Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
pre 1 minut, shonne reče

Gotovo je...ode Mika u kosmos 😁

A zamisli da ima struju kvalitetnu ko ja. Trafo stanica nova novcata, nigdje industrije ni za lijeka, ma isto ko nekadašnja STOJA sa Topčidera kad izađe iz štamparije. Cakli se ko pasja kesa. A okolno zemljište dovoljno močvarno, ubilo se za pravo uzemljenje.

Napisano (izmenjeno)
4 minutes ago, Zen Mod said:

nema dalje

od ovoga je bolje jedino 2*TDA1541 po kanalu

:smesna: 

Nemoj ezoteriju da mu spominjes. Smirice se sa ovim 😁😛😶

Izmenjeno od shonne
Napisano

Mikum?

sad je u problemu ...... kao zavrsio

sad ide menjanje zica, pa ubacivanje ferita

:serbvidkakisicl0:

Napisano
pre 39 minuta, Zen Mod reče

e, gde sad naci jos jedno 5 pari PCM63K Y

:smesna: 

Y jako teško.......Ima lik na ebay prodaje isečene PCB od Yamaha ekvilajzera i po dva komada na njima.......

Problem je da se skinu :crazyrocker:

Napisano
pre 49 minuta, Mikorist reče

1658670305068.jpg

Samo LDO - koštaju kao Topping:loleverybody:

Zato i rekoh. Koliko bi koštao fabrički uređaj?

Jedna led stoji malo ukrivo.:sarcastic_hand:

Napisano
pre 15 minuta, NIXIE reče

Zato i rekoh. Koliko bi koštao fabrički uređaj?

Jedna led stoji malo ukrivo.:sarcastic_hand:

Ispraviću posle....moram da rešim prvo I2S - stoji odozgo polemljeno sad - probe radi....

Verovatno ću da vučem led do klirita jer ove LED svetle 8 mcd - tinjalice - ne zrače ništa

Napisano
pre 42 minuta, Mikorist reče

Verovatno ću da vučem led do klirita jer ove LED svetle 8 mcd - tinjalice - ne zrače ništa

Imam onih od 8mm. Te dobro sijaju i na 10mA. Znači zameniš neku od onih što čkilji sa ovim većim.

Napisano

20220724_193242_copy_1602x798.thumb.jpg.d14de717d41b74e9b8ce5515f3ceda54.jpg

Proradi mi ovo, Pavouk AD1865 dak, za sada samo preko SPDIF Kineske kartice. Nisam stigao još JLS da setujem, napojim i povežem. Malo je reći da sam blago iznenađen kvalitetom reprodukcije za sitne novce. Čak i displej radi.:shinymj5:

20220724_193234_copy_1636x592.jpg

20220724_190347_copy_1651x774.jpg

Napisano
3 hours ago, Mikorist said:

Treba ko zna koliko dana da se ustali zvuk -usvira. Uglavnom zbog elektrolita. I PCM 63 ne zna šta ga snašlo posle 20god.  u Zenovoj fijoci.:smesna:

Elne bez metar dana nisu bile na nivou 😁 Cestitke, lepo to upakuj i uzivkaj. 

@NIXIE 💪🏻 znam da se point to point i dalje vrednuje vise, ali rokaj pcb majku mu 😁

Napisano

Mnogo ga ima za PP. Dak bi mogao nekako, ali oni bolji šift registri su SMD pa i to otpada Napajanje sam morao PP, ali one kartice, to je čista perverzija koliko je sve sitno.

Napisano

Spdif i Toslink ulaze bira automatski. Na I2S ulaz (USB kartica ili bilo šta da se poveže) se prebacuje tasterom. Pamti šta je bilo od ulaza aktivno i kad se ugasi, tako da se ne mora stalno čvakati taster. Na PCB izgleda da postoji setovanje da se Spdif i Toslink ulazi biraju drugim tasterom. To još nisam probao.

20220724_220432_copy_1651x851.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...