Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Pozdrav iz Autibusa, jos se putuje kuci. Sta da kazem, prelepo! Okacicu i ja neke slike sutra, ovo samo pozdrav na brzinu.

Inace, niko ne spomenu gosp. Stojanovicev lampas- najruznije najlepse svirajuce pojacalo na isto ruznim lepo svirajucim Philips pra-fullrangerima. Ima neke magije u toj kombinaciji...

IMAG1937.jpg

Napisano
mda

Old Vifa trosistemci iz Kekende = definitivne zvezde festivala
nadrasle i svoju velicinu a kamoli ulozenu vrednost
Infinity - odradile posteno ulogu najvecih kuteja za popunu prostora , smatram da predstavljaju strahoviti potencijal , kada bi se neko debelo pozabavio skretnicom
primer kako fabrika evidentno straobalno investira u jedinice , al' imzenjeri ...... ne da ne znaju da naprave skretnicu , niti da su gluvi ...... nego jednostavno imaju pogresnu ideju sta bi to zvuk trebao biti
no hard feelings - moja licna  impresija

mali Boenicke - jbga , posto sam prethodnu noc sastavio dva sata spavanja , evidentno sam dremao na stolici kad su oni svirali
ostatak sprava ne bih mogao komentarisati , paznja mi je definitivno bila na humanoj strani
Kazu ono, kad zadremas uz neke zvuje, oni su vrh, i to.. Mislim takho prichu sad sta ti ja znamm.. [emoji14]

Sent from my SM-G350 using Tapatalk

Napisano
7 hours ago, Zen Mod said:

Old Vifa trosistemci iz Kekende = definitivne zvezde festivala

nadrasle i svoju velicinu a kamoli ulozenu vrednost

Cestitke za Vife :good:

Dopada mi se filozofija poslednje izvedbe skretnica, sa nekim komponentama slicno necemu sto planiram za sebe (uskoro cu pisati), pa me je interesovalo bas kako ce se pokazati u Sisevcu.

Napisano

Ma kakav Naim, još je prostije :D

Ono, ko bi reko... Ali, eto. 

Doduše - šta je dečko tu još modifikovao - ne znam. 

Napisano

Ja bih želeo da iskažem zadovoljstvo što je FAK organizovan i odražan. Hvala svima koji su došli a pogotovo društvu sa severa. Videli smo da može da se nađe lepo mesto i na jugu. I naravno zahvalnost Alexu koji je sve organizovao.

Napisano
26 minutes ago, sir Oliver said:

...... I naravno zahvalnost Alexu koji je sve organizovao.

:beta:

Napisano

Tako je Sire, vidis da je sve ispalo kako treba. Uzivali ste, sto je najbitnije. :)

Nesto razmisljam, da li Sisevac moze da bude mesto tradicionalnog okupljanja, koliko vidim ima sve sto je potrebno a i pozitivno je delovao na ucesnike. Provod zagarantovan :)

Napisano
2 minutes ago, 2a3 said:

Dobro ,a BRESKOVACU BANATSKU niko ne hvali ,pa valjda je i ona tamo nesto radila.:w00t:

Bogami, ja sam interno cuo da je odlična :)

Napisano

Zdravo svima,
vidim da ste se lepo zabavili. :)

Iskreno mi je zao shto nisam mogao da stignem, ali familijarne stvari se malo iskomplikovale. Subotom ujutro sam chak i razmishljao o onome shto je @sir Oliver rekao i umalo sam krenuo sa detetom, dok nisam shvatio da ne mogu van zemlje bez oba roditelja. :(

Najvishe mi zao shto nisam upoznao ljude, ali neka druga prilika.

Napisano
13 hours ago, shonne said:

Tako je Sire, vidis da je sve ispalo kako treba. Uzivali ste, sto je najbitnije. :)

Nesto razmisljam, da li Sisevac moze da bude mesto tradicionalnog okupljanja, koliko vidim ima sve sto je potrebno a i pozitivno je delovao na ucesnike. Provod zagarantovan :)

Dobar predlog. Mesto i smeštaj odlični, priroda divna, ima i onaj 350 metara udaljen hotel sa možda boljom salom za slušanje pa može smeštaj dela ekipe u njemu,... Lokacija je na (skoro) pola puta svima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...