Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

nije za boraniju da razmislja o tome

ene, vise volim to videti od kojekakvih naglancanih ko mudo pasije, stotine iljada kostaju kutije a driveri sve zajedno 2000

Napisano

OK, razumijem to i niti ne želim osporiti jer se i slažem.
Da, prije bih poduzeo trud da odem poslušati, a zapravo više vidjeti ovakav sustav nego najveće Magico, Wilson, YG ili oko kojih li se već zvučnika ovih dana stvara hype.
Želio sam naglasiti da su mi i dalje nestvarne vrijednosti u gotovini koje se stavljaju ne zato što bi ih baš jako volio imati, a ne mogu, nego zato što se čudim dekadenciji u kojoj se stvaranje ovakvih vrijednosti uzima zdravo za gotovo.
A koliko bi nešto želio imati...ne znam. Volio bih da mi svi susjedi imaju nekog Singera, Alfaholicsa, E-Typea, DB507 i slično, ali sebi ih za stvarno i ne priželjkujem niti se zamišljam kao vlasnik.
Evo, kad bi se u Sheratonu umjesto klasičnog Hi-Fi SHowa odigravao ovakav Hi-Fi show, tada bih vjerojatno i želio doći.
Inače, bio sam jedan jedini put na Hi-Fi showu i ako mogu napraviti usporedbu, svaka šetnja po šumi, sjedenje uz more ili pogled s osunčanog brda na dolinu i maglu koja se po njoj vuče ispod tebe mi je stvorila više hormona sreće nego sve one hi-fi babaroge koje se na sajmu prostački nadglasavaju iz sobe u sobu.
Opet sam ja otišao u stranu...kad sam prelijen da zaustavim asocijacije koje mi dolaze umjesto da mi dolaze suvisle tehničke misli.  :D

Napisano

ne mozemo mi sa nasim boranija budjelarima da razmisljamo iole realno o takvim relacijama

eno ti primer ......... neki prebogati Koreanac (ili ekipa, ne znam) se stekli da cuvaju nasledje WE, na platnom spisku imaju i JRob i JC Morrison i ne znam koga sve, o svom trosku razvlace po sajmovima gigantsku WE postavku, cisto zarad popularizacije

Firma za proizvodnju uredjaja, evidentno no profit, Silbatone

Napisano
pre 8 minuta, Zen Mod reče

ne mozemo mi sa nasim boranija budjelarima da razmisljamo iole realno o takvim relacijama

eno ti primer ......... neki prebogati Koreanac (ili ekipa, ne znam) se stekli da cuvaju nasledje WE, na platnom spisku imaju i JRob i JC Morrison i ne znam koga sve, o svom trosku razvlace po sajmovima gigantsku WE postavku, cisto zarad popularizacije

Firma za proizvodnju uredjaja, evidentno no profit, Silbatone

Okay, zbog takvog sajma bih se vjerojatno i potrudio ustati, obući i zapaliti do sajma da vidim i, ako prilike dopuste, čujem kakva mjuza može biti iz toga.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...