Jump to content

VukJov

Babovan
  • Broj sadržaja

    1124
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

  • Broj dana (pobeda)

    1

Sve objavljeno od VukJov

  1. Зар ти ниси рекао да ћеш игнорисати моје постове..
  2. Крене ми кисело на курац када год видим линак ка алију, још када га постави лик коме су у задњих пар месеци изуваљивали онолико фејк компоненти.. Понаввљам, мазохиста каже садисти удари ме, садиста каже нећу..
  3. Бета тестер китајских смућкај па проспи полупроизвода не одустаје..
  4. 10000uF 80V, 85C, 35x51mm, Samwha, Made in Korea. SNAPIN Када би могло 80V 4700uF 100V, 105C SNAP IN 35X50mm, Samwha, Made in Korea Еве их и на 100V
  5. OPA1641 ништа спектакуларно.. чини ми се чак да је 1611 убедљивији..
  6. Или да пошаље узорак некоме респектабилном.. мада да је хтео могао је објавити своја мерења..
  7. Само треба прво видети да ли се китајац напрасно сетио да га они копирају пре или после јутуб блаћења.. Свакако нису чиста посла..
  8. Врхунска, имао до сада две, једна је још увек на Technics SL-150, друга отишла заједно са Thorens TD-150.. не знам само постоји ли база неког трећег произвођача ознаке 150 па да и на њу метнем исту.. Постоји и верзија 242 од десет цола, али она је тек ултра ретка..
  9. Ма бре кењају преваранти сигурно, наручили негде на другом месту да им праве јер је јефтиније, па ти наштанцовали вишка и/или им отишло малко ван спецификација.. да су ‘оригинални’ значајно бољи упоредили би мерења, овако је све смућкај па проспи.. До сада сам научивао 5-6 различитих драјвера од Dayton Audio, када дођу серије из Сингапура готово се не разликују, код китајских лагано оду преко десет посто..
  10. Кажем ти, само та ручка вреди више..
  11. Китајци кукају како их клонирају.. Биће скоро пропаст света..
  12. На том твом само ручка вреди дупло од цене коју тражиш..
  13. Види, ако поредиш са новим грамофонима лако можеш пар пута и да дигнеш цифру..
  14. Још једна у низу причам напамет изјава, попут оне давне да су ММ звучнице боље од MC.. Поред тог дуала ког смо слушали, небитно који је био али свакако неки од тих извиканих са идлером, стајали су Garrard 401 и Lenco 75, примарни извор у систему је Technics SP-10..
  15. Мање или више ометен, небитно.. сама фабричка мерења су таква да је просто немогуће да им било ко поверује..
  16. Можда сам ипак слушао 1019, доста личе сви, беше неки са правом хваљен модел..
  17. Нисам ни ја, али не проналазим.. На сајту поизвођача има само фреквентни одзив и импеданса, али је занимљиво да се види којим је алатом мерено.. исти мери водопад, дисторзију и свашта још нешто али им није пало на памет да објаве, ако личе на оне са јутуба није ни чудо.. уосталом не би били ни први ни последњи кои су слагали, мало шта има лепо да се објави када се сниме широкопојасни драјвери, поготово велики..
  18. Не знам колико имају везе 1228 и 1229, чине се слично.. Слушао пар пута код другара 1228 док га није однео на викендицу, врхунски то ради обзиром на годину производње и изглед који не обећава.. Дуал је био јако озбиљан произвођач грамофона, можда су имали много 'обичних' модела, али ако се пореде са данашњим од лесонита на ластиш или енглезима из тог тоба класама су изнад..
  19. Има ли негде неки озбиљан ривју и снимак драјвера, односно мерење које више показује од штурог произвођачког.. водопад и диссторзија су баш гадни код оног горе са јутуба, крештање средњих је очекивано..
  20. Ма за тебе да не узимаш китајце..
  21. Јесте али доста тих XMOS решења, барем раније, имало је проблем са тим ако је прекинуто напајање кроз гајтан..
  22. Узгред, имам негде и прву верзију XMOS плочке, можете и њу пробати, не иде старо на ново и обрнуто.. после када се испостави као најбоља може Желимир да је добије за стотку..
  23. Мора да се обави handshake..
×
×
  • Kreiraj novo...