Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

А, у овој рубрици ништа још нисам написао...Ево нешто сасвим скромно. Глава се још тражи, ово је за прву помоћ.

post-606-0-88709000-1333123414.jpg

post-606-0-34663400-1333123441.jpg

Napisano

Odlično ti je prvo pisanje u ovoj rubrici ;)Malo detalja?

Napisano

trubadur ili iskrafon , bar sudeci po sliciil' da obrisem naocare .... :rofl:

Napisano

ma ne brojim , no bi i Smena 8 napravila bolje fotke :wink2:a i nije no je Project :sarcastic_hand:u svakom slucaju - uzivaj u koriscenju novog ljubimca

Napisano

ma ne brojim , no bi i Smena 8 napravila bolje fotke :wink2:a i nije no je Project :sarcastic_hand:u svakom slucaju - uzivaj u koriscenju novog ljubimca

Јес вала, свака ти је ка Његошева....
Napisano

Postavljena slika

???

Liči na cigarete, ali s obzirom na konektore i regulacije tipa potenciometara, pretpostavljam da je u pitanju mimikrija a u stvari neki media player?

Napisano

Stigao novi Asahi Kasei. Trenutno mu radim konverziju... :lol:

I kod mene isto - jedva sam ga izvadio iz te flase... :hot::rofl:post-20-0-86536800-1333051306.jpg

Dobar mali.. očekivano bolji od Lampucere, 20 dolara mora da svira bolje od 50..p.s. u direktnom poredjenju korišćene potpuno različite kako digitalne tako i analogne žičurine te je testiranje lišeno bilo kakve objektivnosti..
Napisano

Postavljena slika

???

Liči na cigarete, ali s obzirom na konektore i regulacije tipa potenciometara, pretpostavljam da je u pitanju mimikrija a u stvari neki media player?

Piše MILE a piše i HUND :wink2: , liči na media player ali je škatulica za pušilice.

post-11-0-17590200-1333196786.jpg

Napisano

Evo nekih skalamerija i kod mene.Ruski preklopnici 2x32 polozaja.Niski buvljak je cudo svasta se nadje.

post-962-0-27781100-1333197716.jpg

Napisano

p.s. u direktnom poredjenju korišćene potpuno različite kako digitalne tako i analogne žičurine te je testiranje lišeno bilo kakve objektivnosti..

ja reko vec da se ta boles ozbiljno zapatila ovde....
E kad se i Vule poziva na žice (i to još digitalne), onda je stvarno zadnje vreme došlo,.... :shok::buehehe::nijenormalno:
Napisano

Oduvek sam ovo zeleo da imam. Mislim da ce lepo da cucne u neki amp tipa gainclone.

post-962-0-16754300-1333200243.jpg

Napisano

E to je heavy duty device. Alal vera!

Nije bas novopridoslo ali mislim da je takodje "heavy duty".4x 500Mhz, 2Gs/s, FFT...itd

post-962-0-72633800-1333200860.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...