Doktor Napisano Oktobar 2, 2018 #353 Napisano Oktobar 2, 2018 @Mikorist Džaba hajp, džaba TAL, džaba sve dodatno što se još može trubiti i telaliti, ako je to šuplja priča. U prevodu - da to svira uobičajeno, prosečno, simpatično, vrlo brzo bi se sve završilo poput mehurića od mokrog prdeža u kadi. Međutim, stvari su u ovom slučaju sasvim drugačije. Da se ne ponavljam, treba čuti SIT amp u čestitom, korektnom audio sistemu, posle toga sve to pisanije, mudroserovanje, prepucavanje izgleda kao zabavno štivo.
Mikorist Napisano Oktobar 2, 2018 #354 Napisano Oktobar 2, 2018 1 minute ago, Zen Mod said: 400 kom. THF51-S i oko 700 kom. 2SK182ES Eto pogrešio sam . Ima ih 5x manje A onda će da krene da ih štancuje SemiSouth onako slučajno ? Ili neka druga kompanija iz USA ?
Mikorist Napisano Oktobar 2, 2018 #355 Napisano Oktobar 2, 2018 1 minute ago, Doktor said: @Mikorist Džaba hajp, džaba TAL, džaba sve dodatno što se još može trubiti i telaliti, ako je to šuplja priča. U prevodu - da to svira uobičajeno, prosečno, simpatično, vrlo brzo bi se sve završilo poput mehurića od mokrog prdeža u kadi. Međutim, stvari su u ovom slučaju sasvim drugačije. Da se ne ponavljam, treba čuti SIT amp u čestitom, korektnom audio sistemu, posle toga sve to pisanije, mudroserovanje, prepucavanje izgleda kao zabavno štivo. Pa džaba SVE kad će da nestanu za 6 meseci. Ko je napravio napravio je.
Doktor Napisano Oktobar 2, 2018 #356 Napisano Oktobar 2, 2018 Just now, Mikorist said: Pa džaba SVE kad će da nestanu za 6 meseci. Ko je napravio napravio je. Lepo ti gore reče Zen, praviće se nešto drugo.
Zen Mod Napisano Oktobar 2, 2018 #357 Napisano Oktobar 2, 2018 Miko - naruci par , pa ce imas za tannoyisanje
Mikorist Napisano Oktobar 2, 2018 #358 Napisano Oktobar 2, 2018 13 minutes ago, Zen Mod said: kad ne bude SITova , pravice se nesto drugo ...... bitno da se pravi 13 minutes ago, NIXIE said: Biće lampi, to se još pravi. Onda će silom prilika svi biti audiofili. 3 minutes ago, Zen Mod said: Miko - naruci par , pa ce imas za tannoyisanje
Mikorist Napisano Oktobar 2, 2018 #359 Napisano Oktobar 2, 2018 Hvala na odgovorima. Sve mi je jasno sad. Odo da prčkam po serverima.
Doktor Napisano Oktobar 2, 2018 #360 Napisano Oktobar 2, 2018 13 minutes ago, Mikorist said: Hvala na odgovorima. Sve mi je jasno sad. Odo da prčkam po serverima. IMO je drago da Božić i nije tako daleko. Ti ispuni dato obećanje, pa puštaj sve duhove iz boce na slobodu. Biće def. zabavno. (nema smajli)
Woland Napisano Oktobar 2, 2018 Autor #361 Napisano Oktobar 2, 2018 1 hour ago, Mikorist said: Mislim da je neko u TALU sa Japancima da se forsira SIT priča.. provalio si me, ja sam taj SITadžija
Mikorist Napisano Oktobar 2, 2018 #362 Napisano Oktobar 2, 2018 Inače sam čuo B1 legendarni. Ima ga lik u bloku. Belim rukavicama ga dodiruje.... Zaista ništa ne svira kao to pojačalo. Ali zato što nijedno drugo nema u sebi 2SK77... Onda se pojavila zamena za 2SK77 ali ništa nema takav netipični - gm - mu - Vgs_off - Vgs Onda su se pojavili likovi koji tvrde da je 2SK180 Tokin sličan... Pa sa Sony 2SK82... Pa onda Nelson sa njegovim namenskim koji imitira gornji. I sad na kraju prodaju poslednjih 1100 komada THF51-S / 2SK182ES koji nisu 2SK82 ali daj šta daš dok ima.... Poenta priče jeste kad nestanu tranzistori moćićemo samo da ih čujemo kod drugih dok im ne crknu. A kad njima crknu nema rezervnih tranzistora.
