Zen Mod Napisano Novembar 7, 2025 #903 Napisano Novembar 7, 2025 nije za boraniju da razmislja o tome ene, vise volim to videti od kojekakvih naglancanih ko mudo pasije, stotine iljada kostaju kutije a driveri sve zajedno 2000 zerowaf, Aleks, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1
zerowaf Napisano Novembar 7, 2025 #904 Napisano Novembar 7, 2025 OK, razumijem to i niti ne želim osporiti jer se i slažem. Da, prije bih poduzeo trud da odem poslušati, a zapravo više vidjeti ovakav sustav nego najveće Magico, Wilson, YG ili oko kojih li se već zvučnika ovih dana stvara hype. Želio sam naglasiti da su mi i dalje nestvarne vrijednosti u gotovini koje se stavljaju ne zato što bi ih baš jako volio imati, a ne mogu, nego zato što se čudim dekadenciji u kojoj se stvaranje ovakvih vrijednosti uzima zdravo za gotovo. A koliko bi nešto želio imati...ne znam. Volio bih da mi svi susjedi imaju nekog Singera, Alfaholicsa, E-Typea, DB507 i slično, ali sebi ih za stvarno i ne priželjkujem niti se zamišljam kao vlasnik. Evo, kad bi se u Sheratonu umjesto klasičnog Hi-Fi SHowa odigravao ovakav Hi-Fi show, tada bih vjerojatno i želio doći. Inače, bio sam jedan jedini put na Hi-Fi showu i ako mogu napraviti usporedbu, svaka šetnja po šumi, sjedenje uz more ili pogled s osunčanog brda na dolinu i maglu koja se po njoj vuče ispod tebe mi je stvorila više hormona sreće nego sve one hi-fi babaroge koje se na sajmu prostački nadglasavaju iz sobe u sobu. Opet sam ja otišao u stranu...kad sam prelijen da zaustavim asocijacije koje mi dolaze umjesto da mi dolaze suvisle tehničke misli. Vix, LightMatic and grone je reagovao/la na ovo 3
Zen Mod Napisano Novembar 7, 2025 #905 Napisano Novembar 7, 2025 ne mozemo mi sa nasim boranija budjelarima da razmisljamo iole realno o takvim relacijama eno ti primer ......... neki prebogati Koreanac (ili ekipa, ne znam) se stekli da cuvaju nasledje WE, na platnom spisku imaju i JRob i JC Morrison i ne znam koga sve, o svom trosku razvlace po sajmovima gigantsku WE postavku, cisto zarad popularizacije Firma za proizvodnju uredjaja, evidentno no profit, Silbatone zerowaf, Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 3
zerowaf Napisano Novembar 7, 2025 #906 Napisano Novembar 7, 2025 pre 8 minuta, Zen Mod reče ne mozemo mi sa nasim boranija budjelarima da razmisljamo iole realno o takvim relacijama eno ti primer ......... neki prebogati Koreanac (ili ekipa, ne znam) se stekli da cuvaju nasledje WE, na platnom spisku imaju i JRob i JC Morrison i ne znam koga sve, o svom trosku razvlace po sajmovima gigantsku WE postavku, cisto zarad popularizacije Firma za proizvodnju uredjaja, evidentno no profit, Silbatone Okay, zbog takvog sajma bih se vjerojatno i potrudio ustati, obući i zapaliti do sajma da vidim i, ako prilike dopuste, čujem kakva mjuza može biti iz toga.
Zen Mod Napisano Novembar 7, 2025 #907 Napisano Novembar 7, 2025 msm da su svake godine u Minhenu https://www.youtube.com/results?search_query=silbatone+in+munchen zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Novembar 7, 2025 #908 Napisano Novembar 7, 2025 pre 5 minuta, Zen Mod reče msm da su svake godine u Minhenu https://www.youtube.com/results?search_query=silbatone+in+munchen Daleko mi Minken. Da su u Zagrebu, Beču, Babinoj gredi ili Staroj Pazovi, hajde de, ali Minken mi i nije na ruku. Aleks je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano Novembar 7, 2025 #909 Napisano Novembar 7, 2025 Ja bih otiso u Minken. Mozda jednog dana... P.s. izvinite za off, ali svaki put kad se spomene Minken... ;) LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Novembar 8, 2025 #910 Napisano Novembar 8, 2025 2 hours ago, zerowaf said: Daleko mi Minken. Da su u Zagrebu, Beču, Babinoj gredi ili Staroj Pazovi, hajde de, ali Minken mi i nije na ruku. da se ja pitam, ja bih kroz taj sajam u minkenu provezao lokomotivu Aleks and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
zerowaf Napisano Novembar 8, 2025 #911 Napisano Novembar 8, 2025 pre 11 časa, Vix reče Ja bih otiso u Minken. Mozda jednog dana... P.s. izvinite za off, ali svaki put kad se spomene Minken... ;) Pa zbog Radosava i govorim "Minken" pre 10 časa, Zen Mod reče da se ja pitam, ja bih kroz taj sajam u minkenu provezao lokomotivu Hold my bier! Mikorist, Aleks, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3
Mikorist Napisano pre 23 časa Autor #913 Napisano pre 23 časa Najgori audiofilski horor posle smrti je kad ti supružnik proda sav gear za onoliko koliko si govorio da je koštao. asimze and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Zen Mod Napisano pre 22 časa #914 Napisano pre 22 časa sta te boli dupe kad si bacio kasiku LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 1
Vix Napisano pre 19 časa #915 Napisano pre 19 časa 4 hours ago, Mikorist said: Najgori audiofilski horor posle smrti je kad ti supružnik proda sav gear za onoliko koliko si govorio da je koštao. Nije posle smrti, vec nedajboze pre smrti. Posle me zabole
Leonardo Napisano pre 18 časa #916 Napisano pre 18 časa (izmenjeno) Totalno me izbedačio podeljeni članak. Menjam Hobby... Imaću milijardu followera i lajkatelja Izmenjeno pre 18 časa od Leonardo Vix, zerowaf, BANAT and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 2 2
Zen Mod Napisano pre 17 časa #917 Napisano pre 17 časa setih se Moonshine epizode Northern Exposure ..... LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
zerowaf Napisano pre 17 časa #918 Napisano pre 17 časa Pre sat vremena, Leonardo reče Totalno me izbedačio podeljeni članak. Menjam Hobby... Imaću milijardu followera i lajkatelja Ovo će pokupovati gastarbajteri! Prvo u Bauhaus po plastičnu bačvu s poklopcem, onda u Penny po voće koje je na akciji i 30 kilograma šečera i onda, 4 tjedna kasnije na balkonu plinska boca i pečenje rakije. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
BANAT Napisano pre 17 časa #919 Napisano pre 17 časa Paklena masina !!! od 25L LightMatic je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano pre 17 časa #920 Napisano pre 17 časa Upravo sada, BANAT reče Paklena masina !!! od 25L Pa dat će bar 2 litre...dovoljno da baci gastarbajtera s balkona, kad ga se već nije zbacilo s Balkana. BANAT je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 17 časa #921 Napisano pre 17 časa (izmenjeno) pre 8 časa, Leonardo reče Just a moment... WWW.HEADPHONESTY.COM Možete misliti o meni šta hoćete, meni ova priča izaziva osjećaj tuge. Ne odobravam to što je zanemarivao (ako jeste) obaveze ali nije uredu ni od njegove familije što rasprodaju opremu budzašto. Ipak je ovo bio njegov životni san koji je ostvario, koliko se nas ostalih može pohvaliti sa tim . Izmenjeno pre 16 časa od LightMatic
LightMatic Napisano pre 17 časa #922 Napisano pre 17 časa (izmenjeno) Pre sat vremena, Leonardo reče Totalno me izbedačio podeljeni članak. Menjam Hobby... Imaću milijardu followera i lajkatelja Ovo neki sobni kazan? Ili dječije izdanje Izmenjeno pre 17 časa od LightMatic
Zen Mod Napisano pre 16 časa #923 Napisano pre 16 časa 11 minutes ago, LightMatic said: Ne odobravam to što je zanemarivao nije ima cela prica na ootoobe, covek je bio uspesan preduzetnik i businessman LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 16 časa #924 Napisano pre 16 časa Pročitao sam i to, zato sam i naveo u zagradi ako je zanemarivao. Mislim, nisu bili gladni, nisu ih odvodili u roblje, gonio ih je da rade, pa čisto sumnjam da ima neko ovdje od nas koji su odrastali u 80-im i ranije da nisu besplatno radili kad im je zapovjeđeno, i kod kuće/stana a i ako je nekome trebalo pomoći ja ga još nisam upoznao da je rekao neću ili nije htio uraditi bez posljedica . Pa, evo nas živih hvala Bogu.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah