Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

ko bre?! jel ja?! ehhh, kad bi ti znao koliko mi je takvih proslo kroz ruke... zmureci sam ih rastavljao i vracao u radno stanje... citavu tu VOX zavesa seriju .. :msn-rofl: a pazi - nisam ni treptao! :)

I ona Brian May signatura? :)

Postavljena slika

• 3 months later...
Napisano

Bio mi je danas Grozni. Zbog Guyrgyuevaka. Lepo smo se družili. Svako je pričao svoju priču ali smo se ponekada i čuli :) Rekao je da mu se kod Gyurgyuevaka ne sviđa ime :) Ostalo mu se sviđa. Uz poneku zamerku. Sve u svemu, nama je bilo fino.

Napisano

Opak sistem brate Wolande. Jedva cekam da ga cujem sa pravim pretpojacalom. Guyrgyuevke super, al zaista. Veoma dinamicne, rezolutne, sa "pravim instrumentima", a sa Stabijem JOOOJ.  A za price... prvi put smo ozbiljno seli tolko tema...,  bice jos dana za mejdana, pa jednu po jednu. Pozdrav, uzivao sam zaista,

• 4 months later...
Napisano

Jedno pitanje vezano za prvi post u ovoj temi...

Koliko je (a pretpostavljam da jeste) krucijalan položaj T-L (ujede se za jezik :) ) otvora? Da li bi mogao da se stavi sa zadnje strane uz neke manje izmene u samoj konštrukciji kutije?

Napisano

moze napred , moze nazad , moze sa strane , moze dole

uvek uz manje korekcije - da se vodi racuna gde je geometrijski pocetak unutrasnjih usta cevi/otvora

sto pitas u ovoj temi ?

• 2 years later...
Napisano

U prvom postu ove teme, vidim ima fotografije koje se ne vide :)

Da li je to uklonjeno iz nekog razloga, pa da ne pitam vise, ili je cudo od interneta, hosting service-a..., ucinilo svoje pa ih nema.

Pitanje konkretno je da li se mogu opet dobiti, dimenzije MLTL kutije, dobrodosao bi i pocetak izrade zbog ideje oko spajanja, ako nije problem naravno.

U razmisljanju sam da pravim, nije jos doneta odluka, nekako na slepo, i na osnovu tekstova sto pisete to zvuci onako kako bi se i meni svidelo. al da vidim prvo ima li svih informacija dostupnih za izradu.

Hvala unapred

Vinko

Napisano

Ti zvučnici sviraju u samom centru Novog Sada, u prvom postu je ima forumaša vlasnika.

Ja bih ljubazno zamolio za audijenciju pre švajsovanja :)

Napisano

Pogledao linkove, vidim nacrt, jedino ne videh dimenzije.

Mislio sam da ovde u prvom postu ima detaljnije, al sad razumem da je ista slika kao na blog-u.

Nisam jos u fazi pravim odmah, mada mi se veoma svidja koncept, primetio da nema dimenzija pa reko da pitam mogu li se dobiti pre nego se zaletim skroz.

A za poslusavanje sistema, iskren da budem, nov sam ovde i malko mi neprijatno da vec pitam za tako sto...bice prilike za obostrana druzenja, nadam se

Napisano

jednostavno

kontaktiras konstruktora :smesna: i kulturno upitas da li mozes dobit nacrt za DIY svrhu

Napisano

jednostavno

kontaktiras konstruktora :smesna: i kulturno upitas da li mozes dobit nacrt za DIY svrhu

:)

ako sam dobro ispratio slike na blog-u , pre svega moram jedan Skenderbeg konjak da nalovim

• 3 months later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...