zerowaf Napisano Maj 6 #5127 Napisano Maj 6 On 5. 5. 2025. at 16:13, Mentok reče EDIT: WOW hiljaditi post
Zen Mod Napisano Maj 12 Autor #5128 Napisano Maj 12 LightMatic, Beli_Ninja and BANAT je reagovao/la na ovo 1 2
zerowaf Napisano Maj 14 #5130 Napisano Maj 14 To je to. Ove godine ne trebam pogledati više nijedan thriller nakon ovog videa!
Mikorist Napisano Maj 22 #5133 Napisano Maj 22 Поново / Ponovo WWW.FACEBOOK.COM Годину дана радимо на томе да стари монитори добију ново светло и нови живот, и успели смо! Имају чак и USB-C PD. Шта?! Данас је Vladan Mijuc објавио први резултат нашег опсежног пројекта за... github -pcb GitHub - mijuc/CCFL2LED GITHUB.COM Contribute to mijuc/CCFL2LED development by creating an account on GitHub. kako od starog monitora dobiti LED . Nisam znao gde da turim. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Maj 27 Autor #5135 Napisano Maj 27 interesting perspective... btw. interesting channel Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Maj 27 #5137 Napisano Maj 27 evo ti dodatak na našem jeziku - još ima i o točku vremena - koji sam izbindžovao
Zen Mod Napisano Maj 27 Autor #5138 Napisano Maj 27 1 hour ago, Mikorist said: ENE, ne pišeš da si gledo Andora ? jesam prvu sezonu, onomad drugu skinuo ali ne mogu jos da se nateram da gledam bilo sta, previse sam besan
Zen Mod Napisano Jun 5 Autor #5140 Napisano Jun 5 https://www.diyaudio.com/community/threads/irreverent-se-and-balanced-preamps-presentation.428339/ LightMatic, zerowaf and BANAT je reagovao/la na ovo 2 1
Zen Mod Napisano Jun 5 Autor #5141 Napisano Jun 5 https://www.diyaudio.com/community/threads/tanka-se-and-balanced-preamps-presentation.428346/ aaa zmaju!, neskor, BANAT and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 3 3 1
chakija Napisano Jun 5 #5143 Napisano Jun 5 Ajme, šta sad praviti!? LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Jun 5 Autor #5144 Napisano Jun 5 nije to za tebe LightMatic, Vix and chakija je reagovao/la na ovo 2 1
zerowaf Napisano Jun 6 #5145 Napisano Jun 6 pre 16 časa, chakija reče Ajme, šta sad praviti!? Chakija, care! Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Jun 6 Autor #5146 Napisano Jun 6 pa nije, njemu treba preamp sa vise secera, i ima ga zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano Jun 6 #5147 Napisano Jun 6 Secam se vremena kad je Nele izbacivao redom Zen ampove, pa taman napravim jednog i mislim to je to, ono izadje drugi. Ja sam tada stigao stigao do Zen V9, i (odu)stao. Od tad samo citam, zabavno mi sve to, kao Alan Ford. Tako da...ako se vec ima nesto dovoljno dobro, dobro je...A ionako ZM kaze da svi zvuce isto, pa mi bude lakse zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah