John Coltrane Napisano Oktobar 5, 2015 #202 Napisano Oktobar 5, 2015 Kad smo već kod italijana štto se meni sviđa ovi moped čik pogodi koji
Zen Mod Napisano Oktobar 9, 2015 #204 Napisano Oktobar 9, 2015 eto mu ga na.........bavih V35 II (tako se vodi u saobracajnoj , ali nisam sasvim siguran u to , treba da desifrujem po broju rama i motora) , da se nadje za garazno uzivanje tokom zime a posle toga i nastavi kako treba . Slike (iz oglasa) prilozene , u planu je prvenstveno produzenje zadnje viljuske (i kardana) za kojih 200mm , kantilever ogibljenje , max. spustanje sedista , prebacivanje fuzastera i noznih komandi napred , eventualno blaga promena ugla prednje viljuske sredjivanje svih sitnica i farbanje limarije obavezno ...... za ram cemo videti sta i koliko , vrlo verovatno i to celo izmerena kompresija na oba cilindra ( blago ugrejan , oko 500m voznje) podjednaka , mrvu preko 8 bara ; hm....... od delova mi treba pinjon brzinomera ..... a ako neko ima izduvne grane ( da imam backup , u planu je zajednicki prigusni lonac izmedju tocka i kartera , te prigusni top na izlazu) neka se slobodno javi
Zen Mod Napisano Oktobar 9, 2015 #205 Napisano Oktobar 9, 2015 sam vam rekao da imam utisak da su Talijani mali ljudi ? pokusavam da zamislim Miku na ovom mopedu .......... ej, kad je i meni malecak i moci cu da sednem na njega tek posle prepravke .......
davor Napisano Oktobar 9, 2015 #206 Napisano Oktobar 9, 2015 http://m.youtube.com/watch?v=5lHu7NK4Ofg
BANAT Napisano Oktobar 9, 2015 Autor #207 Napisano Oktobar 9, 2015 Aco Pre svega cestitam ti na moto-prinovi ! U sreci i zdravlju da ga vozis ! ------------------------------------------------------------------- Za pinion obrtomera pogledaj da ne pasuje slucajno od raznihTomosa AT/BT modela , jer su oni ugradjivali dosta Italijanske armature tipa , Grimeca , Marzocchi .... ,a sto i V35 nosi . Dosta je to radikalan zahvat produzavati kardan i zadnju klakcalicu kao i dirati ugao ( predtrag) prednje viljuske ! , licno se ne bih zurio sa time . Farbanje svakako DA , recimo ja bih licno isao da ram bude jarko Ferari crvene ili pak zlatne boje , ostala limarija mozda metalik svetlo kafene boje , kao stari Kawa Z1-900 . Za originalne izduve cu da pojurim kod jednog lika u PA koji mi je pre par godina nudio jednog V35 divljaka , nista ne obecavam ali cu da proverim sta ima . I pitanje : Jesi merio kompresiju sa skroz otvorenim gasom i obe svecice skinute ?
Zen Mod Napisano Oktobar 9, 2015 #208 Napisano Oktobar 9, 2015 pinon proverim ...... dobra ideja , cim saznam nekako prenosni odnos originala zahvat radikalan ili ne , imam ja ipak ponesto iskustva sa mehanikom , a bogami i svojih ljudi koji su u zivotu radili mnogo odgovornije i komplikovanije stvari od navedenog na potezu od 100m (moja garaza - prijateljeva radionica, radionica drugog prijatelja) - 3 struga , dve glodalice , 5 stubnih busilica , 8 aparata za varenje orignalni izduvi - da ponovim - lonci me ne ineresuju , samo grane kompresija merena bez obe svecice , poluugrejan, gas do daske, verglanje ~5sec ; kazaljka smirena na kraju merenja navodno karike na njemu presle 1500-tinak km , ostalo dobro
BANAT Napisano Oktobar 9, 2015 Autor #209 Napisano Oktobar 9, 2015 1500Km i nije bas neka kilometraza da nove karike 100% legnu , a i motor mora biti dobro ugrejan pri merenju . Ako je skoro nesto radjeno ipak proveri i zazore ventila jer direktno imaju uticaja na izmerenu efektivnu kompresiju ,( klip nateran u gornju mrtvu tacku (palenje) , oba ventila da su na sicevima zatvorena , and check ) .
Zen Mod Napisano Oktobar 9, 2015 #210 Napisano Oktobar 9, 2015 hvala na savetima mislim da je prosao inicijalni test ..... masinom cu se baviti na prolece (do tad ce se uzeti i Gotronic paljenje i ultrazvukovati karbovi) , tek kad sredim sve ostalo
guja011 Napisano Oktobar 17, 2015 #211 Napisano Oktobar 17, 2015 jao što je knjigaaa da se upišaš od smeja na naslov
Zen Mod Napisano Oktobar 17, 2015 #212 Napisano Oktobar 17, 2015 pih cudna mi cuda http://www.zenmod.in.rs/oldblog/an-inquiry-into-values-zen-and-the-art-of-motorcycle-maintenance/
peter 71 Napisano Oktobar 20, 2015 #213 Napisano Oktobar 20, 2015 Sad tek videh.Nek je sa srecom i puno bezbednih kilometara.
prophet Napisano Oktobar 26, 2015 #217 Napisano Oktobar 26, 2015 Šalu na stranu, oduvek su mi se dopadale ove Laverda-e
чика-Брка Napisano Oktobar 26, 2015 #218 Napisano Oktobar 26, 2015 Šalu na stranu, oduvek su mi se dopadale ove Laverda-e ali za voznju su kante. ja umal da se zajebem da kupim Laverdu 1200 J. sva sreca, pa nisam. za iste pare kupio 100-struko bolji motor. em japanac, em uljara. bolje nema.
black coffe Napisano Oktobar 27, 2015 #220 Napisano Oktobar 27, 2015 Traktor ! nikad od najboljih segmenata nije složen lošiji motor točak Koni, marcoki , brembo oz .... ?
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah