Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
On 22.9.2020. at 21:46, krca44 reče

Aha Doktore nisam obracao paznju na ovo pa mi nije smetalo - ali razumem, kad vidim ponekad i meni bode oci "politicka korektnost"....

Ja nastavio da gledamm....Čim sam video da je majka andoid trudna - odustao sam. Jednostavno je postalo glupo. Toliko potencijala - Ridli je izgubio plot - ne može da se odluči da li je ovo Blade Runner, Elijen ili nešto treće... Smuti...pa prospi:smesna:

Pametan Džordž Lukas ...Kad je video da mu ne ide više prodao SW u belo roblje..

Napisano
pre 5 časa, Mikorist reče

majka andoid trudna

Miko androida samo napaja vestacku matericu - nije stvarno trudna... :grino:

Ali ok - podsetio me je Dok na pojavu politicke koreknosti - desava se u zadnje dve godine u stripovima, u meri kakva nikada ranije nije vidjena - narocito lgbt... a i ostalo.

Imam utisak da bar pola objavljenih radova koristi pogodno vreme i da je to glavni razlog za objavljivanje.

Napisano

Planirao sam da najzad zavrsim kutije sa, vec veoma poznatim, Iskra fulrendzerima, ali uzmem da pogledam prvih par epizoda meksicke serije "El Candidato", I izdangubim vreme. Dobra serija, aktuelna tematika - politika, korupcija, karteli...kutije za vikend, najverovatnije....

MV5BNTVmNjMzODEtNmRjYS00YTQwLWFmOWUtZmU3MWMxMjUzMDhiXkEyXkFqcGdeQXVyMTAzMDM4MjM0._V1_.jpg

Napisano
On 29.9.2020. at 17:24, krca44 reče

Miko androida samo napaja vestacku matericu - nije stvarno trudna... 

mislim da nisi gledao sve epizode... u epizodi 7 ili 8 otkriva da ima fetus u sebi .... zasnovan na karbon-u... te joj nije dovoljna infuzija od delova drugih androida....treba joj ljudska krv pored androidske ....u svakom slučaju neki novi oblik života koji može da koristi dark energy kao i ona - pošto je iz nje - odnosno da leti i ima moći kao i ona a da nije android . elem,  toliko je predvidivo - da ne spojlujem i buduće epizode  zaustaviću se ovde.:smesna:

Napisano
pre 20 minuta, Mikorist reče

da ne spojlujem

A gledao si ipak  :msn-rofl:

Jacu veceras   :buehehe:

Napisano
pre 6 časa, shonne reče

Slika iz druge sezone...

E ova me je serija pozitivno iznedadila - kad pocinje druga sezona ?

Napisano
14 minutes ago, krca44 said:

E ova me je serija pozitivno iznedadila - kad pocinje druga sezona ?

koliko ja procitao, krajem sledece godine :)

Napisano

https://www.imdb.com/title/tt0920489/?ref_=fn_al_tt_1

Ovo je moja majka gledala a ja mislio neka trt-mrt italijanska serija...  pocnem i ja da gledam, sasvim ok, nije to u rangu najboljih serija ali je dobra....    (  bas volim da je gledam, kad je daju...  :D  ).

Tokom godina je postala toliko popularna da agencije organizuju ture po sicilijanskim mestima gde je serija snimana.

:hihihihi:

Napisano
Ovo je moja majka gledala a ja mislio neka trt-mrt italijanska serija...  pocnem i ja da gledam, sasvim ok, nije to u rangu najboljih serija ali je dobra....    (  bas volim da je gledam, kad je daju...  [emoji3]  ).

Tokom godina je postala toliko popularna da agencije organizuju ture po sicilijanskim mestima gde je serija snimana.

Ja gledam 15 sezona Supernatural, od 2005 [emoji16]
Napisano
11 hours ago, krca44 said:

Ovo je moja majka gledala a ja mislio neka trt-mrt italijanska serija...  pocnem i ja da gledam, sasvim ok, nije to u rangu najboljih serija ali je dobra....    (  bas volim da je gledam, kad je daju...  :D  ).

Knjige su, isto, ako ne i bolje... 

Napisano
pre 7 časa, zika reče

Nisam znao da ih ima, potrazicu - hvala Ziko.

:D

Napisano
8 hours ago, zika said:

Koliko se secam nisu knjig(e), vec je Laguna svojevremeno objavila samo jednu knjig(u).

Paaaaa . . . moze da prodje i jedno i drugo, msm i knjiga, a i serija ( btw, odgledao sporadicno vise epizoda kada nisam imao sta na FOX Crime ). 

Napisano
47 minutes ago, Doktor said:

Koliko se secam nisu knjig(e), vec je Laguna svojevremeno objavila samo jednu knjig(u).

Paaaaa . . . moze da prodje i jedno i drugo, msm i knjiga, a i serija ( btw, odgledao sporadicno vise epizoda kada nisam imao sta na FOX Crime ). 

Šta da radim kad sam ost'o knjiški moljac, sâmo lenčuga u meni daje prednost TV... Verujem da Vama nije prepreka jezik. Ne, nema ove knjige, samo sam poneku od njih uzim'o u ruku. Mislim da ih ima na mreži...

617cVn24xtL._SY478_BO1,204,203,200_.jpg51A3aHTHVZL._SX345_BO1,204,203,200_.jpg51xFw140yhL._SX325_BO1,204,203,200_.jpg...

Svako uživa u svom... Ja ga volem, al' mi ne smeta kao neko drugi ne pada na to, što bi...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...