Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Jujuju ja sam do seksa dolazio teškom mukom, kakav crni Klajderman, morali smo da slušamo i imamo minimum NME Top 10, eventualno Top 20. Šu-šu: najviše mi se isplatio Shriekback prvi album (naslednici Gang of Four), koštao me dva džeparca ali je cicama bio neodoljiv ;)

Shriekback_-_Oil_and_Gold_album_art.jpg

Oil & Gold (1985), sve hit do hita, a tu je i darkerkama neodoljivi sentiš Faded Flowers :)

Napisano

Znao sam da ti je to vec bilo poodavno u "meredovu". B)

Sto ne napisa koju o samom snimku, master-u itd. ?

Koga ova ekipa sa ploche zanima, vec je cuo, slus'o na mp3, potom flac, itd. ostalim digital oblicima.

Kako taj vinil zvuci tebi ?

Daj, podeli s nas plz. ( iako cemo vec mi Santana's "vernici" to kol'ko vec sutra kupiti, ali valja cuti i jos koje misljenje ).

Napisano
18 hours ago, Doktor said:

Znao sam da ti je to vec bilo poodavno u "meredovu". B)

Sto ne napisa koju o samom snimku, master-u itd. ?

Koga ova ekipa sa ploche zanima, vec je cuo, slus'o na mp3, potom flac, itd. ostalim digital oblicima.

Kako taj vinil zvuci tebi ?

Daj, podeli s nas plz. ( iako cemo vec mi Santana's "vernici" to kol'ko vec sutra kupiti, ali valja cuti i jos koje misljenje ).

vinil cist ko suza,Made in France,treba to slusati u nekom normalnom formatu,ono sto je bilo po YT,MP3 itd nesposobno je bilo da prenese slojevitost muzickih tokova..produkcija nije vatromet,al su kmorektno uradili posao..

Napisano

n5t-IMG-74.jpg

dtf-IMG-74.jpg

...I da odgovorim na Pajino obrisano pitanje... :)

Thorens 126 ni u ludilu nije penzionisan, samo sam iz ormana, u kojem čami već skoro dve godine, izvukao Technics SL-151Mk2.

Čisto da malo i on protegne noge, a montirao sam mu AT-440MLb koja čuda čini sa istrošenim pločama i njihovim lošim iglama pojedenim unutrašnjim brazdama.

Tako da je i ovom pomalo izmučenom Alice Cooper-u podarila novu mladost :) :

q89-IMG-74.jpg

...Sprava sa drvenim stranicama je Sony TCK 990ES kasetofon, dok Cyrus Dvojka + PSX i dalje verno služe! :)

.

Napisano

@Kuja:thanx :)...zar ne mozes nekako resiti razmestaj tako da koristis oba?..ja sam se pukim slucajem pre skoro godinu dana navukao na tu opciju 2 gramofona,doduse imao sam ludu srecu,pa sam mogao da ih smestim..sad kad sam menjao pojacalo skoro,mandatorno je bilo dva phono ulaza..doduse malo je falilo da ode mast u propast,al se uspelo resiti i to komformisticko pitanje,jedino sam morao sad raditi (me DIYer :)) duzi IC za CD player..jedan gram sa nekom slabijom zvucnicom za drndavije ploce,drugi sa nekom boljom zvucnicom,za ploce dobrog kvaliteta..makar kolko se covek trudi da sve bude mint stanje,uvek ima i nekog kukolja..

Napisano

E ako si ga uzeo. Mislim na onaj prvi sleva. :rolleyes:

Trosio ga u zdravlju i veselju. 

Meni taj LP stalno nekako izmice. 

Nesto slicno bilo i sa "Amoxomoxoa" dobrom kopijom.

Al', na kraju dolijalo :

Tako ce (nadam se ) biti i sa ovim "kopacem grobova". ^_^

IMG_2457.JPG

IMG_2458.JPG

Napisano

Gene%20Clark.jpg

Gene Clark je jedan od osnivača Byrds-a, odlazio je i vraćao se u bend više puta, a u međuvremenu je pravio epske solo albume. No Other, na primer. Album počinje prilično flah, sa "Life's Greatest Fool", a onda kreće ubistveni pesmosled: Silver Raven + No Other + Strength of Strings... Uf, nije za one sa slabijim srcem ;)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...