Jump to content

vdzele

Član
 • Broj sadržaja

  488
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  2

Sve objavljeno od vdzele

 1. vdzele

  F5 snagaš by Sipi

  Skinuto na 390 eura
 2. vdzele

  F5 snagaš by Sipi

  Može za 480 eura
 3. vdzele

  F5 snagaš by Sipi

  Cena je sad 490 eura
 4. vdzele

  F5 snagaš by Sipi

  Pojačalo je i dalje na prodaju.
 5. Lepo sam napisao odgovor na DJ NIK-ovu primedbu http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/30923-zoran-dimovski/&do=findComment&comment=665100 U tvojim komentarima vidim neku blagu pakost.
 6. Imam ih sedam. Jel ti želiš da ovog napraviš neku teoriju? Tema je osigurač, ne vidim kakvu paralelu ti ovde želiš da izvedeš? Inače je i sam ZZZ skeptik po ovom pitanju i nije me savetovao išta oko kupovine istog. Vidim ti iz daleke Švedske bolje vidiš stvari
 7. Imam i ja dosta sedih, nisam baš sklon da me olako ljudi nazivaju avanturistom i kockarom. Ja ne mislim da si neki loš čovek, već da si samo konzervativan.
 8. Pa i meni je ovo blaga uvreda. Ne misliš valjda da to radiš ljudima a da ne očekuješ istu meru?
 9. Pa dobro ti se osloni samo na merenje pa tako prodaj svoje proizvode.
 10. A što ne bi mogao da procenim? Dao sam nekih pedesatak ispita na mašinstvu, A ti Wolande? Ja jesam nikakav u elektro-tehnici, ali umem solidno da prepoznam ko tu zna koliko. Još bolji sam procenitelj ličnosti. Tebe sam već procenio ranije.
 11. Ti jesi dosta tehnički pismen, ali po mom ubeđenju nedovoljno. Ili si pak samo radio jedan deo tehnike, dok je nauka išla napred i ti nisi pohvatao sve to još. Znaš ta vaša elektronika je široka, nemoj misliti da sve znaš. Ko to umisli taj ima problem druge vrste. Uostalom nije tačno da ovde vlada isto mišljenje po ovom pitanju. Nemoj tako nešto nametati.
 12. Pa isto ovo mi je objašnjavao i majstor Sipi u vezi utp kablova. Zato mišjlenje svakog ko mi na ovakav način objasni uopšte ne uzimam u obzir. Ja vas saslušam - ali se apsolutno ne slažem. Vi slušajte ono što je po vama standard, što vam ne pravi interakcije. Mi ostali ćemo slušati slatke greške.
 13. Nije mi bilo teško da prelistam 30 strana ove teme i nisam primetio nigde da sam stavio reklamu proizvođača. Takođe nigde nisam detaljisao šta sam čuo, sem moje prve rečenice da je pomak bio džinovski. Jedna reč nije skup detalja da bi čovek prozreo da li je moguće tako nešto.
 14. To je tebi definicija psihoakustike? Meni neko nešto sugeriše i ja to čujem?
 15. Ovo mi nije najjasnije. Ako recimo zamenim dac ili preamp, i čujem razlike, da li je i to psihoakustika? Kako ti definišeš psihoakustiku?
 16. Član foruma lens dolazi sutra do mene u 12h. Ima mesta kod njega za dvojicu iz BG-a, cimni te ga na pp. Može neko i u 17h ko hoće.
 17. Gurnut je sa strane unutar sundjera veličine 11x5x2,5. Nije valjda da i ovo oćete da klonirate? Mislim stvarno....
 18. vdzele

  Kafanica . . .

  Sve te pare će oni nama vratiti u predpristupnim fondovima.
 19. https://www.ebay.de/itm/Synergistic-Research-5-x-20mm-SR-20-Quantum-Fuse-F-500mA/231989442092?epid=1074773436&hash=item3603a5f62c:g:VOcAAOSwVC1Z3H5E
 20. Stari kloneru, baš si namazan. Aj ja tebi te slike ti nama sve o tvojim kablovima u pdf-u? --------------------- Javio mi se jedan član iz BG-a, lens se potpisuje. Njega očekujem u subotu u 12h podne. Može jedan ili dvojica sa njim.
 21. Specifikacija radova na Yamahama 1. Zamena vešanja, ispravljanje centratora, centriranje bas zvučnika 2. Dopuna kabineta materijalom za dampiranje 3. Akustička merenja 4. Izrada novih skretnica 5. Nove skretnice su zadržale isti koncept, samo su svi kondenzatori zamenjeni sa CLARITY PP, Wishay, AV, ERO kondenzatorima 6. Ugradnja novih terminala 7. na visokotoncima je dodat materijal za dampiranje velike gustine u prostor ispod kalota, a na srednjetoncima ispod kalota kao I u zadnje komore. 8. popravka sitnih oštećenja na furniru kabineta, brušenje i premazivanje kabineta uljem i voskom. 9. Demontaža kompresionih prstena sa visokotonaca
 22. Čitaj šta me moderator pitao stranicu pre.
 23. Ma bole me rara, meni to dobro svira. Ko dođe viđeće i kako. Za 280 eurića puna kapa. (kutije samo) Ja od ovih slika ne merem biti konstruktivniji. Da ih otvaram i nekom čitam vrednosti ne dolazi u obzir
 24. Da ne bude da nisam konstruktivan ođe, evo skretnice moje Yamahe pre i posle intervencije. Nadam se da niste ko neki kinezi pa da klonirate, pa da me posle zove Neša i napušava . Za ostalo morate da pitate ZZZ da vam kaže šta je uradio.
×
×
 • Kreiraj novo...