Doktor Napisano Jun 19, 2019 #2003 Napisano Jun 19, 2019 ^ Cemu ovaj quote ? @Srecko , nesto sam propustio ? Pojasni zasto odose cene u nebesa ovih SK ? A i ovaj @pras1170 shaoling ke ga bas dere sa ciframa.
Zen Mod Napisano Jun 19, 2019 #2004 Napisano Jun 19, 2019 da vidim kako bi se ti bolan snasao sa kineskim - ne bi ti ni google prevodilac pomogao
Srecko Napisano Jun 19, 2019 #2005 Napisano Jun 19, 2019 ^ Cemu ovaj quote ? [mention=2304]Srecko[/mention] , nesto sam propustio ? Pojasni zasto odose cene u nebesa ovih SK ? A i ovaj [mention=2577]pras1170 shaoling ke[/mention] ga bas dere sa ciframa. [emoji4] [mention=52]Doktor[/mention]-e uopšte nemam pojma o čemu se radi i sto me je dotični gospodin citirao u vezi sa nečim sto uopšte nisam komentarisao. Citat koji je naveo je interna šala sa Wolandom i Zenom u vezi sa Wolandovim “spavanjem” u haustoru-ulazu u BG 1993; jer me je Zen upoznao sa g. Wolandom (izuzetno mi je bilo drago sto sam ga upoznao) i ja sam se našalio da je to mogao mnogo ranije da učini da je forum otvorio te 1993.
Mikorist Napisano Jun 20, 2019 #2006 Napisano Jun 20, 2019 On 6/19/2019 at 12:47 PM, Leonardo said: Bolje to nego da postaneš ravnozemljaški apostol. Za par godina će fotografije tvog sistema prikazivati kao mi danas one famozne Grke. Ja sam negde na 80 sati usviravanja . Mislim da treba oko 150. Čim se usvira dolazi Leo kod mene da čuje. Džez, bluz, klasika, hevi metal, treš metal , disko, fank, narodnjaci, etno, elktro, duhovna muzika -šta god oćeš. Ponesi od muzike šta oćeš. Ali kida sve pravce u svim pravcima. Baš me zanima kad neko drugi bude slušao dal će naći manu na relaciji - zvučnik - skretnica - pojačalo. Dal treba subvufer Ako ti se svidi - imaš od mene na poklon sve delove za moju verziju skretnice. A i ako ti se ne svidi.
Mikorist Napisano Jun 20, 2019 #2009 Napisano Jun 20, 2019 To može samo da mu ubrza odluku da sastavlja Sissy. Ali šta da radim.
Zen Mod Napisano Jun 20, 2019 #2010 Napisano Jun 20, 2019 ako bude procenjivao sa tom tvojom muzikom u mrljama ........ svasta moze da se desi ako bude procenjivao sa nemrljavom muzikom , onda ce naverovatnije ostati na onome sto mu je poslato meni je proslo godinu dana rada i ikebana od po kvadrata dok nisam ( za svoje usi ) optimizovao Pepperpot skretnicu s druge strane - pominjao sam , ima i Acin (RAAL) recept od 6db na basu i 6db na VT , i taj je zavodljiv ...... pa kom se carstvu privoliti ...... ja se privolih kompleksnijoj , jednostavno nema muzike/produkcije koju ne mogu da slusam sa ovom iteracijom
Mikorist Napisano Jun 20, 2019 #2011 Napisano Jun 20, 2019 Nema srednjih brate sa tim na Dorset . Ubio si mu 3D sliku kao zeca. Kao da je ćebe preko zvučnika. A to je mao hevi za moje uši. Možda visoke ne čujem kako treba - ali za srednje još nisam gluv. Ti ako tako voliš na tvom drajveru tu kombinaciju - to je ok. Prođi me se skretnica. Hteo sam čekićem da je polupam. Za pojačalo svala čast! Nema manu
