Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Zaboravio sam da kažem da sam od NULE Instalirao Debian 12 (Bookworm), poslednju stabilnu verziju. Odmah nakon instalacije sistem po difoltu vuče PipeWire sa WirePlumber kao session manager. To znači da je PipeWire postavljen kao drop-in zamena i za PulseAudio i za JACK, a u pozadini se oslanja i na ALSA. Praktično: za ozbiljno slušanje muzike pusti direktno preko ALSA; za sve ostalo PipeWire radi posao bez greške.

Sitem je kombinacija Debian 12, MX Linux, Red Hat. Neke skripte i funkcionalnosti ne postoje nigde  - sam sam ih izmislio.

Namešten tako da radi za idiote bez ikakvog ručnog podešavanja.

USB uređaji (fleševi, spoljni diskovi, kartice) se sami prepoznaju i automatski montuju, bez ikakvog unosa komandi. Podržani su exFAT, NTFS, FAT32 dakle sve ono što ljudi koriste u Windows-u, radi odmah.

Viber NIJE instaliran po defaultu. Ali Čim se klikne na njega sam se instalira - ovim se štedi oko 600MB....qBittorrent automatski sam skida svoj fajervol i apdejtuje trekere...Msm ko koristi rusku trafiku...

Prva strana je link. :default_thumbsup:

p.s.
Ovaj sistem namenjen je samome meni. Ako mi rikne računar - imam sve na Gugl drajvu. 
I Bekap Bkapovoga Bekapa....

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...