Woland Napisano Oktobar 2, 2018 Autor #363 Napisano Oktobar 2, 2018 ^ "A kad njima crknu nema rezervnih tranzistora. :smesna:"psad, ima nas i domaćina sa rezervnim setovima SITova i SemiSoutha [emoji14] Mikorist and Srecko je reagovao/la na ovo 1 1
Srecko Napisano Oktobar 2, 2018 #364 Napisano Oktobar 2, 2018 psad, ima nas i domaćina sa rezervnim setovima SITova i SemiSoutha [emoji14] Jeste li razmišljali da se kandidujete za “precednika” [emoji3].Aca i Vi. Ova druga, nazovi konkurencija mu, nezna i ne može da isplanira ni narednih 15 minuta [emoji3].
Woland Napisano Oktobar 2, 2018 Autor #365 Napisano Oktobar 2, 2018 dobio bih ga ladno u drugom krugu - sigurica iz keca u dvojku [emoji3] samo.. ja bi bio diktator, oformio bih muzičku policiju u prvih 24 sata a i visilo bi oko Terazija vladd je reagovao/la na ovo 1
Srecko Napisano Oktobar 2, 2018 #366 Napisano Oktobar 2, 2018 Greska! Izvinjavam se. Uz dužno postovanje [mention=665]Woland[/mention] za Vaše “extraordinary” planerske sposobnosti, ipak bi [mention=1908]Vladd[/mention] bio bolji protivkandidat. Jedini on pokazuje svojstva margarina, da bi se mogao suprotstaviti Aci (tj. “meša se u sve”) [emoji3], mada da budemo objektivni ni on nije najbolji izbor jer zna to u šta se meša. Woland je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Oktobar 2, 2018 #367 Napisano Oktobar 2, 2018 Ja sam samo posmatračko telo . Nešto kao EUleks
vladd Napisano Oktobar 2, 2018 #368 Napisano Oktobar 2, 2018 Gde si ti to Srecko video da se ja mesam u sve? Pogotovo sto principijelno nisam clan bas svih hifa foruma.. Mesam se u tehniku, hobi(hifa i pecanje), i dzvonjkam(kezual) oko nelogike i nedoslednosti u sportu i politici, koja je debilna trenutno, a sport su zaokupili mafijasi i narkodileri, da ne kazem udbini pitomci. Glasao bih za Wolanda, i kulturnu opciju, makar bila diktatura i masni konopci..
Woland Napisano Oktobar 2, 2018 Autor #369 Napisano Oktobar 2, 2018 ^ i ja bih glasao za Wolanda vladd je reagovao/la na ovo 1
Srecko Napisano Oktobar 2, 2018 #370 Napisano Oktobar 2, 2018 Pa videli ste da sam se korigovao, da objektivno i niste bas najbolji protivkandidat, jer znate to u šta se mešate [emoji3].Nekako mi se čini da ako mi na “vorumu” ne nađemo pravog protivkandidata, loše nam se piše (“Tokin-a mož da ne bude ne samo sto ih nema na tržište”).Ja pokušah da razmišljam na tu temu, ali očito da mi razmišljanje nije jača strana [emoji3].
vladd Napisano Oktobar 2, 2018 #371 Napisano Oktobar 2, 2018 Ja sam za kulturnu opciju, ali sam tu zakrzljao. Ne moze na sve trase.. Sto se tice margarina, za tehniku volim da sam i margarin i origano i mirodjija... Woland and Srecko je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Oktobar 2, 2018 #372 Napisano Oktobar 2, 2018 Srecko, savet: kupi par Tokina, ako se i ne napravi nista , prodace se kasnje za ckupe novce
Srecko Napisano Oktobar 2, 2018 #373 Napisano Oktobar 2, 2018 Sto se tice margarina, za tehniku volim da sam i margarin i origano i mirodjija... [emoji4] Naravno, Vi i nekoliko drugih (da ne nabrajam zaboravicu nekoga jer sam mator) ste (i treba da budete) esencija diy foruma.Ovo je “tehnički forum” i ovo je moje mišljenje.Nadam se da mi oni koji misle da nisam u pravu neće uskratiti pravo na mišljenje makar ono bilo i pogrešno. vladd je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah