Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)

I samo za sve DIY-audio RS kolegione amatere-razmontere !...

:cheers:

Izmenjeno od BANAT
Napisano

^ još dva izvođenja Šubertove sonate za klavir br. 21 D. 960 - Alfred Brendel i Wilhelm Kempf

viber_image_2024-09-09_10-11-02-346.thumb.jpg.202758094f6591e32507ce1edb2ae756.jpg

viber_image_2024-09-09_10-11-02-395.thumb.jpg.60e35615396765a291f126420e5bf210.jpg

Brendelovo lirsko i Kempovo akademsko; Rihterovo mi se najviše sviđa, naročito ovo gore iz '57; Glen Guld je negde (zaturih link) izjavio da "nema strpljenja" za Šuberta i pohvalno govorio o Rihterovom, nešto sporijem izvođenju sonate br. 21, odatle je krenulo ovo jutrošnje istraživanje

Napisano (izmenjeno)
On 9/9/2024 at 10:18 AM, Woland said:

^ još dva izvođenja Šubertove sonate za klavir br. 21 D. 960 - Alfred Brendel i Wilhelm Kempf

. . . 

Brendelovo lirsko i Kempovo akademsko; Rihterovo mi se najviše sviđa, naročito ovo gore iz '57; Glen Guld je negde (zaturih link) izjavio da "nema strpljenja" za Šuberta i pohvalno govorio o Rihterovom, nešto sporijem izvođenju sonate br. 21, odatle je krenulo ovo jutrošnje istraživanje

Dodaj u istrazivanje def. i Kristijana Cimermana ( znam da je expert za Sopena, ali IMO "kida" i Suberta samo tako ), kao i moju omiljenu Tatajnu Nikolajevu ( znam da je specijalista za Baha, ali njeno izvodjenje sonate D. 960 je veoma nadanjujuce. Naravno i ovo IMO ).

Jos sam na odmoru, tako da ovo ide pravo iz memorije sive mase. :)

Genereralno, uzivaj u daljem traganju. :BeerMugCheers:

Izmenjeno od Doktor
  • 2 nedelje kasnije...
Napisano (izmenjeno)
On 9/17/2024 at 8:03 AM, Doktor said:

' jutro. :coffee:

Bas Jakooooooo ! ! ! :dance2:

bas jako ... malo promukao 😉, al maesto ostaje maestro 👍 valja nabavit ovaj vinil

Izmenjeno od revox

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...