Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 218
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Koja ti je to boja ? Tamno bela ili svetlo crna ? Zašto okrugli ? Nisu li mogli biti trouglasti ? Nešto su mi mnogo široki sa jedne strane, a uski sa druge.

Moraš ti to ispočetka :blum3:

Napisano

Ma takvi kakvi su, za koga su - dobri su :)

Ulazim u sobu i vidim bele lavore. Pomislim "jbt, kao da sam ušao kod nekog audiofila" :rofl:

Luka, smem li da odmastim horne sapunicom pošto ne smem nitro da koristim ?

Napisano

Koliko je ovaj projekat komplikovan za totalnog pocetnika? :-)

Ukoliko bi se pravile kutije kao Anubisove, ni najmanje. Imaš koje drajvere trebaš da kupiš, imaš dimenzije kutije, šemu skretnice ti pošaljem na mail :wink2:

Napisano

Ukoliko bi se pravile kutije kao Anubisove, ni najmanje. Imaš koje drajvere trebaš da kupiš, imaš dimenzije kutije, šemu skretnice ti pošaljem na mail :wink2:

Ovo ne zvuci lose izgleda da bi mogao da bude moj ulazak u DIY vode :-)
Napisano

Mislim da bi bilo interesantno staviti sad cene za sve: lavor, drajveri skretnice da bi potencijalni samograditelji mogli da razmotre da li da se upustaju u avanturu.

Napisano

Što ne naručimo grupno Acoustic Elegance drajvere iz Amerike? Mnogo bi bolje išli uz ovo...

Napisano

Cena, problem oko nabavke tj. transporta...a i ne ide tako dobro uz ovu boju kao sonido :)

Koji je trenutni tečaj za Sonidove petnaestice?

Napisano

Zadnja cena za SCW 400-8 (15”) 370,-EUR/PAR

Hvala u ime svih znatiželjnih! :cheers:

Napisano

Mogle bi se čuti 15-ce kada bih imao finansija i vremena da do parade završim zvučnike, to zavisi od dosta faktora.

Napisano

Još jedna stvar, moram da budem dosadan:

Za sve one koji su zainteresovani za ovu hornu:

Da bi se naručila (tj da je napravim) mora se započeti tema o pravljenju zvučnika, kupiti svi drajveri, i započeti da se pravi kabinet.

Neću praviti za unapred.

Dinamiku izrade takođe nikom ne obećavam, to je nešto što nažalost ne mogu da ponudim - biće kad bude jer ima dosta posla koji i nije najzabavniji a zavisi od mog slobodnog vremena. Žao mi je što je tako, ali bolje ne mogu.

Napisano

Mislim da bi bilo interesantno staviti sad cene za sve: lavor, drajveri skretnice da bi potencijalni samograditelji mogli da razmotre da li da se upustaju u avanturu.

Postoji podatak ranije u temi.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...