Doktor Napisano Januar 31, 2014 Autor #903 Napisano Januar 31, 2014 Moze mene poduciti da na mladjima ostane Nikakav problem. Bice mi cast i zadovoljstvo.
revox Napisano Januar 31, 2014 #904 Napisano Januar 31, 2014 Hbg., nemam pojma ? Smorio me "sterilni" jazz vremenom. atipična pojava
Doktor Napisano Januar 31, 2014 Autor #905 Napisano Januar 31, 2014 atipična pojava Totalno atipicna. Slazem se.
revox Napisano Januar 31, 2014 #906 Napisano Januar 31, 2014 malo preslušavao lucindu williams world without tears pa sad ide norah jones live from austin tx što reći sem
ZZZ Napisano Februar 1, 2014 #907 Napisano Februar 1, 2014 lucinda je dobra. Jel na tom albumu beše ona pesma Overtime?
Doktor Napisano Februar 3, 2014 Autor #909 Napisano Februar 3, 2014 Paket br. 3 ( @revox ) "Italijan". ISLD 7. Perfektni LP-i. M's'm oba. Cover odlican, sem sa strane, na ivicama ( vidi se na slici 3 ). Da se odmah razumemo, ovo ide pravac u kolekciju, NIJE na prodaju. Oni koji me znaju, potvrdice. To je moja konstaticija i veliki minus odlicnom i korektnom dealer-u iz Sapca. Preslusavam upravo i "slazem" utiske i prisecam se tih svih albuma ove (za mene) referentne grupe. God save the Dr. Fripp. Prosto se plasim kako ce se nastaviti ovo popodne, ova vinil seansa, u kojem ce pravcu otici. Nastavice se ......
Doktor Napisano Februar 3, 2014 Autor #910 Napisano Februar 3, 2014 A nastavak je vec pripremljen, onako iz "gomile" .... fali naravno i "Exposure", ali me mrzi da tragam po coskovima koji su ionako random spakovani. Krenulo "ludilo" sa : Robert Fripp - Network ( prisetih se odma' Majda-e iliti ZZZ-A ) Upravo sa A strane - A3 "Here Comes the Flood" ( Fripp, Gabriel, Brian Eno - custom made - frippertronics /piano&voice/synth ) A da, za kraj je naravno ostavljen - "No Pussyfooting", malo remek delo.
revox Napisano Februar 3, 2014 #911 Napisano Februar 3, 2014 lucinda je dobra. Jel na tom albumu beše ona pesma Overtime? daaaa Paket br. 3 ( @revox ) Crimson 1.jpg Crimson 2.jpg Crimson 3.jpg Crimson 4.jpg "Italijan". ISLD 7. Perfektni LP-i. M's'm oba. Cover odlican, sem sa strane, na ivicama ( vidi se na slici 3 ). Da se odmah razumemo, ovo ide pravac u kolekciju, NIJE na prodaju. Oni koji me znaju, potvrdice. To je moja konstaticija i veliki minus odlicnom i korektnom dealer-u iz Sapca. Preslusavam upravo i "slazem" utiske i prisecam se tih svih albuma ove (za mene) referentne grupe. God save the Dr. Fripp. Prosto se plasim kako ce se nastaviti ovo popodne, ova vinil seansa, u kojem ce pravcu otici. Nastavice se ...... po omotu bih rekao kompilacija, za mene sasvim dovoljno od njih a za tebe ....... A nastavak je vec pripremljen, onako iz "gomile" .... fali naravno i "Exposure", ali me mrzi da tragam po coskovima koji su ionako random spakovani. Fripp & malo Eno 1.jpg Fripp & malo Eno 2.jpg Fripp & malo Eno 3.jpg Fripp & malo Eno 4.jpg Krenulo "ludilo" sa : Robert Fripp - Network ( prisetih se odma' Majda-e iliti ZZZ-A ) Upravo sa A strane - A3 "Here Comes the Flood" ( Fripp, Gabriel, Brian Eno - custom made - frippertronics /piano&voice/synth ) A da, za kraj je naravno ostavljen - "No Pussyfooting", malo remek delo. bi li ti ko doma dok se ovo vrćelo i ako bi ode u šetnju
Doktor Napisano Februar 3, 2014 Autor #912 Napisano Februar 3, 2014 bi li ti ko doma dok se ovo vrćelo i ako bi ode u šetnju Naravno da nije bilo nikog. Samo bi me dekoncentrisali u preslusavanju ovih zahtevnih i referentnih muzickih materijala.
revox Napisano Februar 3, 2014 #913 Napisano Februar 3, 2014 Naravno da nije bilo nikog. Samo bi me dekoncentrisali u preslusavanju ovih zahtevnih i referentnih muzickih materijala.
Doktor Napisano Februar 3, 2014 Autor #914 Napisano Februar 3, 2014 Posle ovakvog odgovora sam 200% siguran da tek paket br. 4 nece biti interesantan za tebe. No, o tome drugom prilikom. Moram imati punu koncentraciju za Dr Fripp-ovu "motornu testeru" iliti frippertronic. ( btw, Dr Fripp je levo, a drugi Dr Eno je desno - prakticno konzilijum. Ali kakav ).
revox Napisano Februar 3, 2014 #915 Napisano Februar 3, 2014 Posle ovakvog odgovora sam 200% siguran da tek paket br. 4 nece biti interesantan za tebe. No, o tome drugom prilikom. .............. doco odgovor je bio na konstataciju da je ostatak familije pošao u šetnju
Doktor Napisano Februar 3, 2014 Autor #916 Napisano Februar 3, 2014 doco odgovor je bio na konstataciju da je ostatak familije pošao u šetnju Naravno, jasno mi je. Supruga radi popodnevnu smenu. Kcerka u citaonici. Ova nedelja je dobitna za mene po pitanju ovakvih muzickih materijala. Sta tek spremam za sutra popodne. He, he ...... ma videces. Paket br. 4. A vec ovih dana stizu i paket br. 5, pa br. 6 ......
revox Napisano Februar 4, 2014 #917 Napisano Februar 4, 2014 doco ne pitah te što bi s`ovim lampama te si ih izlijepio sa flasterima, da nisu što bone ili bolje rade ovako
Doktor Napisano Februar 4, 2014 Autor #918 Napisano Februar 4, 2014 doco ne pitah te što bi s`ovim lampama te si ih izlijepio sa flasterima, da nisu što bone ili bolje rade ovako ssssssssssss-2.jpg More jok. Bilo tako kako sam dobio u kompletu rezervnih cevi od prethodnog vlasnika. Pisu na tim i flasterima neki projevi sa decimalama. Verovatno je neko prethodnom vlasniku premeravao te 6072, pa otud ? Valjda je to ? Mene mrzelo da skidam, hebes estetiku. Vazno je da rade odlicno. RCA 6072.
paja959 Napisano Februar 7, 2014 #919 Napisano Februar 7, 2014 nije na gram.,ali...vredi u svakom formatu za 5+
stein Napisano Februar 7, 2014 #920 Napisano Februar 7, 2014 Jedva našao neuništenu ploču... Al' jedva...
paja959 Napisano Februar 9, 2014 #921 Napisano Februar 9, 2014 ce da se vrte,nadajmo se sad vec uskoro..lov sa danasnje berze..
zerowaf Napisano Februar 9, 2014 #922 Napisano Februar 9, 2014 Danas je dobro grizlo, ha Pajo? Buvljak?
revox Napisano Februar 9, 2014 #923 Napisano Februar 9, 2014 ce da se vrte,nadajmo se sad vec uskoro..lov sa danasnje berze.. ulovi i paja tya live
paja959 Napisano Februar 9, 2014 #924 Napisano Februar 9, 2014 samo je bila jedna od uobicajenih berzi,manja ali tu se skuplja srz preprodavaca..jadan od mobilnih sistema sa kojeg su pustali muziku je bio par MAC240-ki,JM Lab neki monitori,i matori Philips CD plejer ..prenosni boom box :)..skupilo se nekih stvari i za zamenu (LP+CD),pa sam malo "prosetao",za svaki slucaj
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah