Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Kad vec cackas. Eichmann Bullet Plug i - tacka.

Ovo naravno, IMHO.

To ti je sada KLE ... covjek otvorio svoju novu firmu sa svojim imenom :)

Napisano

kakvo je vase cenjeno misljenje o tim RCA konektorima?

Nista posebno,  ili,ako nesto nekome znaci,podatak da su jeftini i made in USA,

Kimber  koristi njihove XLR konektore na balansiranim kablovima,ali ne i njihove RCA

Zamenili su Rean NYS352BG.JPG i malo se popravio zvuk sa njima na istom kablu

Pate od problema kao i 99% RCA konektora

post-497-0-21411900-1460616857_thumb.jpg

Verovatno je Japanac sa tim konektorima i odredjenim zicama dobio karakter zvuka koji mu se dopada.

Napisano

Ako je moguće tako. Ako ne, raspara se spoljna izolacija a širm se raširi kao (kao snake skin) i skine.

Isto tako se navuče na drugi kabl. Finiš po želji, snake skin, pertla, termobužir...

Napisano

Novkabel pravi doticne sirmove, zovu ih carapice, ali su tvrdi u komunikaciji, kao da ih ne zanima prodaja.

Za sildove sam koristio bakarnu lepljivu traku, kupljena u nekoj firmi na Altini( nabavka za laboratoriju pa ne znam sve detalje), i to je napravilo znacajno poboljsanje odnosa signal sum, u doticnom lab merenju, na kablu nezgodne duzine 4m.

Napisano

Novkabel ima svaštanešto u ponudi, ali samo na papiru: najčešći rasplet je da kažu da im se bez 10 km ne isplati da pale mašine. 

Napisano
On 13.4.2016. at 9:22 AM, grau said:

Poručivao sam ih ja prošle godine i nisu mi se nešto svidjeli - legli ... daju malo naglašen mid bas . Ipak treba uzeti original , izbor je dobar i dostupno za naš regijon , plaćanje karticom: http://www.hificollective.co.uk/components/rca_plugs.html

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...