Jump to content

vdzele

Član
 • Broj sadržaja

  488
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  2

Sve objavljeno od vdzele

 1. vdzele

  F5 snagaš by Sipi

  Skinuto na 390 eura
 2. vdzele

  F5 snagaš by Sipi

  Može za 480 eura
 3. vdzele

  F5 snagaš by Sipi

  Cena je sad 490 eura
 4. vdzele

  F5 snagaš by Sipi

  Pojačalo je i dalje na prodaju.
 5. heh,...budale, ... umesto prvo da izvade cigle iz te TA peći....
 6. vdzele

  PCM2704 DAC

  Nemoj da te prevari ta moja kompilacija. Ako slušaš hi res fajlove onda su oni u najvećoj meri sa vinila - a svi znamo kako vinil ima malo masniji bas. Probaj cd ripove, tu ćeš videti pravi odnos. Naspram njih se šteluje digitalni sistem.
 7. vdzele

  NIXIE NOS DAC

  A da. Mada ja sam skinuo na tone hi res muzike, pa nisam nešto oduševljen, ravnodušan sam. Nije mi nešto revolucionarno donelo, bolje je, ali mogao bi da živim i bez toga. Inače se ne bi složio sa konstatacijom da je spdif bolji od usb, neko je napisao... PS: Taj m2tech konverter zna da napravi problem jer je usb izlaz na laptopvima veoma nežan, on je dugačak i pravi veliku polugu. Veoma često on ošteti taj izlaz. Ja lično to nikad nebi stavio.
 8. vdzele

  NIXIE NOS DAC

  Izvini nisam pratio temu od početka, zbog čega će ti taj konverter ako imaš usb na dac-u? Ili nemaš? Barem na pocetku teme stoji dac sa usb 24/...
 9. Dvoje kolega je izrazilo želju da dobiju moui kolekciju klasike. Noćas je postavjena na server pa ko još želi poslaću mu link.
 10. Opet sam postavio kompilaciju. Portal mi javlja da će ostati 7 dana pa ko želi može da mi se javi za skidanje.
 11. Ovaj put mi je portal na koji sam uvek postavljao kompilacije javio da će ostati na serveru svega 4 sata a treba 7 dana. Javljaju mi se ljudi koji nisu uspeli da je skinu. Večeras je opet postavljam. Za postavljanje mi treba 18 sati. Ako opet bude stajala svega 4 sata prelazim na drugi portal i šaljem novi link za skidanje.
 12. Možda za nekih 10-ak dana. Još ko želi ovu kompilaciju nek mi pošalje privatnu poruku.
 13. Možda za nekih 10-ak dana. Ko želi ovu kompilaciju nek mi pošalje privatnu poruku.
 14. III Deo (pop rock 60 70ih) Evo posle dužeg vremena nastavka kompilacije pop-rock muzike 60 i 70ih. Ko ne zna o čemo je reč neka pogleda moj post od 14 Avgusta 2017. I ovde ima nekih pesama iz 1980 1990 2000ih,.. jer ja uvek paraleno popunjavam i novije pesme u mojoj zbirci. Ko je skidao ranije moje kompilacije nek je stavi u odgovarajući folder. Ova sesija ima 300 pesama, odnosno 15,1GB. Skidaj direktno sa servera rar file (dole), nemoj preko torrenta. Pesme stoje na serveru nedelju dana. U prilogu imate sve pesme u ponudi. pop rock 60 70 (III deo).xls
 15. Cenim neko tvoje znanje, ali cenim i znanje drugih. Tako su na sajtu ove firme ovo lepo napisali. http://shunyata.com/power-cables/ A common misconception regarding power cables is that they represent the final link in the transfer of power after traveling through miles of power lines and in-home wiring. The power cable is actually the first two meters of power wiring that the audio component sees — electrically speaking. In effect, the power cable is an extension of the transformer in the component’s power supply. Dugo sam sam razmišljao na ovaj način dok nisam naišao na ovu firmu i nabasao na ovaj tekst. Kupio sam njihov kabl i dobio izuzetnu potvdu toga. Imaš poziv od mene da dođeš i čuješ razlike sa i bez njega.
 16. Pa poenta mog prvog javljanja je bilo oko kablova. Neko se zadovoljava sa "...a šta fali ovom kablu iz ove fioke?" a neko voli mercedes kablove - jer se dobija mercedes zvuk. Primer ispod * vidi kako fancy sija *
 17. Neko voli da se vozi dobrim mercedesom, a nekom je dovoljno što ima Fiata Stila (kao ja).
 18. vdzele

  NIXIE NOS DAC

  Voleo bi da čujem taj disco-dac jednom kod mene. Prošli put zaboravih:
 19. vdzele

  NIXIE NOS DAC

  black-man fin ti je taj disco-dac.
 20. Taj na sredini, jel to Denon radio?
 21. Pa kad zbrojimo broj komentara ovde i na drugom forumu ti si ovisnik druge prirode.
 22. Jel moguće da bi to uradio sprskoj svetoj kravi ?
 23. U to ime evo jednog dokumentarca koji sam davno preveo. Tu ima primera koliko su nesvrstani slobodni.
 24. To oslobađanje je bilo prelaz iz jednog vida ropstva u drugi. Sve su one danas veoma dužne zapadu. Jedan krajnje simpatičan klub. Njihova promocija je bila za unutrašnju potrebu. Jer kako je napisao drugi Američki predsednik John Adams. “Postoji samo dva načina da se porobi neka nacija. Jedan je uz pomoć mača, drugi je uz pomoć duga”
 25. The consensus in NATO capitals is that Soviet political pressure, backed by financial support, would seek to induce such republics as Slovenia and Croatia to leave the federation and establish themselves as autonomous states that would be offered Soviet political and military protection. The Soviet Union would be playing for high stakes. An independent Slovenia or Croatia under Moscow's aegis would be likely to afford it access to bases on the Adriatic Sea. --> SPECIAL TO THE NEW YORK TIMES JUNE 26, 1977 https://www.nytimes.com/1977/06/26/archives/a-posttito-yugoslavia-is-worrying-nato.html Odavde se vidi da je ladno mogao da puši i kubanske tompuse gde je hteo. Čak su dali i post-titovskoj Jugoslaviji da izvozi Yugo u Ameriku, što je bila čisto politička odluka, sa ekonomske tačke čista besmislica.
×
×
 • Kreiraj novo...