Leonardo Napisano Jun 20, 2019 #2013 Napisano Jun 20, 2019 Ljudi moji, nije zvučnik žena venčana u hramu pa da sa njim delim dobro i manje dobro dok nas smrt ne rastavi. Menja se u skladu sa afinitetom ili nekom prolaznom željom-idejom. Može se i lutati, kome je do lutanja. Vama obojici hvala, za ponuđena rešenja i moguće pravce igrarije i istraživanja. Proba se jedan pa drugi način a ostane onaj prijemčiviji. Bolje je imati dve i više mogućnosti zasnovane na ozbiljnom radu i razmišljanju, plus mogućnost ličnog uvida, nego lutati tamnim vilajetom i slušati preporuke tipa "imam još 1000+ ideja". Obaška činjenica da mi sve češće najviše odgovara tišina tipa staroplaninski pašnjaci. Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Jun 20, 2019 #2014 Napisano Jun 20, 2019 ma pusti Mikuma - nije on ljut , ja volem da mu bacim trokuku a on vole da se peca , ono oko muzike u mrljama (tog se secam kad am biJo mali , oni reflektori za uljanim predfilterima , pa zveknes par piva pa ti svaka muzika u mrljama ........ ihaj , al se bilo mlado .......) ........ Mikorist je reagovao/la na ovo 1
NIXIE Napisano Jun 20, 2019 #2015 Napisano Jun 20, 2019 24 minutes ago, Mikorist said: Nema srednjih brate sa tim na Dorset . Ima tu još nešto, slušao sam jedared iste zvučnike sa dva potpuno različita izlazna pojačala, isto pretpojačalo i sve ostalo. Jedno se dernja, drugo baš kako treba. E sad šta je bilo u pitanju stvarno ne bih znao, samo sam konstatovao stanje i otišao dalje. Sve je bilo ispravno, a teško mi je da poverujem da bilo koje od ta dva nije bilo linearno.
Mikorist Napisano Jun 20, 2019 #2017 Napisano Jun 20, 2019 Pa ne slušam ja samo muziku u mrljma. Drugo Leo je potpuno u pravu. Zvučnici mogu da se menjaju. Može sve ko ima sa čim . Eno moj komšija jednom godišnje menja sav nameštaj. Inače je narodni poslanik. Vix je reagovao/la na ovo 1
NIXIE Napisano Jun 20, 2019 #2018 Napisano Jun 20, 2019 1 minute ago, Zen Mod said: THD spectra , sta drugo Pretpostavljam, ali me iznenadila tolika razlika.
Mikorist Napisano Jun 20, 2019 #2019 Napisano Jun 20, 2019 Za Dorset postoje 3 verzije skretnice fabričke(treća verzija ima isto notch filter) . I četvrta Zenova. I gle čuda probao sam sve četiri. Zato imam toliki višak delova - za izvoz. Najbolje se čuje mix Zenove (za bass) i verzije br. 2 fabričke (high mids- visoki) Zašto je to tako - pojma nemam. Ovo poglavlje sam zatvorio jer nema šta da menjam i probam više u ovom zvučniku. Mogu da promenim samo ceo zvučnik.
Vix Napisano Jun 20, 2019 #2020 Napisano Jun 20, 2019 Miko, kad kupis onaj Fane 15 (znas da hoces), nece ti trebati skretnica
Mikorist Napisano Jun 20, 2019 #2021 Napisano Jun 20, 2019 3 minutes ago, Vix said: Miko, kad kupis onaj Fane 15 (znas da hoces), nece ti trebati skretnica O tome i pričam svo vreme. Mozak ne treba za Fane. Zakačiš i svira ko zvučnik u babinom Telefunkenu. Na dve žice do ampa.
Mikorist Napisano Jun 20, 2019 #2022 Napisano Jun 20, 2019 Neću ni da merim Fane. Zenov proračun za kutiju. Ako se čuje ok - ostaje - ako ne ide dalje
Mikorist Napisano Jun 20, 2019 #2023 Napisano Jun 20, 2019 2 hours ago, Leonardo said: Proba se jedan pa drugi način a ostane onaj prijemčiviji. Jedan kanal jedna - drugi druga skretnica. I menjala mi žena na slepo da ne vidim koja je koja. I na slepo sam pogađao koja je moja - po kvalitetu srednjih
Vix Napisano Jun 20, 2019 #2024 Napisano Jun 20, 2019 Zamisljam zene kako piju kafu i cavrljaju: -Mene moj muz tera da sama svako jutro nosim sveze povrce s'pijace, dok on cita novine na terasi. -Moj ne izlazi na terasu, a ni ja ne moram na pijacu -sve on to meni donese... -Wow, sto je dobrica... -Ali, zato moram da mu menjam skretnice na slepo! -Wtf?! Izvini Miko, nisam odoleo! Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah