Zen Mod Napisano Septembar 22, 2017 #89 Napisano Septembar 22, 2017 mozda ima koji koristan trik ovde
misa Napisano Septembar 22, 2017 #90 Napisano Septembar 22, 2017 39 minutes ago, Dacho said: Sporo se napreduje...vec 3 sloj epoxy smole i nikako da dobijem potpuno glatku povrsinu...u ovom zadnjem sloju cu valjda dobiti. Zeznuta radnja. Mislim da se glatka povrsina dobija smirglanjem i lakiranjem, a ne slojevima. Pozdrav Misa
Dacho Napisano Septembar 22, 2017 Autor #91 Napisano Septembar 22, 2017 To sam gledao ne 30 minutes ago, Zen Mod said: mozda ima koji koristan trik ovde To sam gledao nekad...kod mene je problem sto ploha nije ravna nego zakrivljena i nije glatka nego je carbon od 2 mm debljine pa se pletivo pozna.
Dacho Napisano Septembar 22, 2017 Autor #92 Napisano Septembar 22, 2017 1 minute ago, misa said: Mislim da se glatka povrsina dobija smirglanjem i lakiranjem, a ne slojevima. Pozdrav Misa Svaki puta je naravno obruseno grubo pa fino max koliko je moguce do vlakana carbona.
Dacho Napisano Septembar 22, 2017 Autor #94 Napisano Septembar 22, 2017 Zadnji sloj cu i ja ici sa 2k prozirnim lakom. Tako rade na skupocjenim jahtama Epoxy se suši od 24 - 48 h da bi se fino brusio pa zato dugo traje, a ne mogu ici u debelom sloju.
Dacho Napisano Oktobar 19, 2017 Autor #95 Napisano Oktobar 19, 2017 Jucer sam obavio prvo slusanje premda nisu jos gotove kutije i sviraju na moje standardne komponente koje nisu predviđene za ove zvučnike.. Bruuutaaalno... ninja and Aleks je reagovao/la na ovo 2
Dacho Napisano Oktobar 19, 2017 Autor #96 Napisano Oktobar 19, 2017 Još nedostaju ove BR cijevi...i par drugih sitnica kao postolje, gornji poklopac zvučnika, maska oko horne, lakiranje bočnih strana srednje kutije... Dogovorio sam i konačno elektroniku, unutra idu digitalni moduli PowerSoft sa DSP-om.!! 2x600W ili 200+800 na 8 ohma ako se ne varam.
Aleks Napisano Oktobar 19, 2017 #97 Napisano Oktobar 19, 2017 6 minutes ago, Dacho said: Šta kaže bolja polovica? "Dragi, kako su lepo svirali oni mali beli na okupljanju, a, šta misliš?" Brutalno izgleda, što kažeš, verujem tako se i čuje...
Dacho Napisano Oktobar 19, 2017 Autor #98 Napisano Oktobar 19, 2017 Znam samo da su mi leđa stradala... Aleks je reagovao/la na ovo 1
Dacho Napisano Oktobar 19, 2017 Autor #100 Napisano Oktobar 19, 2017 3 minutes ago, Zen Mod said: jbte , pravi 5+1 sistem Jok, samo stereo... Imam malo viška nekih naprava na hrpi!! black coffe je reagovao/la na ovo 1
Dacho Napisano Oktobar 24, 2017 Autor #101 Napisano Oktobar 24, 2017 Gotovi i poklopci na kutijama horni... Woland, black coffe, ZZZ and 1 član je reagovao/la na ovo 4
black coffe Napisano Oktobar 25, 2017 #102 Napisano Oktobar 25, 2017 Izgleda impresivno ! . Po "zakrivljenosti - line array , po konstrukciji - konačno je neko obratil pažnju na srednje tonove " out off the box " .Sam mislim da u prostoru de su postavljeni moreju dat sam pola kapaciteta . BTW nije loše kaj si premenil farbu , crveno i crno ?
Dacho Napisano Oktobar 25, 2017 Autor #103 Napisano Oktobar 25, 2017 3 hours ago, black coffe said: Izgleda impresivno ! . Po "zakrivljenosti - line array , po konstrukciji - konačno je neko obratil pažnju na srednje tonove " out off the box " .Sam mislim da u prostoru de su postavljeni moreju dat sam pola kapaciteta . BTW nije loše kaj si premenil farbu , crveno i crno ? Da. Prednje strane tj. ploca sa driverima je pod kutem od cca 7 stupnjeva. Osi od sva tri drivera se sijeku otprilike na 5 metara udaljenosti, ja trenutno imam slušanje tj sjedenje na 4m. Trenutna pozicija nije stalna jer su zvučnici u izradi još uvijek ali i ovako zvuče brutalno dobro. Dobro si primjetio da sam hornu fizicki odvojio od basa zbog vibracija. Između tih kutija je distancer po principu STEEL POINTSA, znači kutije stoje na 3 čelične kuglice. Razlog odvajanja je i elektronika koja se nalazi u posebnoj kutiji iza horne, digitalna pojacala, skretnica tj. DSP. 2a3, black coffe and ZZZ je reagovao/la na ovo 3
Dacho Napisano Oktobar 25, 2017 Autor #104 Napisano Oktobar 25, 2017 ZZZ and 2a3 je reagovao/la na ovo 2
chakija Napisano Oktobar 25, 2017 #105 Napisano Oktobar 25, 2017 Zaista neobično i pomalo perverzno izgledaju kutije Da li imaš EQ-a na bassu preko DSP? (ono beše miniDSP u pitanju?) Jesu li to idalje oni Ciare wooferi? Svaka čast na entuzijazmu i uloženom trudu!
black coffe Napisano Oktobar 25, 2017 #106 Napisano Oktobar 25, 2017 45 minutes ago, Dacho said: A joj ? ne razme ko nije znanjem otišel u tzv extreme ? al vidim da imaš tzv samokontrolu sa ovim malim bukselfovima ?
Dacho Napisano Oktobar 25, 2017 Autor #107 Napisano Oktobar 25, 2017 6 minutes ago, black coffe said: A joj ? ne razme ko nije znanjem otišel u tzv extreme ? al vidim da imaš tzv samokontrolu sa ovim malim bukselfovima ? Mali Wharfedale su referenca... black coffe je reagovao/la na ovo 1
Dacho Napisano Oktobar 25, 2017 Autor #108 Napisano Oktobar 25, 2017 24 minutes ago, chakija said: Zaista neobično i pomalo perverzno izgledaju kutije Da li imaš EQ-a na bassu preko DSP? (ono beše miniDSP u pitanju?) Jesu li to idalje oni Ciare wooferi? Svaka čast na entuzijazmu i uloženom trudu! Neće biti mini DSP ali slicno, radi se o PowerSoftu... Trenutno nema nikakve equalizacije i nije DSP u sistemu pa opet zvuči jaaako dobro. Radi se o Sica driverima sa gumenim dvostrukim ovjesom. black coffe je reagovao/la na ovo 1
black coffe Napisano Oktobar 25, 2017 #109 Napisano Oktobar 25, 2017 Se razmem ! ne slušam W ... . ali ih i ne prodajem , nek bodu tu di jesu ! imam seldone xp2 i one tzv razglasne E 50 , i ni mi problem . Ne vrede niš , a men su dragi ? Eto ! ? kako se veli ? smo razložni ljudi ! poštujemo napredak i prošlost na osnovu onoga što smo iz nje naučili . Stvarno veliki si entuzijast il kak to nazvat , al i znalac i i ne se kak se to pri nas veli ne se delaš VAŽAN !!!!!!
black coffe Napisano Oktobar 25, 2017 #110 Napisano Oktobar 25, 2017 Btw ista priča ko i z motor točkom
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah