Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

kolega audiifil je pravi lisac ;)

moze li mozda jos jednom fotka iznutrica sada u ovom kucistu.

svaka cast za posvecenost.

Utisaj mu tu lediodu da ne osteti vid. :)

Napisano

mene lepo ........ ako je istina , kakav mi je utisak , da si uzivao ........ onda je i super dobro :)

Napisano
45 minutes ago, Zen Mod said:

mene lepo ........ ako je istina , kakav mi je utisak , da si uzivao ........ onda je i super dobro :)

Cudo je koliko toga moze da se nauci kad krenes nesto konkretno da radis, cak i ovako jednostavan projekat.

Zahvaljujuci vama koji ste ucestvovali ja sam naucio i podsetio se nekih stvari iz osnovne elektronike/elektrotehnike, savladao crtanje pcba, crtanje u cad-u i sw simulacije kola.

A kao slag na torti dobio uredjaj koji je verovatno bolji od vecine komercijalnih koje bi mogao da kupim za iste pare.

Ziveo diy :drinks:

Napisano
2 hours ago, silentbob said:

A kao slag na torti dobio uredjaj koji je verovatno bolji od vecine komercijalnih koje bi mogao da kupim za iste pare.

Ziveo diy :drinks:

Da bi kupio gotov fabrički DAC koji svira bolje od ovog što si napravio treba ti minimum 7-8X od iznosa koji si dao za sve ovo.

Živeo diy :drinks:

Napisano
20 minutes ago, sax.hifi said:

dobar DAC, a dobar i fox terijer Bane.

:)

Deda Bane, slabije cuje u poslednje vreme pa nije hteo da komentarise zvuk :oldtimer:

• 2 years later...
Napisano
On 11/14/2016 at 4:51 PM, silentbob said:

P1030767.JPG

Please help!

Prošetao kroz temu, i ne mogu da nađem - šta je ovde volume PCB, ima selektor, kako, šta, odakle?

DAC je AK4490 pločica ova: http://www.diyinhk.com/shop/audio-kits/68-768khz32bit-ak4490eq-dac-i2sdsd-input.html

A USB koji je?

Gde se nakači digitalni volume?

Ne mogu nikako da provalim ceo levi deo......

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...