Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

jbg.

Ovaj Zen kao da je kalibrisao pojačalo za Vangelisa, Tangerine Dream i sl. :smesna:

A na ovoj vrsti muzike tek propeva - odnosno vidiš koliku brzinu ubrizgava u bass - light speed:beach:

Napisano

jbg.
Ovaj Zen kao da je kalibrisao pojačalo za Vangelisa, Tangerine Dream i sl. :smesna:
A na ovoj vrsti muzike tek propeva - odnosno vidiš koliku brzinu ubrizgava u bass - light speed:beach:

ma jok, baždario ga je prema Brendelovom klaviru iz Betovenovog Emperor koncerta [emoji3]
Napisano
5 hours ago, Mikorist said:

.........

Odjavljujem se sa teme. Puno pozdrava i podrške kolegama u potrazi z a milozvukom!.........

ajme Mikume , uparlozice nam se i upauciniti vorum, na ovu vruconu , bez tvog osebujnog doprinosa .....

:Viannen_loungelizard:

samo ti nastavi,tek je postalo zanimljivo :)

Napisano

ma jok, Mikum hajpuje (uostalom sve bolje svira od NAD-a)

a Woland je potplacen

:Viannen_loungelizard:

Napisano
42 minutes ago, chakija said:

Znači taj Sissy sit dobro svira, a? 

Ja sam završio doživotno. 

Nema šta više da pišem o ampovima. (baviću se drugim temama - preamp, izvor, kablovi....)

36 minutes ago, Zen Mod said:

bolje svira od NAD-a

Bolje svira od bilo kog Mekintoša za početak.

A poduža bi bila lista da navodim od čega sve bolje svira. (među njima su SS uređaji sa mnogo nula)

Napisano
Znači taj Sissy sit dobro svira, a? 

svira dobro, u stvari odlično, bez obzira što ga je Mikum ishajpovao, a ja uzo kintu da ga promovišem [emoji4]

ne laže, ne preuveličava, ne šećeri i ne soli.. čak ni ne ubiva namrtvo na prvom taktu.. nema instant vau efekat - treba razumeti Mikuma, posle NAD je sve vau [emoji4]

ne zamara, umara, smara.. ipak još jednom zbog tvojih navika: ne preuveličava [emoji4]

Sissy je gospodsko pojačalo finih manira, veeoma slično DefiSITu, čiji zvuk je bio uzrok pitanju: ee, a jel ti možeš da napravi nešto ovako [emoji4]
Napisano
3 minutes ago, Woland said:

nema instant vau efekat - treba razumeti Mikuma, posle NAD je sve vau emoji4.png

Prvi dan je bio vau. Pa ti se uvo navikne. Pa sledeći dan uključiš pa još bolje svira. I tako svaki dan sve bolje.

Sad više nemam reči da opisujem. Zapravo opisao sam. Ende....

Napisano

Cekaj, da pitam, kad nece niko. 

Mozemo li ocekivati Sissy u full kit-u uskoro? Ili ( jos ludje) varijantu IronPumpkin/SissySIT integralno pojacalo ili kakav receiver na tu temu?

Msm, pitam za druga.

Napisano
9 minutes ago, Woland said:

.......... ee, a jel ti možeš da napravi nešto ovako .....

ma ,posrecilo se ....

:P

Napisano
Just now, mutayu said:

Cekaj, da pitam, kad nece niko. 

Mozemo li ocekivati Sissy u full kit-u uskoro? Ili ( jos ludje) varijantu IronPumpkin/SissySIT integralno pojacalo ili kakav receiver na tu temu?

Msm, pitam za druga.

kako mislis - full kit?

ima kit brte, poodavno ....... istina bez SIT-ova (jos ih ima a dokad ce , nemmpojma) i bez signal trafoa (kojih ima uvek)

Napisano
Just now, Zen Mod said:

kako mislis - full kit?

ima kit brte, poodavno ....... istina bez SIT-ova (jos ih ima a dokad ce , nemmpojma) i bez signal trafoa (kojih ima uvek)

Pa mislio sam sa nekim izabranim i premerenim SIT-ovima.

Napisano
15 minutes ago, Woland said:

svira dobro, u stvari odlično, bez obzira što ga je Mikum ishajpovao, a ja uzo kintu da ga promovišem emoji4.png

ne laže, ne preuveličava, ne šećeri i ne soli.. čak ni ne ubiva namrtvo na prvom taktu.. nema instant vau efekat - treba razumeti Mikuma, posle NAD je sve vau emoji4.png

ne zamara, umara, smara.. ipak još jednom zbog tvojih navika: ne preuveličava emoji4.png

Sissy je gospodsko pojačalo finih manira, veeoma slično DefiSITu, čiji zvuk je bio uzrok pitanju: ee, a jel ti možeš da napravi nešto ovako emoji4.png

U potpunosti se slažem. Ja sam od prvog trenutka kad sam čuo Iron pa onda DefiSIT sam znao da je to to. Ali, da dodam, moraš imati i zvucnike za njih. 

Napisano
8 minutes ago, mutayu said:

Pa mislio sam sa nekim izabranim i premerenim SIT-ovima.

bice i to , ali ako vec ulazem kompletan trud , onda cu i da napravim amp i da ga kao takvog prodam

full kit koji prodajem je 175E abroad ..... prakticno pcbs i sve sto ide na njih , izuzev pomenute dve stavke

da dodam sits i Cinemag trafoe , jednostavno ne moze ispod 300E+ na to , racunajuci na carine vreme i ostale troskove

ovde to niko nece da plati , a za one napolju nije problem da kupe i sits i cinemags u licnom aranzmanu, narocito sto sam prodavca sits obucio kako da ih meri i selektira

Napisano
7 minutes ago, Zen Mod said:

ovde to niko nece da plati , a za one napolju nije problem da kupe i sits i cinemags u licnom aranzmanu, narocito sto sam prodavca sits obucio kako da ih meri i selektira

Pa dobro, u pravu si. A i zaboravio sam da kineski honkonzanin nudi i izmerene i selektovane!

Napisano

Ne pitah, ko sakuplja "sve što je Zen do sada "izmislio" (za "muzej", ne videh da sam Zen čuva te "uradke")?
Čini se da je Woli trenutno u prednosti.
Nije Woli naivan[emoji3], posle Mikinih postova i mišljenja takvih ljubitelja i znalaca poput: Wolanda, Doktora, Ninje i drugih, ne mogu da se otmem utisku da će posedovanje SissySIT biti sport tipa blockchain valuta.
Alal vera Zene!!!

Napisano

Koliko sam shvatio THF više nema. Ima 2SK182E još 400.

I to je to. Naravno to ne košta koliko sam ja platio. Nego više jer ga sve manje ima.

I biće sve skuplji do poslednjeg komada :smesna:

Napisano

pa jos uvek je jeftinije od pras, a dobijes izmeren ,ako trazis da ti treba po Ugs za Sissy

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...