Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ajd možda glupo pitanje al ne znam pa bolje da pitam: Jel nekakav kit komplet, ili radiš restauraciju starog nekog, ili si ti sam sve ovo, počevši od šeme?

Napisano

Sema postoji uveliko za ovaj amp, takodje i layout.

Kod nas kupljen materijal za plocice, izbusio ubacio turete i sve polako izlemio.

Ostale delove sam porucio sa sajta Banzaimusic i Tube Audio Doctor.

Napojni trafo NOS Fender sam nasao kod nas na  KP, ostale sam kupio u USA kod nekog lika sto ima brdo Fender NOS trafoa i prigusnica.

Izlazni trafo je original Fender Super Reverb ali novije prozvodnje, nije NOS.

Ostale delice nesto kupio kod nas, a vecinu opet ebay ili one gore pomenute web adrese.

Napisano
9 minutes ago, Beli_Ninja said:

Svaka cast @neskor

Moze li opis izrade prednje i zadnje ploce sa natpisima? Pretpostavljam da je u pitanju UV stampa, ali bolje da piram :D

kupljene gotove, ne isplati se zezati

Napisano

na dnu kutije je najverovatnije, a vidi se na šasiji da ima mali trafo za reverb driver, sve po šemi kolko vidim :worship:

Napisano
2 hours ago, dunavko said:

koju si ispravljacicu stavio >gz34 ili neku drugu?

kao po originalnoj semi, GZ34

Napisano

Fenomenalan uradak, bitno bolji finiš nego na originalu, pogotovo glavna ploča u odnosu na original sa nitnama.

Na osnovu servisnog i slušnog iskustva probaj da podigneš bias do gornje granice (nadam se da ti je trimer vezan kao level a ne bias balance)

Pošto ćeš za svirku verovatno koristiti vibrato/reverb kanal obavezno biraj cev broj 2 na slušanje, Ei ako je dobra, NOS, ako nije mikrofonična ume tu da svira samo tako. Takođe Philips/Miniwatt, Telefunken.... Juče smo ostavili na toj poziciji jednu Ei, ubila je sve drugo što smo stavili.

Izabrao si da praviš pojačalo koje je apsolutni Hiend u clean  zvuku.

Želim puno dobre svirke i uživanja!

Napisano
On 5/30/2020 at 9:34 PM, neskor said:

kao po originalnoj semi, GZ34

jel J.J.  ... to je novija produkcija, nisu skupe, meni danas nalece jedna I kupih, ne osjecam razliku u zvuku izmedju nje I philips NOS iz `60

kako se tebi cini

Napisano

JJ lampe su super za te pare.

Cak sam te GZ34 imao i u svojim C3m/300B monoblokovima i nisam osetio da bilo sta fali :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...