Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Nešto malo skromnije, Wharfedala Diamond 11.1, ima 5" bas i 1" visokotonac, kutija bassreflex 11l.  Nabavljeno polovno i povoljno, ali je kao novo.

Sviraju loše, ali već sam prepravio manji model 11.0 da svira mnogo dobro tako da će i ovo ići na prepravku, možda dodam pozadi jedan visokotonac.

Uzeo za sestru, nema muziku osim neke mini linije koja je za kontejner. Kad završim ceo sistem, postaće i oni audiofili (sestra, zet i sestrić).

Verovatno će ići  kombinacija WD11.1+Topping D30 ili D50+Aikido buffer+mini Leach ili BatoMM i nešto odgovarajućih kablića.

W11.0 A.jpg

W11.0 B.jpg

W11.0 C.jpg

Napisano
7 hours ago, NIXIE said:

Nešto malo skromnije, Wharfedala Diamond 11.1, ima 5" bas i 1" visokotonac, kutija bassreflex 11l.  Nabavljeno polovno i povoljno, ali je kao novo.

Sviraju loše, ali već sam prepravio manji model 11.0 da svira mnogo dobro tako da će i ovo ići na prepravku, možda dodam pozadi jedan visokotonac.

Uzeo za sestru, nema muziku osim neke mini linije koja je za kontejner. Kad završim ceo sistem, postaće i oni audiofili (sestra, zet i sestrić).

Verovatno će ići  kombinacija WD11.1+Topping D30 ili D50+Aikido buffer+mini Leach ili BatoMM i nešto odgovarajućih kablića.

W11.0 A.jpg

W11.0 B.jpg

W11.0 C.jpg

:)

znam kako je, imam i ja sestru i zeta.

ali kod njih je druga stvar - nece audiofiliju.

nece.

nije da nema ko da nabavi/napravi/odradi, jednostavno ih ne zanima.

nema kablova, ni tanjih ni debljih, nema cinceva, nema lemilice.

koriste neki DVD 5.1 kucni bioskop (cca 100e) + led TV.

sve original fabricko.

uzivaju u muzici a i filmovima.

bez lemilice.

:)

Napisano

Moj šurak hoće samo da bude bas što veći "da bije", može samo bas i mali visokotonac a i taj visokotona ne mora, samo bas da bije, nema veze ostalo :buehehe:

Dete 35 godina, jbg :buehehe:

Napisano
pre 1 sat, Aleks reče

Moj šurak hoće samo da bude bas što veći "da bije", može samo bas i mali visokotonac a i taj visokotona ne mora, samo bas da bije, nema veze ostalo :buehehe:

Dete 35 godina, jbg :buehehe:

Napisano
pre 3 časa, чика-Брка reče

ali kod njih je druga stvar - nece audiofiliju.

Neće ni ovi moji, ali preobratiću ih.:D

Napisano

Interesuje me ovaj imm 6 mikrofon. Moze li da se na njega nabode kablo i postavi na neki stalak. Ocu pitam utice li kablo na merne sposobnosti :)

Napisano
pre 1 sat, drVelinov reče

Interesuje me ovaj imm 6 mikrofon. Moze li da se na njega nabode kablo i postavi na neki stalak. Ocu pitam utice li kablo na merne sposobnosti :)

Mislim da može, samo ne preterivati sa dužinom, recimo 1m do 1,5m i što manji kapacitet kabla.

Napisano
pre 53 minuta, Mikorist reče

Sa. onim džepnim micom za telefon. Igračkicca

Nisam znao, jel to onaj IMM6 ili baš neka igračka?

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...