Doktor Napisano Februar 3, 2021 #4534 Napisano Februar 3, 2021 8 minutes ago, Zen Mod said: . . . . a vas dva i nemate pojma, udario vinyl u glavu A sto jes' jes' . . . . Tri Asa iz rukava (k'o iz vica : Englez, Nemac i Grk ) + ovaj gore poslednji uzet pre par meseci. 180 gr. Neotpakovan. Neka ga, neka stoji, 'leba ne jede. Woland je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Februar 3, 2021 #4535 Napisano Februar 3, 2021 jbga, ja tako skupljam Iskre i ReVoxe Doktor je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Februar 3, 2021 #4536 Napisano Februar 3, 2021 jbga, sad me okrenuste na Younga sam Bogin sledecih 5 dana, minimum
prophet Napisano Februar 3, 2021 #4537 Napisano Februar 3, 2021 53 minutes ago, Doktor said: Eklatantan primer kako gore pomenuti shtreber upropasti ( citaj : usra ) kultnu numeru : [/url] Msm da mu se Richi nayebao sve po rodoslovu kada je cuo ovaj gore linkovani trash na YT. A izvorno to zvuci ovako : Obratiti paznju samo na kristalan ton ( sa malko distorzije ) Hammond-a koji "pegla" Jon Lord , i jednog kreativnog ludila koje Blekmur u toku cele numere prosipa na Strat-u. Ono sto je ovde takodje veoma bitno, ta njihova sinergija, sa odlicnom separacijom scene : a gde je Lord ? . . . a gde je Blekmur ? . . . finalno dovodi do jednog doyaynog utiska. Deep Purple je institucija ! Rici Blekmur je Marsovac, uostalom kao i Jon Lord ! Dzo Bonamasa je konfekcija ( kao sto rece [mention=665]Woland[/mention] ). Amin ! Saglasan. Mada to je tribute album i tako ga treba doziveti. Dodao bih live verziju u kojoj se mozda moze i bolje sagledati sinergija. I mozda najbitnije, ponekad je bolje ne odsvirati neki ton nego presviravati, sto je nazalost karakteristika vecine danasnjih skolovanih akrobata. Nije to taj feeling jednostavno: Woland and Doktor je reagovao/la na ovo 2
Woland Napisano Februar 3, 2021 #4538 Napisano Februar 3, 2021 58 minutes ago, Zen Mod said: moj glavni problem sa JB je dugo vremena bilo sve nabrojano - ma sve ima, sve je perfektno ..... i fali malo imperfekcije mda - konfekcionar.. eto vidiš, sve znaš ko veliki 59 minutes ago, Zen Mod said: ono - JB je perfektna muzika kad vozis - drzi te budnog i uzivas , dok s almani svasta moz da se desi, i krivinu da promasis ..... axa - nači predvidiv, na prvo slušanje OK, a drugo slušanje bude bez angažmana Doktor je reagovao/la na ovo 1
paja959 Napisano Februar 3, 2021 #4539 Napisano Februar 3, 2021 uh al sam Vas dobro cimnuo ...jbga,Duane je Bog i ovako,i nemojte zaboraviti da nas je napustio sa 25 godina...Derek je sa 20 godina postao clan ABB-a,barem onog sto je ostalo od njih,i ucio je zanat od dobrih majstora...pitanje je sta bi bilo,da je Duane jos i danas ziv,imao bi eto 74 godina.....100% sam siguran,da bi imao i fantasticne radove,kao i promasaje,kao i svi veliki mjuzicari... Bonamassa?.."who the f&ck is Alice" ? Doktor and Woland je reagovao/la na ovo 1 1
NIXIE Napisano Februar 3, 2021 #4541 Napisano Februar 3, 2021 Doktor and paja959 je reagovao/la na ovo 1 1
Leonardo Napisano Februar 4, 2021 #4542 Napisano Februar 4, 2021 Jednostavno savršena poezija života.
Zen Mod Napisano Februar 5, 2021 #4545 Napisano Februar 5, 2021 samo za Doktora Miki0503 and John Coltrane je reagovao/la na ovo 1 1
чика-Брка Napisano Februar 5, 2021 #4546 Napisano Februar 5, 2021 1 minute ago, Zen Mod said: samo za Doktora chicha, opasna ludnica. neje hrdjavo.
Aciko Napisano Februar 6, 2021 #4548 Napisano Februar 6, 2021 Doktor and Woland je reagovao/la na ovo 1 1
John Coltrane Napisano Februar 7, 2021 #4549 Napisano Februar 7, 2021 Woland and vladd je reagovao/la na ovo 1 1
vladd Napisano Februar 7, 2021 #4550 Napisano Februar 7, 2021 Vake su svirkke bile u Skadarliji, dok nije dos'o pozornik iz Kraljeva da rusi
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah