Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)

Daj ti meni Miko reci koji Linukhs da probam sa fleša da dignem soproštenjem za muziku?

Imam raznih USB fleševa memorijskih, 8G - 256G. PC ima 8G RAM to je valjda dovoljno?

Izmenjeno od NIXIE
Napisano
pre 1 sat, NIXIE reče

Daj ti meni Miko reci koji Linukhs da probam sa fleša da dignem soproštenjem za muziku?

https://cdimage.ubuntu.com/ubuntustudio/dvd/current/lunar-dvd-amd64.iso

Na ubuntu Studio se Tidal instalirao vako

wget https://github.com/Mastermindzh/tidal-hifi/releases/download/4.1.0/tidal-hifi_4.1.0_amd64.deb
sudo apt install ./tidal-hifi_4.1.0_amd64.deb

i vozdra.

Ako hoćeš svoju kolekciju onda mrtva krava

SOURCEFORGE.NET

DeaDBeeF is a modular cross-platform audio player, which runs on GNU/Linux distributions, macOS, Windows, *BSD, OpenSolaris, other UNIX-like…
sudo dpkg -i deadbeef-static_devel-1_amd64.deb

i Voilà

title_screenshot.png

Sve je namešteno na Ubuntu studio - i realtime kernel i tickless i frekfencije za DAC i šta god da postoji a treba.

Samo slušaš muziku :D

Napisano

@Mikorist hajde ti fino sokole izdvoji ovo u posebnu temu, pa fino poredaj od 1 do 10 operacije (da ne skačemo gore-dole) i da se fino izdiskutujemo po svemu ovome. Naravno znanje Linuxa isključi. Znači tema ima glavu i rep i nema mahalanja! I fino se tema pinuje i ostaje za istoriju. I da nas Zen ne kritikuje kako stalno pričamo u prazno!

Zahvaljujem @NIXIE što te potaknuo jer na ovaj način svi mogu da se poigraju i ispitaju alatku.

TIA!

Asim

Napisano

Dok svojim prstima ne po isključuješ stavku po stavku niko ti ne garantuje ništa. Plus uz spoljnu aplikaciju može se dobiti i neki malware.

Realno nikome ništa ne verujem ko isporuči exe fajl a nema na github link za source. Pa lepo vidiš šta ima unutra.

Napisano
6 minutes ago, Doktor said:

^
a jel' se placa donacija ?

Sve ima cenu i uvek se nešto nečim plaća. Toga često nismo svesni, ali je nagrada svaki put odgovarajuča. :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...