povučeno na (gornjim)srednjima.

Napisano

Ma nije, samo se zaezaju...

(inace drzao u ruci te Morel drivere i vrlo dobro da ne kazem odlicno deluju na oko

visok nivo izrade)

Napisano

e blago vama ako vam je S1.4 reper

Pljucko, a gde sam ja poredio sa zvukom S1.4? Poenta posta je bilo objašnjenje o klasi zv. jedinica za one koji ne poznaju Morel.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...