Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

ako se negira cela recenica trebalo bi da bude logcki isto

A to bi bilo:

Znači ne slažemo se da se ne slažemo = Ne znaci da se slažemo da se slažemo

A ova prva

slažemo se da se ne slažemo = ne slažemo se da se slažemo

:)

Nikako se ne slažem ! :wild:

Napisano

...da razbijem malo debatni krug, da prijavim da su KLEI/ex Eichmann Bullett pure silver rca konektori zalemljeni na mesto starih Roksan rca konektora koji su bili ruku na srce malo razlabavljeni po pitanju kontakta sa masom.

Sada ovako izgleda ulaz/izlaz sa step-up trafoa :)

post-36-0-29964100-1459255165_thumb.jpg

Napisano

chapter 2,gle cuda,prosviralo nakon refresh-a..jos da se u sledecem krugu ubaci rotacioni selektor iz donor primerka,i masala..prosvirala  i Shure V15/V JICO  bez ikakvog moljakanja na 126/SME III :)

post-653-0-66719600-1459269618_thumb.jpg

Napisano

Stiga prvi deo  4 komada extra nadrkanog projekta SE Milosav MK III. Drasko ih upakovao ko djavo, lepe samo tako, cekam sada ostatak. .... Sto Woland samo u nove lampe da ide. Pre njega bre sam dosao u Beograd, jedino me sjebo, njegove lampe izgleda vece, al ajd sad, nemoz sve uvek. :msn-rofl:

Drasko, hvala jos jednom.

Pozdrav

Milosav seljak....tj ja Grozni :laugh1:

P.s. obratite deder paznju na maus pad....kakva kvarna reklama .... najgori sam i to volem

post-264-0-29880800-1459362009_thumb.jpg

post-264-0-75102200-1459362036_thumb.jpg

Napisano

Stiga prvi deo  4 komada extra nadrkanog projekta SE Milosav MK III. Drasko ih upakovao ko djavo, lepe samo tako, cekam sada ostatak. .... Sto Woland samo u nove lampe da ide. Pre njega bre sam dosao u Beograd, jedino me sjebo, njegove lampe izgleda vece, al ajd sad, nemoz sve uvek. :msn-rofl:

Drasko, hvala jos jednom.

Pozdrav

Milosav seljak....tj ja Grozni :laugh1:

P.s. obratite deder paznju na maus pad....kakva kvarna reklama .... najgori sam i to volem

Zarulja :)  ... jesi li mogao naci manje  :wink2:

Napisano

E, to je već nešto interesantno. Koji je Karlson u pitanju?

K12,i to u onoj najkonzervativnijoj verziji,vidim po skrgama i helperima,a prigusenje od napred je neki bitumen,ili neki slican premaz.Ovi zvucnici su 12 incha.Pevaju visoke kao blesavi,basa ima kao na klipu koji sam postvio,a to je za mene lepo i dovoljno.Velika je lutrija da su ovako sacuvani,

Napisano

K12,i to u onoj najkonzervativnijoj verziji,vidim po skrgama i helperima,a prigusenje od napred je neki bitumen,ili neki slican premaz.Ovi zvucnici su 12 incha.Pevaju visoke kao blesavi,basa ima kao na klipu koji sam postvio,a to je za mene lepo i dovoljno.Velika je lutrija da su ovako sacuvani,

Ajd kad ih već prodaješ šibni cenu na pp.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...