Jump to content

vdzele

Član
  • Broj sadržaja

    488
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

  • Broj dana (pobeda)

    2

Poslednji trofej

vdzele je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

10582 posetilaca

vdzele's Achievements

Interesuje se

Interesuje se (5/9)

156

Forumska reputacija

  1. vdzele

    F5 snagaš by Sipi

    Skinuto na 390 eura
  2. vdzele

    F5 snagaš by Sipi

    Cena je sad 490 eura
  3. vdzele

    F5 snagaš by Sipi

    Pojačalo je i dalje na prodaju.
  4. heh,...budale, ... umesto prvo da izvade cigle iz te TA peći....
  5. vdzele

    PCM2704 DAC

    Nemoj da te prevari ta moja kompilacija. Ako slušaš hi res fajlove onda su oni u najvećoj meri sa vinila - a svi znamo kako vinil ima malo masniji bas. Probaj cd ripove, tu ćeš videti pravi odnos. Naspram njih se šteluje digitalni sistem.
  6. vdzele

    NIXIE NOS DAC

    A da. Mada ja sam skinuo na tone hi res muzike, pa nisam nešto oduševljen, ravnodušan sam. Nije mi nešto revolucionarno donelo, bolje je, ali mogao bi da živim i bez toga. Inače se ne bi složio sa konstatacijom da je spdif bolji od usb, neko je napisao... PS: Taj m2tech konverter zna da napravi problem jer je usb izlaz na laptopvima veoma nežan, on je dugačak i pravi veliku polugu. Veoma često on ošteti taj izlaz. Ja lično to nikad nebi stavio.
  7. vdzele

    NIXIE NOS DAC

    Izvini nisam pratio temu od početka, zbog čega će ti taj konverter ako imaš usb na dac-u? Ili nemaš? Barem na pocetku teme stoji dac sa usb 24/...
  8. Dvoje kolega je izrazilo želju da dobiju moui kolekciju klasike. Noćas je postavjena na server pa ko još želi poslaću mu link.
  9. Opet sam postavio kompilaciju. Portal mi javlja da će ostati 7 dana pa ko želi može da mi se javi za skidanje.
  10. Ovaj put mi je portal na koji sam uvek postavljao kompilacije javio da će ostati na serveru svega 4 sata a treba 7 dana. Javljaju mi se ljudi koji nisu uspeli da je skinu. Večeras je opet postavljam. Za postavljanje mi treba 18 sati. Ako opet bude stajala svega 4 sata prelazim na drugi portal i šaljem novi link za skidanje.
  11. Možda za nekih 10-ak dana. Još ko želi ovu kompilaciju nek mi pošalje privatnu poruku.
  12. Možda za nekih 10-ak dana. Ko želi ovu kompilaciju nek mi pošalje privatnu poruku.
  13. III Deo (pop rock 60 70ih) Evo posle dužeg vremena nastavka kompilacije pop-rock muzike 60 i 70ih. Ko ne zna o čemo je reč neka pogleda moj post od 14 Avgusta 2017. I ovde ima nekih pesama iz 1980 1990 2000ih,.. jer ja uvek paraleno popunjavam i novije pesme u mojoj zbirci. Ko je skidao ranije moje kompilacije nek je stavi u odgovarajući folder. Ova sesija ima 300 pesama, odnosno 15,1GB. Skidaj direktno sa servera rar file (dole), nemoj preko torrenta. Pesme stoje na serveru nedelju dana. U prilogu imate sve pesme u ponudi. pop rock 60 70 (III deo).xls
×
×
  • Kreiraj novo...