Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Evo, zvao sam Interhit i ponovo im poslao upit za mosfetD , ali ne gajim prevelike nade, i Papa Pass je morao da kupi min 60 kom. Odgovorice valjda uskoro... Nego, Zenka, a sta mu je onaj M2? Nema ga na FirstWatt sajtu...

Napisano

Evo, zvao sam Interhit i ponovo im poslao upit za mosfetD , ali ne gajim prevelike nade, i Papa Pass je morao da kupi min 60 kom. Odgovorice valjda uskoro... Nego, Zenka, a sta mu je onaj M2? Nema ga na FirstWatt sajtu...

imas dovoljno informacija u threadu u solid state na nasem forumu

izlazni stepen buffer (source folover) , ima nesto gain-a - dobijeno trafoomna ulazu ( taman kako bi to i sipi uradio ) :rofl:

dalja raprava u predmetnom threadu , molim :cheers:

Napisano

-Pronto, chi parla?-Sono io, hiFace. Mi conosci?post-9-127032662121.jpg

Djole, jesi nabavio ovu spravicu?Ako jesi, kako ti se cini?
Napisano

Djole, jesi nabavio ovu spravicu?Ako jesi, kako ti se cini?

Nabavio, nabavio. Post'o clan biblioteeeke! Skroz mene uradjen transporat prve kolicine za RS :cheers:Dakle(m) svira. Ajd' dalje cu u temi PC kao izvor zvuka. I jos da ga malo 'usviram' :doh:
Napisano

Da sam malo manje strog prema sebi dozvolio bih si tračak ljubomore radi ESD-a! Kako ja ne mogu naići na pilu sa Elnama i bezbroj regulatora i transportom u kojem stvarno ima aluminijskih dijelova, a ne samo mekana plastika... :doh::doh::( Lijep ubod, Zen! :cheers:

Napisano

ma - teaser - slike su sa neta .....:doh:

Ako su i sa neta...Sad pretpostavljam da ćeš sa neta skinuti još koji trafo i dodati nekakve fetove u A klasi, pa sve to lijepo dokumentirati na tom istom netu tako da i ovakvi kao ja mogu napraviti copy/paste na svoju policu. :doh: (Osim ako ne najavljuješ komercijalni uradak koji je plod dugogodišnjeg stjecanja znanja i iskustva... :cheers: )
Napisano

.....(Osim ako ne najavljuješ komercijalni uradak koji je plod dugogodišnjeg stjecanja znanja i iskustva... :cheers: )

a jes' - stekovao sam 30 kom 222ESD za prepravku i dalju prodaju :doh:
Napisano

a jes' - stekovao sam 30 kom 222ESD za prepravku i dalju prodaju :doh:

Ovdje je svaki dan 1. April! :( Onda ću se predbilježiti za jedan primjerak! :cheers: Isprobat ću ga na Leonardovim podmornicama. :doh:
Napisano

Ovdje je svaki dan 1. April! :cheers: Onda ću se predbilježiti za jedan primjerak! :doh: Isprobat ću ga na Leonardovim podmornicama. :doh:

Odlična ideja, evo upisah u podsetnik za 1.april 2110 godine. Ako sam preživeo ovih 500 i kusur godina, preživeću makar još 100.Verovatno ću do tada pribaviti sredstva za "podmornice", sudeći po sadašnjem rastu ekonomskih prilika u regionu. :(
Napisano

Za 100 godina ce muzika da se direktno projektuje u glavu

Ma jok, to je moguce od kad znamo za proces alkoholnog vrenja :cheers:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...