Doktor 3849 #1 Napisano Februar 19, 2019 Pre nekih 7 god. otvorih temu " Ternutno na gramofonu ". Obzirom da nisam nasao pogodnu temu za ovaj moj poslednji post, otvaram novu, adekvatnu, temu. Danas smo u "Kafanici" dosli i do simfonijskih/filharmonijskih orkestara, vrhunskih dirigenata. Pisah. Setih se takodje da imam jedan odlican CD Box Set sa velikanima dir. palice, vrnuh se kuci i pustih kao prvo CD br. 6 ( dupli CD ) - Wilhelm Furtwangler. Atm ide ( pred kraj je vec ) CD 1 - posla je Prva Betovenova simfonija u celosti, a sada se suocavam sa prvim stavom "Velike" simfonije br. 8 od Suberta. Ovom prilikom zelim da se zahvalim @Zen Mod-u na detaljnom i temeljnom pregledu i dovodjenju ove sada vec vintage sprave ( Cambridge Audio CD 3 CD Player ) u top radno stanje ( danas pusten posle pregleda i svih potrebnih intervencija u Zen Mod Labs-u, a to bese pre nekih dobrih 7 meseci ). Thnx Zen. P.S. a da, ne idem po redu iz box set-a, sledeci ide inkrimisani danas u "Kafanici" Herbert von K., a posle cu vec videti. Ono sto je IMO veliko razocaranje ovog box set-a je sto nisu uvrstili Karl Bohm-a. Shame. 1 2 2a3, Woland and Ikaro je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Mikorist 4608 #2 Napisano Februar 19, 2019 Daj neki tehno doktore. Nemoguće da samo von Karajana slušaš ? Jbt svi audiofili istu muziku slušaju. Kao da ih je isti obućar pravio na kalupu. Ja kupio Rave Mission Vol- 1 - 12 Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Woland 4817 #3 Napisano Februar 19, 2019 DR ima 10K ploča, audiofili imaju 50 komata uvr glave, i to sve semplere Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Mikorist 4608 #4 Napisano Februar 19, 2019 Ja imam oko 2K samo Tehno.... (samo od 1990 do 2000) Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Woland 4817 #5 Napisano Februar 19, 2019 niko nije savršen Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Mikorist 4608 #6 Napisano Februar 19, 2019 Italo disko oko 1K .... više ima Dragan Kozlica samo 2 vladd and Ikaro je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Woland 4817 #7 Napisano Februar 19, 2019 sad su neke stvari jasnije Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
shonne 1821 #9 Napisano Februar 19, 2019 Si kupio nesto od grau?On bese dj, sad je humanitarac... 3 1 2a3, Beli, Aleks and 1 član je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Mikorist 4608 #10 Napisano Februar 19, 2019 Just now, shonne said: Si kupio nesto od grau? On bese dj, sad je humanitarac... Više puta..... davno..... Dosta sam i na poklon dobio kako je zastarevalo...... Sve u svemu pun podrum ploča Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Beli 447 #11 Napisano Februar 19, 2019 3 minutes ago, shonne said: Si kupio nesto od grau? On bese dj, sad je humanitarac... ... preteče me, baš sam hteo i ja da ga isto priupitam Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
shonne 1821 #12 Napisano Februar 19, 2019 Samo lagano... Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Mikorist 4608 #13 Napisano Februar 19, 2019 Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
крокодил 236 #14 Napisano Februar 19, 2019 4 hours ago, Doktor said: Pre nekih 7 god. otvorih temu " Ternutno na gramofonu ". Obzirom da nisam nasao pogodnu temu za ovaj moj poslednji post, otvaram novu, adekvatnu, temu. Danas smo u "Kafanici" dosli i do simfonijskih/filharmonijskih orkestara, vrhunskih dirigenata. Pisah. Setih se takodje da imam jedan odlican CD Box Set sa velikanima dir. palice, vrnuh se kuci i pustih kao prvo CD br. 6 ( dupli CD ) - Wilhelm Furtwangler. Atm ide ( pred kraj je vec ) CD 1 - posla je Prva Betovenova simfonija u celosti, a sada se suocavam sa prvim stavom "Velike" simfonije br. 8 od Suberta. Ovom prilikom zelim da se zahvalim @Zen Mod-u na detaljnom i temeljnom pregledu i dovodjenju ove sada vec vintage sprave ( Cambridge Audio CD 3 CD Player ) u top radno stanje ( danas pusten posle pregleda i svih potrebnih intervencija u Zen Mod Labs-u, a to bese pre nekih dobrih 7 meseci ). Thnx Zen. P.S. a da, ne idem po redu iz box set-a, sledeci ide inkrimisani danas u "Kafanici" Herbert von K., a posle cu vec videti. Ono sto je IMO veliko razocaranje ovog box set-a je sto nisu uvrstili Karl Bohm-a. Shame. Kakav je ovo lampas? Rucni rad? Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Doktor 3849 #15 Napisano Februar 19, 2019 2 hours ago, Mikorist said: Daj neki tehno doktore. Nemoguće da samo von Karajana slušaš ? Jbt svi audiofili istu muziku slušaju . . . Nisam audiofil. Diskofil da. Tacnije receno, kolekcionar vinila. Ima se nesto i CD-a. Evo nesto za tebe sto je cesto bilo u CD plejeru, kao i u kolima Brutalno dobra svirka na ovom dvostrukom CD-u. Msm da sam o njemu vec pis'o. 1 1 Aleks and Mikorist je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Doktor 3849 #16 Napisano Februar 19, 2019 CD 2 narocito "kida" od samog otvaranja . . . Mandala i numera " Utopia ". 1 1 Mikorist and Aleks je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Mikorist 4608 #17 Napisano Februar 19, 2019 Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Doktor 3849 #18 Napisano Februar 19, 2019 1 hour ago, крокодил said: Kakav je ovo lampas? Rucni rad? Da. I o tome je bilo dosta price. SET sa 211/VT4C cevima ( tu su jos i 6072, kao 12BH7 ). Rad Djoke Kenjala. Imao sam srecu, kupio svojevremeno od jednog dobrog coveka koji je tada "uleteo" u UK pricu, kao sto se i meni desilo kasnije. Po kupovini ovog amp-a sam odmah kontatirao G-sn Kenjala, zaputio se put Kostolca, upoznali se, proveli jedan nezaborava dan u caskanju i pregledu sprave. Kasnije je odlicno uradio jos jedan servis check up @guja011 poznat ovde na forumu i kao Zlojeb. Ja za razliku od prvog vlasnika kome je ovaj uredjaj radjen po narudzbini ( Ongaku klon ) se nisam rastao i radi sa Magna Acoustica FR kutijama. 1 крокодил je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
revox 561 #19 Napisano Februar 19, 2019 1 hour ago, Doktor said: Nisam audiofil. Diskofil da. Tacnije receno, kolekcionar vinila. Ima se nesto i CD-a ? Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima
Mikorist 4608 #20 Napisano Februar 19, 2019 Evo ovo slušam na DAC Simone Kopmajer - Essential Best: Simone [Mini-LP] - 1.03. This Can't Be Love (2010, JPN, Mini-LP, Hyper Magnum Sound, Venus Records, VHCD-78197, 16-bit/44.1kHz, DR6) glava mi menja oblik kao Džeriju kad Tom svira džez 1 Doktor je reagovao/la na ovo Podeli ovu poruku Link do poruke Podeli na ovim sajtovima