Jump to content

first

Član
 • Content Count

  668
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About first

 • Rank
  first

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd/Zemun
 • Zemlja:
  Serbia
 1. Mene pogađaju nepravde bilo koje vrste, pa zato tako i reagujem. Jednostavno nism od onih koji su spremni da ćute i gledaju kako siledžija maltretira slabije od sebe, jer se eto njih to ne tiče.
 2. @gaggia Nema smisla vraćati se u istoriju i relativizovati moje pisanje, da bi se spakovala kakva takva kritika. Neka logika bi ipak trebala da postoji, a ove tvoje tvrdnje bi iziskivale mnogo vremena za dokazivanje. Ako već hoćeš da budeš konstruktivan, evo ti ovaj slučaj na ovoj temi, pa mi lepo reci šta nije tačno u onome što sam naveo. Ako to iskreno možeš, onda opali po meni iz sve snage.
 3. A kako se zove to što kritikuješ nekog za iste stvari koje si i sam radio i to na mnogo bezobrazniji i prljaviji način? I sad još ti daješ sebi za pravo da nekome držiš lekcije.
 4. Ako misliš da nije istina ono što sam napisao, spreman sam da trpim posledice, pa ti sad presudi.
 5. Ne znam šta očekuješ, ali takvu nećeš sigurno videti.
 6. Reče neko ko je je to isto radio (i još mnogo gore) na onom forumu, dok mu je ovde bio zabranjen pristup. Da čovek ne poveruje. Sad su izgleda moderne ove "naprednjačke" transformacije.
 7. first

  POPLAVA

  Da li ti stvarno misliš da stanovništvo ove napaćene Srbije boluje od kolektivne amnezije. Zamolio bih te da nas sve ovde zaobiđeš sa ovakvim konstatacijama (provokacijama). Piši o rekama, vodostaju, poplavama ili pecanju šta god hoćeš, samo nemoj da nas ubeđuješ u to što si počeo, jer mi pripadne muka od same pomisli na biografije ljudi koji sada vode ovu državu i štetu koju su joj naneli u prošlosti kada su takođe bili na vlasti. Ako im ti posle svega još uvek veruješ, onda zaista imaš ozbiljan problem.
 8. first

  Zanimljive i smesne slike

  http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&nav_id=849841
 9. first

  POPLAVA

  Kako može da se pomogne. Ako treba nekoga da primim na stan i hranu, tu sam.
 10. first

  Skromnos je vrlina onih koji druge nemaju

  Da li je slučanost što se baš danas oživljava (posle 20 dana) ova tema i to na ovakav način. Tek što se smirilo na jednoj strani, a sad ovakav poziv.... ....neka hvala, radije ću da odem po kokice i posmatram iz daljine.
 11. first

  Udrobljena automobilska tema.

  Neka to procenjuje neko drugi, čije odluke neće biti opterećene ličnim sukobom i biće svakako objektivnije
 12. first

  Udrobljena automobilska tema.

  Priključi se ovde, čini se da te nestrpljivo isčekuju.... http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/26937-usb-kablovi/ A jel' znaš ti nekoga na forumu sa kime se ovaj nije zakačio...
 13. first

  Udrobljena automobilska tema.

  Slobodno preduzmi nešto samostalno, ako smatraš da nemaš pametnija posla.
 14. first

  Udrobljena automobilska tema.

  Kako ja da pokrenem takvu akciju kada sam među onom većinom koja se ne pridržava u potpunosti svih saobraćajnih propisa baš iz pomenutih razloga. A nisam ni od onih što jedno pričaju, drugo misle, a treće rade. Neka se time bavi onaj ko nema pametnija posla.
×